Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 9

• 70 259
  • 763
  •   1
Отговори
# 600
Аз съм с успешен такъв ЗЕТ, един ембрион с никак не добро качество… не знам как се случи, според мен няма формула. Стискам ти палци.

# 601
Подкрепям горното мнение,в  края на краищата е Божа работа, на първия ми трансфер, всичко беше супер, АА качество, лигавица и не стана. Природата си знае работата,  бъди позитивно настроена и успех!

# 602
Аз съм така също. С не много добро качество, но вече рита в мен. Стискам палци и за теб

# 603
Аз също не успях с два перфектни ембриона. После върнахме два с лошо качество. Единият успя да се задържи и до няколко седмици ще си го гушкам Simple Smile

# 604
  • до най-прекрасния мъж
Изобщо не знам с какво качество са били двата ембриона, които ми върнаха. Не съм и питала, само знам, че бяха 3-дневни. Единият се имплантира и в момента си я гушкам.  В понеделник става на 3 месеца. Доверих се на лекаря си и щом той казваше за нещо, че е добре, значи е добре. Нито лигавица знам, нито прогестерон, нито нищо. Понякога невежеството помага много.

# 605
На мен ми казаха, че щом са ги замразили, значи качеството им е достатъчно добро и няма от какво да се притеснявам.

# 606
Здравейте, искам да ви питам след замразен трансфер дават ли болничен, и ако дават колко дни е.

# 607
Дадоха ми 15 дни, но в някои болници май не давали

# 608
На мен не са ми давали.

# 609
14 или 15 дни, не помня точно, ми дадоха и при двата ЗЕТ.

# 610
Здравейте Simple Smile Може ли някой да ме ориентира при ЗЕТ колко прегледа има и през какъв интеревал от време? и каква ще бъде разликата при естествен и стимулиран цикъл?

# 611
Здравейте Simple Smile Може ли някой да ме ориентира при ЗЕТ колко прегледа има и през какъв интеревал от време? и каква ще бъде разликата при естествен и стимулиран цикъл?
Естествен цикал е без лекарства, а стимулиран е с лекарства при зет е естрофем от втори ден на цикала. От това зависи и колко пъти ще ходите. Аз бях със стимулиран от втори ден почнах прием на естрофем на 9ти ден бях на преглед доктора увеличи дозата, на 12ти ден пак бях на преглед и след това чаках да ми звънат кога да отида за транфера. Успех

# 612
Здравейте момичета! Честито на мамите и успех на бъдещите. Искам да попитам  на кой ден от МЦ ви направиха трансфера? Четох, че е 2,3 дена след О, а док ми каза на 20,21 ден от МЦ.

Иначе за инфо аз от 2 ден на МЦ съм на естрофем  2мг, 3 дена 2х1,още 3- 3х1,и 4-3х2, в петък съм на преглед.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 15:45 от Анонимен

# 613
Деня на трансфера зависи колко дневни са ембриончетата. При 5 дневни ембриони, трансфер се прави на 5 ден след овулация.
Което значи, че зависи на кой ден ви е О. Най-добре си слушайте лекаря и се доверете. За това специално няма как да се сравняват нещата.

# 614
При ЗЕТ на стимулиран цикъл- обикновено преглед на 2 ден от МЦ, почва се Естрофем, после по преценка на лекаря 2 ри преглед около 10-11 ден, пуска се тогава прогестерон и лекарят преценява от кога да започне приема на прогестерон. Стандартно трансферът  на 5 дневни се прави  5 дни след почването на прогестерона/ на ден 6/, освен ако няма правен ЕРА тест с който да трябва да се съобрази.

Последна редакция: ср, 16 мар 2022, 19:39 от mexicana___

Общи условия

Активация на акаунт