Предстои ми замразен трансфер, да поговорим - Тема 9

• 68 741
  • 763
  •   1
Отговори
# 675
Някой наскоро сподели за същия протокол и май неуспех.някой да сподели повече има ли шанс при тези стъпки или да искам стимулация,да чакам овулация и тогава чак трансфер? Не искам проба грешка и пореден неуспешен трансфер..

Това че някои е имал неуспех, не значи че и при вас ще е така, освен ако не са еднакви организмите ви.
Ако имаче резерви към протокола обсъдете ги с лекарката.

И аз съм със СПКЯ (но и вързаст). На успешния ми ЗЕТ не знам дали имах овулация, не сме проверявали, имах тригер и после прогестерон.

# 676
  • Ловеч
Здравейте, предстои ми ЗЕТ, след като март имах свеж трансфер, след стимулация по къс протокол, който завърши с биохимична бременност. Април месец правих  биопсия за изследване за НК клетки от матката, пакет за заболявания и имплантационен прозорец.
Тази биопсия беше със стимулация и след спирането на циклогест и естрофем имах кървене (10 дни по-рано от моя си цикъл). Изследванията са ок и сега не знам кога да запиша час за преглед за ЗЕТ.
Това кървене да го броя ли за цикъл и сега като ми дойде да запазвам час или да изчакам един цикъл, за да се нормализират хормоните?
Благодаря за помощта!

# 677
По-добре изчакайте да дойде нормален цикъл, ако не бързате много аз бих изчакала организмът  да се изчисти с още 1 цикъл дори, т.к. при ЗЕТ пак ще има хапчета.

# 678
Здравейте, Дадоха овитрел 250 да я сложа днес с лигавица 7,7мм , в понеделник съм на преглед пак. Док каза, че трансфер се прави на 20,21 дне (с 5 дневни) тоест към 25-ти. Въпроса ми не е ли рано още за тази инжекция има още 6,7 дена?
... Здравейте момичета престой ми Зет цикъла ми беше на 16април на 18 април бях на преглед.Доктора ми каза да пия Естроген 2/1.,.И ми каза на 27пак да дойда на преглед  изписа ми енжекция да си я бия четвъртък и от събота даси слагам вагинални  циклогест.Естрофем да го пия 3/1./Трансфер ще правим на 5 май?..Претвснявам се че на 10или 11 май трябва да ми дойде цикъла.Това нормално ли е на 20 ден да се прави трансфер. Благодаря

# 679
Здравейте, Дадоха овитрел 250 да я сложа днес с лигавица 7,7мм , в понеделник съм на преглед пак. Док каза, че трансфер се прави на 20,21 дне (с 5 дневни) тоест към 25-ти. Въпроса ми не е ли рано още за тази инжекция има още 6,7 дена?
... Здравейте момичета престой ми Зет цикъла ми беше на 16април на 18 април бях на преглед.Доктора ми каза да пия Естроген 2/1.,.И ми каза на 27пак да дойда на преглед  изписа ми енжекция да си я бия четвъртък и от събота даси слагам вагинални  циклогест.Естрофем да го пия 3/1./Трансфер ще правим на 5 май?..Претвснявам се че на 10или 11 май трябва да ми дойде цикъла.Това нормално ли е на 20 ден да се прави трансфер. Благодаря
Да, нормално е при петдневни ембриони.

# 680
Да, нормално е при петдневни ембриони.
.   Благодаря ви много..🙂🙂 за отговора успокоих се 🙂

# 681
При мен МЦ не започна след блокиращата инжекция. Докторът реши, че няма да го чакаме, и направихме ЗЕТ.

Аз също съм с блокаж за ЗЕТ трансфер, но станаха вече 21 дни след блокиращата инжекция и цикъл още няма.
Някоя от вас имала ли е такова закъснение и кога се очаква да дойде ?
.     Здравейте Момичета направиха ми трансфер на замразени ембриони ..но се Претвснявам че пикочния мехур не беше много пълен.. Претвснявам се че не пих много вода
 дали са се имплантирали добре..

# 682
  • до най-прекрасния мъж
Пълният пикочен мехур е за улеснение на лекаря. Няма нищо общо с имплантацията. Аз бях пила около 300 мл вода и казаха, че е ОК. От двечки едното се захвана и вече е почти 5-месечна прекрасна госпожица. До късмет е. Стискам палци да имате успех.

# 683
Мен ми закъсня трансфера, един час сигурно, едвам устисках.

# 684
Пълният пикочен мехур е за улеснение на лекаря. Няма нищо общо с имплантацията. Аз бях пила около 300 мл вода и казаха, че е ОК. От двечки едното се захвана и вече е почти 5-месечна прекрасна госпожица. До късмет е. Стискам палци да имате успех.
. Благодаря ви 🙏🍀🙏 Да вие жива и здрава малката принцеска ❤️👶

# 685
Здравейте:) Има ли някой тук, който може да сподели опит с акупунктура в София преди трансфер? На 16-17ти май (2ри ден) съм на преглед, за да видим дали ще правим ЗЕТ и ми се иска да пробвам. Благодаря предварително на отзовалите се!

# 686
Аз  правих  преди пункция и първия ми ЗЕТ, хем ме отпускаше и определено спях по-добре и някак си бях много спокойна, хем се напрягах, защото ме е страх  от хигиенна гледна точка  дали спазват всичко и трябваше постоянно да надзъртам и да го мисля.  Първият ми трансфер не беше успешен,  на втория реших да не се филмирам излишно и не правих, той се оказа успешен. Ако не се филмирате излишно като мен, според мен има положителен ефект.

# 687
Аз  правих  преди пункция и първия ми ЗЕТ, хем ме отпускаше и определено спях по-добре и някак си бях много спокойна, хем се напрягах, защото ме е страх  от хигиенна гледна точка  дали спазват всичко и трябваше постоянно да надзъртам и да го мисля.  Първият ми трансфер не беше успешен,  на втория реших да не се филмирам излишно и не правих, той се оказа успешен. Ако не се филмирате излишно като мен, според мен има положителен ефект.
Благодаря! А при кой лекар бяхте?

# 688
Здравейте, много ме притеснява приема на преднизолон кортико след трансфер. В Надежда май го изписват на всички като терапия. В Селена преди трансфер изписват преднизолон ф, но след трансфер го спират. Знам че много жени с проблеми го пият,както и често, че го изписват и от другите клиники, но. Имате ли го като терапия, коментирана ли е ползата спрямо евентоална вреда, споделете?

# 689
В Надежда май го изписват на всички като терапия.

Съвсем не на всички.
Ако имате притеснения коментирйте с лекаря си.

Общи условия

Активация на акаунт