Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 467
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
Благодаря ви! Лошото е, че те ме искат за ПРП директно, без прегледи и т.н. Ако не съм изкървила качествено, не знам дали ще е ок. Ще изчакам още час- два...Засега е много лъжовно И не бих го определила като М. Дано стане ясно скоро Blush Мерси за съветите!

# 331
И аз бях за ПРП- дойде ви късния следобед около 16 часа- обадих им и говорих с манипулационна. Казаха ми, че за първе ден се брои следващия ден и ми записаха час за прп за 3 ден и от тогава почнах и стимулацията

# 332
Когато започне ярка кръв, дори и малко да е количеството, ако е преди обяд е ден 1, ако след 14:00ч. броиш от следващия ден.

# 333
Здравейте момичета, знаете ли каква е цената на лапароскопия за премахване на маточна тръба? И дали се поема от здравна каса? Благодаря ви

# 334
  • София
Мисля, че е към 1300 лв. със ЗК, аз правих за махане на миома + хистероскопия и беше 1400 лв, като ми казваха цените разликата беше стотина лева надолу само за лапароскопия.

# 335
Здравейте момичета, знаете ли каква е цената на лапароскопия за премахване на маточна тръба? И дали се поема от здравна каса? Благодаря ви
лапароскопия +хистероскопия1400 и 100лв беше пср теста платих 1500.

# 336
  • София
Много странно, аз не съм плащала нищо за ПСР теста, операцията ми беше средата на декември.

# 337
PCR   -   тестовете в един момент нали започнаха да ги правят по каса? Сигурно затова не са ти взели пари за теста.

# 338
Моята беше май месец. Всички който ни правиха операция си плащаме пср

# 339
Много ви благодаря момичета!

# 340
Онзи ден като звънях да попитам за хистерото ми казаха, че ПСР не се заплаща вече щом е за хоспитализация лицето. Взема се предния ден преди процедурата.

Последна редакция: чт, 21 яну 2021, 11:27 от IRusinova

# 341
  • Sofia
Здравейте!Някой по запознат може ли да ми каже,имплантационния прозорец колко време има давност.В смисъл, до колко цикъла след него е хубаво да се направи трансфер, за да има шанс все пак да си уцелил прозореца.

# 342
Преди пункции 60 лв. ли струва теста за Ковид и кръвен ли е или се взима натривка от носа или устата? Помня, че четох че вече не е кръвния от 40 лв.

# 343
# 344
  • София
60 лв с натривка

Общи условия

Активация на акаунт