Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 53 531
  • 768
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Това лекарство е ужасно, същата съм и аз и понеже кажи речи работя от вкъщи всичките си нерви ги отнася ММ, а за качените килограми и подуването не ми се говори.
RuzhaY пиши дали ще ти го спрат, при мен нещо хич не ми хареса колко време го пия - първо бях 8 дена на трисеквенс, демек по 1 т естрофем, после 6 дена х 3 т естрофем и на прегледа док въобще не зачете трисеквенса като естрофем и ми посочи дата до кога да го пия, което е още 10 дена Scream, после минавам на дуфастон за 7 дена, като продължавам да пия по 3 естрофема и като ми дойде цикъла го започвам пак за 2 седмици по 3т Weary и на преглед .

# 676
И при нас е така с ММ. В началото, докато свикне с новите ми настроения и само ме питаше какво ми става и защо се държа така, но за тях е трудно да го разберат. Simple Smile)
А килограмите...не ми се говори и на мен. Откак започнах с всички хормони съм качила 15-20кг. и свалям със страшна мъка и лишения, но в момента, в кой отново една идея се отпусна и пак ги качвам. Така съм се закотвила, че не мога да отлепя от килограмите, а знам и колко ми пречат за всичко останало, въпреки че доки казва, че не са толкова много и за него това няма влияние в моя случай..

# 677
Здравейте момичета , искам да се допитам до Вас за следното. Предстои ми ЗЕТ . От тази вечер трябва да започна да слагам Кринон гел, но като прочетох на опаковката , че съдържа едва 90 мг прогестерон , малко се зачудих. Поставяла съм Утрогестан по 6 глобули на ден , а там глобулката е 100мг. прогестерон. Странно защо така го прецени лекарката ми. Лигавицата в деня на О ми беше 12 мм. Приемам естрофем 2х1 и от днес вече 3х1.

# 678
Здравейте,отново.
Записах си час за 9ти ден, докторката да ми проследи О.
По време на първичния преглед, беше настъпила О, така че нямам ЗФ. Тогава като говорихме изобщо не стана въпрос за прием на Естрофем или др.лекарства преди биопсията.

Естфофем са ми изписвали до сега след трансфер, след пункция, и в деня на инсеминацията (всички тези процедури в др клиника).

ЗФ съм имала 2 пъти. Единия път се спука от само себе си, а втория - с коремни преси (по съвет на докторката при която тогава ходих).

А за килограмите и настроенията..и всички тези "бонуси" идващи от терапиите - ми се плаче. Simple Smile

# 679
  • София
На мен също са ми изписвали Естрофем за стимулация и много бързо действа поне при мен. Още на 2-рия ден след започването му излизат Ф след пункция в тях си има Я. Докато го пия качвам 1кг. и щом го спра кг. се сваля, иначе поради повишаването на естрогените в организма от него започват да ми се издуват гърдите и да ме болят.

# 680
  • София
Free 2020,  не ги сравнявай и аз много съм се чудила и чела за тези количества, за мен не намирам логично обяснение, но съм гледала таблици кое колко повишава прогестерона в кръвта и уж кринона е по-добър.
Не знам при този ЗЕТ имала ли си овулация или си била на естрофем, ако е второто един кринон на ден е малко.

# 681
Здравейте, момичета!
Предписаха ми добавки по рецепти 1 и 2 на д-р Стаменов. Като си ги взех не погледнах опаковките и когато се прибрах установих, че нямат листовки със съдържание. Flushed
Може ли, ако някоя знае, да сподели малко инфо какво представляват, имат ли странични ефекти и т.н.

Благодаря ви Heart

# 682
Тези добавки са някаква страшна тайна. Никой не казва какви са. И аз питах за 1 и 3, но никой не ми писа. Явно всички сме в неведение. Blush Гледам, че на повечето се изписват 1 и 2. Има ли друг като мен с 1 и 3?

# 683
  • София
Това само на мен ли ми се струва, че е доста нередно, да не кажа опасно да не знаеш какво пиеш, най-малкото има хора с различни алергии...

# 684
На мен даже ми е на границата на законното, но понеже е формулирано като добавка, а не лекарство явно няма контрол. Важното все пак е да има ефект, пък може и да не му остава време да го патентова и затова така да е забулено в тайна.

# 685
Не че повечето от нас не са си самоназначили един куп добавки от четене във форума и съвети от този и онзи. Blush В това число и аз. Вероятно това са добавки, които  са дали добър резултат в научни изследвания. Едва ли ще ни дадат нещо неизпитано. А и истината е, че аз лично не съм питала какво пия. Ако питам доктора ще ми каже предполагам, защото от тук от там чувам за разни наименования, но не мога да кажа нищо конкретно. Щом други знаят значи са питали и им е казано.
Аз се чувствам добре вече. Мислех, че може от тях да ме въртят яйчниците, но явно не е бил там проблема. Вече няколко пъти чувам да хвалят резултатите от пункции след приема на добавките и това ме мотивира. Grinning

# 686
На мен ми ги предписаха, защото не само вадят по 1Я, но и се оказва негодна.
Вчера ми предписаха тези добавки за да подобря качеството. Няма как ще ги пия, други са ми приоритетите InnocentHeart обаче някак не ми е съвсем конфортно да приемам ... и аз не знам какво са No Mouth Витамини ли са? Билки ли са? Хомеопатични ли са? ThinkingThinkingThinking

# 687
По повод добавките- д-р Конова изписва Ovaboost. Доста време се чудех дали да ги пия, накрая си ги взех, но още не съм  свършила първата опаковка. Някой има ли наблюдения как се отразява реално върху яйчниците тази добавка?
Мен лично малко ме е страх да пия нещо, което не знам какво е и Стаменов, колкото и да си пази разработките е хубаво да обяснява на жените какво им дава.

# 688
Аз съм пила Ovaboost и Fertilaid. Първо бях започнала с Fertilaid на няколко курса и добре ми действаше. След 1-2 месеца имах дори 1 хубаво фоликулче, което за мен си беше постижение. После добавих и Ovaboost, Q10, фолат, рибени масла, хормоните и пиех по 20 таблетки на ден. В един момент реших, че спирам всичко, защото бях като зомби и много напълнях. Между друготов Ovaboost има мелатонин и внимавай как го пиеш. Аз го приемах по 3 пъти на ден и буквално заспивах на бюрото в работата или най-страшното беше, докато шофирах след работа. Душата ми заспиваше на волана и само се молех да се прибера здрава. Буквално се прибирах в 18ч и припадах и заспивах. До 21ч съм спала непробудно и дори шум не чувах. След това реших, че ще ги пия преди сън, за да избегна инциденти, но поне 30тина минути преди това трябва да го пиеш, за да може да подейства. Вече спрях всякакви такива добавки и ми е може би по-леко.

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:36 от Анонимен

# 689
За мелатонина- имам изписани първия месец 4x1, като първите няколко дни си пиех таблетките на работа. Ужас беше. Страшно ми се доспиваше, замайваше ми се главата. Писах на вносителите- казаха, че спокойно мога да ги взимам и 4-те вечер преди сън. Чудя се как ми действат, защото този месец за първи път, поне установено, имах задържан фоликул. Но пък беше от яйчника, който д-р Персенка беше отписала. Последните 1-2 години доста активно започна и той да вади фоликули. Като за последно Smile

Последна редакция: чт, 25 фев 2021, 10:55 от BettyBoop

Общи условия

Активация на акаунт