Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 614
  • 768
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
На мен ми дойде на 10я ден след инжекцията. Странични ефекти след нея нямах (Декапептил).

# 526
Благодаря ти! И на мен ми дойде десет дни след нея и моя цикъл продължи 7 дни, а е 5 по принцип. Днес осми ден и още леко зацапва. Питах Персенска, каза, че е нормално.
На мен ми дойде на 10я ден след инжекцията. Странични ефекти след нея нямах (Декапептил).

# 527
Момичета с блокираща инжекция - които ще правите ЗЕТ - отново ли започвате с естрофем от първи/втори ден на цикъла, който ви идва след блокиращата или по някаква друга схема?

# 528
  • София
с блокираща няма как без естрофем.

# 529
Бамбара, да няма как без естрофем - но дали пак е от първи-втори ден.

# 530
  • София
аз имам един зет такъв.
имах схема от втори ден.

# 531
И на мен на 10-ти ден след блокиращата ми дойде първия път. Това ми е втори цикъл и много продължителен. Чудя се дали да не се обадя на Пресенска. Притеснено ми да нямам някакви неразположения в следствие от стимулацията. Предстои ми ЗЕТ.

# 532
Искам да попитам тези от вас, които са по дълъг протокол блокиращата инжекция разбрах че се бие мускулно, да ви попитам болезнена ли е? Понеже от мускулните имам голям страх... за другите инжекции няма проблем. Благодаря и успех на всички ни Simple Smile

# 533
  • Варна
Не е болезнена.

# 534
На мен ми я сложиха в корема. Няма да те лъжа-не е нещо приятно, защото иглата е доста дебела но пък е за секунди и не  боли повече от нормална инжекция.
Искам да попитам тези от вас, които са по дълъг протокол блокиращата инжекция разбрах че се бие мускулно, да ви попитам болезнена ли е? Понеже от мускулните имам голям страх... за другите инжекции няма проблем. Благодаря и успех на всички ни Simple Smile

# 535
На мен ми я сложиха в корема. Няма да те лъжа-не е нещо приятно, защото иглата е доста дебела но пък е за секунди и не  боли повече от нормална инжекция.
Ясно благодаря ти.. просто от малка като ми слагаха едни инжекции (мускулно) и много ме боляха... може и сестрата да не е можела да ги слага и от тогава като чуя мускулно ми става лошо

# 536
Kameliq Careva 609999, знаеш, че вероятно ще имаме мускулни по време на стимулацията, нали? И аз ги мразя но пък друг начин няма. Кураж и мисли за крайната цел!

# 537
Аз днес звънях на кол центъра сутринта да ги питам могат ли да кажат на Цветков да ми погледне микробиологията и да ми каже какво да пия.Съответно дамата ми обясни, че понеже живея само на 25 км от болницата е хубаво да отида, да изчакам пред кабинета и да се разбера с доктора какво да пия и какво ще ми изпише.Хубаво.Даже и казах, ако трябва да ми запише час .Не трябвало.Понеже бяха записани пациенти сутринта само до 10 се разбрахме да се обадя вечерта да попитам до колко е на работа, че няма да стигна до 10.
Звъня сега, вдига ми друга.Ама вие имате ли уговорка с доктора🤯Ами нямам, сутринта като се обаждах така ми казаха да направя.От кабинета ли?Ами не от кабинета...Последва някаква пауза все едно аз съм си го измислила и така не се прави.Усещам как утре ще отида и ще ме питат какво правя там🤣
Натоварвам се така, като всеки ти обяснява различни неща на този кол център 😒

# 538
Здравейте,
От петък пия хранителните добавки по рецепта 1 и 2 на д-р Стаменов и имам ужасни киселини. Някой друг да е имал подобен проблем?

# 539
Kameliq Careva 609999, знаеш, че вероятно ще имаме мускулни по време на стимулацията, нали? И аз ги мразя но пък друг начин няма. Кураж и мисли за крайната цел!
Така е права си! Важно е накрая да имаме сладки и здрави бебчета:heart:Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт