Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 603
  • 768
  •   1
Отговори
# 555
Именно. През последните 6 години най-точния израз е: спрях да живея. Миналата година го осъзнах и реших да променя малко нещата. Усетих, че съм щастлива в месеците, в които макар и по принуда заради влошеното ми състояние, не ходех по прегледи и изследвания. Толкова спокойна се чувствах тогава... Решила съм тази година да ми е последна, но няма да се вманиачавам, а ще оставя нещата да се случват сами. Без напъни и влагане на много емоции. Изцедена съм отвсякъде, на моменти се чувствам като инвалид. В крайна сметка човек трябва и да остане здрав доколкото е възможно, а не да роди и да легне болен от толкова интервенции. Simple Smile
Orangee, никаква депресия. Hug

Bobby, мислили ли сте за ДП? Simple Smile

# 556
ДП донорска програма ли е? Мислила съм над това, но преди това имам да връщам 3 снежинки и чак тогава ще го мисля по-сериозно. Blush  Сега правя последни напъни да събера още 2 ембриона, но се влоших и стана пълна боза при мен. Май след второто ПРП нещо се обърка. От тогава е пълна каша. Задържани фоликули, ановулаторни цикли, бавно развиващи се фоликули, болящи яйчници. Не знам защо така стана. След първото имах добър отговор, но то беше направено заедно с пункция. А второто беше на 3ти ден от МЦ и всичко се обърка. Може и да е съвпадение, де но си мисля, че това обърка нещата.

# 557
  • София
Боби, мисля, че всичко това е в следствие на ПРП-то. При доста мимичета след това се получава хаос в хормоните, при някои даже нфекция на яйчник и т.н. Трябва да минат няколко мес. да се регулират нещата. Само не губи надежда, поискай си Тресиквенс ако трябва, много добре действа на целия организъм и вкарва нещата в ред, поне при мен и още 3 момичета с които говорих след приема му е съвсем различно положението.

# 558
О, да. Ще си поискам или поне ще попитам дали е подходящ за мен. Може пък да урегулира нещата.
Мисля, че при мен се получи някаква последователност от ПРП + много медикаменти след това в опит да се нормализират нещата, а то стана по-зле. След ПРП-то имах Декапептил заради ЗФ, който ми се отрази много зле. После Фемара. После Естрофем с Дуфастон по схема. И като се събраха едно след друго стана каша. Затова последните 3 цикъла си дадох почивка. Ще видим сега какви съм ги сътворила. Записах час направо за 8ми ден, дано не сбърках и да не изпуснем момента. Blush

# 559
  • София
Дано този път да са се понаредили нещата, ама ти наистина си направила боза от медикаменти Innocent
Стискам палци всичко да е на ред и да кажеш после как са нещата Flowers Four Leaf Clover

# 560
  • София
не е прп-то, декапептила е омазал нещата, според мен.

# 561
Аз съм от вярвящите. Къде ли не отидох, какво ли не занесох... Навсякъде се помолих от сърце и със сълзи на очи. Септември си взех отпуска, за да отидем на Кръстова гора. Почувствах се много добре и дори сме решили да преспим там на пролет, защото тогава нямаше как. С всеки месец обаче се влошавам и вече започвам да си мисля, че никой няма да ме чуе. Може би просто не ми е писано. Напоследък го давам по-спокойно. Нещо като "предавам се преди тотално да се откажа". Прекалено много позволих на тази моя борба да отнеме хубавото в живота ми.
А иначе ако има нещо, на което се научих през годините борба, това е търпението. Да, някои от нас нямат много време за губене, но и да тичаме пред вятъра нещата няма да станат по-бързо. Blush
Като бяхте там,или отидете отново помолете отчето да ви направи една молитва за детенце,ако има ябълки питайте да ви даде ,жената да я схруска с семктите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Ако някой му е любопитно ще разкажа.

# 562
Може и така да е. След Декапептила яйчниците ми яко се мъчеха. Сякаш се опитват да работят, но нещо ги спира. Аз даже не знаех, че се изписва при ЗФ. Беше в комбинация с Утрогестан, общо 7 инжекции. И от там вече се започнаха само бози допълнени от Фемара и Естрофема, от който пък нещата се влошиха още повече и ми донесе киста и страшни болки в яйчника опериран от ендометриоза.
Както и да е, надявам се след почивката да вляза в норма. На предния МЦ док искаше пак да ми изпише Естрофем, но отказах.
cia_maritima, това с ябълката не се ли прави в една църква в Асеновград?

# 563
Може и така да е. След Декапептила яйчниците ми яко се мъчеха. Сякаш се опитват да работят, но нещо ги спира. Аз даже не знаех, че се изписва при ЗФ. Беше в комбинация с Утрогестан, общо 7 инжекции. И от там вече се започнаха само бози допълнени от Фемара и Естрофема, от който пък нещата се влошиха още повече и ми донесе киста и страшни болки в яйчника опериран от ендометриоза.
Както и да е, надявам се след почивката да вляза в норма. На предния МЦ док искаше пак да ми изпише Естрофем, но отказах.
Църквата с златни рибки е друга работа,на Кръстовден бяхме ние ,ако не ти каже някой от къде може да знае човек за ябълката ,някои неща се случват точно когато трябва, съвсем непринудено от човек който не познаваш а той е доброто от което имаш нужда,ако го видиш на улицата даже няма да го погледнеш.

# 564
Аз съм от вярвящите. Къде ли не отидох, какво ли не занесох... Навсякъде се помолих от сърце и със сълзи на очи. Септември си взех отпуска, за да отидем на Кръстова гора. Почувствах се много добре и дори сме решили да преспим там на пролет, защото тогава нямаше как. С всеки месец обаче се влошавам и вече започвам да си мисля, че никой няма да ме чуе. Може би просто не ми е писано. Напоследък го давам по-спокойно. Нещо като "предавам се преди тотално да се откажа". Прекалено много позволих на тази моя борба да отнеме хубавото в живота ми.
А иначе ако има нещо, на което се научих през годините борба, това е търпението. Да, някои от нас нямат много време за губене, но и да тичаме пред вятъра нещата няма да станат по-бързо. Blush
Като бяхте там,или отидете отново помолете отчето да ви направи една молитва за детенце,ако има ябълки питайте да ви даде ,жената да я схруска с семктите ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!Ако някой му е любопитно ще разкажа.

Може ли да разкажеш, че на мен ми е интересно. Simple Smile)

# 565
След 7 г борба забременях след като посетиха Манастир Златната ябълка.

# 566
След 7 г борба забременях след като посетиха Манастир Златната ябълка.

Аз съм ходила и до там преди около 2 години.. Други, които много ме впечатлиха са Роженски манастир и Храмът на Преподобна Стойна.. Имах някак странно усещане в тях. Препоръчвам да ги посетите ако не сте. Simple Smile

# 567
  • София
Като ви чета си спомням, че точно преди успешният ми опит (преди 4 години) със съпругът ми посрещнахме Кръстовден в Кръстова гора. Беше много зареждащо. Май е време пак да го направим. Simple Smile

# 568
  • София
аз пък си спомням че преди успешния ми опит бяхме на море Simple Smile
ако имаха значение тия работи щеше да е много лесно.

# 569
Бамба, много ме развесели.Heart

Общи условия

Активация на акаунт