Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - късметлийска тема 81

• 54 605
  • 768
  •   1
Отговори
# 570
  • София
исках да кажа че е важно да отиваме на опит заредени положително, независимо дали по гори, църкви, море и подобни, ама се получи малко май заядливо, за което се извинявам. Simple Smile
на кой каквото му помага. важното е деца да се раждат.

# 571
Ако изключим вярата, която не всеки е длъжен да има, мисля че ходенето по такива места помага като успокоява мислите и душата. Лично аз се чувствам някак много спокойна посещавайки място, което според вярванията има някаква сила. Това да повярваш, след като си сломен отвсякъде, вероятно оказва много положителен ефект. Ако не се лъжа в един документален филм за феномена край село Крибул, където ходят болни и бездетни с надежда за излекуване, бабата която помага в ритуала беше казала точно това. Че вярата и успокоението, които се получават след ритуала всъщност е това, което помага на хората. Simple Smile

# 572
Аз също съм вярваща, но не намерих за заядлива бележката ти, Бамба, а по-скоро в шеговит дух. Всички се молим и надяваме на чудо, правим това, което е нужно, та дори и повече! Сърцата и желанията ни са чисти!  Успех на всички! С удоволствие бих направила едно пътешествие сега, но ковид и от това ни лиши.

# 573
А като се замислим за всички жени, които забременяват без да искат, въпреки всякакви диагнози на безплодие, в бежански лагери, по време на войни или глад..... и ми стават смешни кофите добавки дето ги пия и фокусите дето ги правя.....

Опираме до късмета, за който Бамба говори преди няколко поста, само дето не можем да разберем къде го раздават....

# 574
Това ми напомни за моя мъж, на който направих забележка известно време да спре всякакъв алкохол /не че е някакъв пияч, но все пак пийва по някоя биричка или чаша вино... /. А той ми вика: "Ела с мен до кафето да ти покажа какви пияници има там и всичките имат по 2 деца." Stuck Out Tongue Winking Eye

# 575
аз пък си спомням че преди успешния ми опит бяхме на море Simple Smile
ако имаха значение тия работи щеше да е много лесно.
То лесно няма,,но важното е,че трябва да се вярва ако щеш да визуализираш как  намирайки се на дадено място това ще помогне.Е да и шефа отгоре да разпише Simple Smile.За всичко си има време аз не вярвах ама се научих да.

# 576
О, да. Ще си поискам или поне ще попитам дали е подходящ за мен. Може пък да урегулира нещата.
Мисля, че при мен се получи някаква последователност от ПРП + много медикаменти след това в опит да се нормализират нещата, а то стана по-зле. След ПРП-то имах Декапептил заради ЗФ, който ми се отрази много зле. После Фемара. После Естрофем с Дуфастон по схема. И като се събраха едно след друго стана каша. Затова последните 3 цикъла си дадох почивка. Ще видим сега какви съм ги сътворила. Записах час направо за 8ми ден, дано не сбърках и да не изпуснем момента. Blush
Боби,
И аз съм в подобно на твоето състояние, с много малко разлики. Не съм пила толкова много лекарства, както ти. Не смятам и че от ПРП.
По-скоро смятам, че причинителят е изчерпващият се резерв. А медикаментите доливат по малко масло в огъня.

# 577
Здравейте, мили дами! Мои близки са подали документи в ЦАР и вчера от Надежда са им казали, че фонда иска трета спермограма по Крюгер. С мъжки фактор кандидатстват, каква може да е причината за да искат още една, дали пък няма да ги отрежат?

# 578
Здравей, Милена, причината можефда е, че първите две не са по Крюгер или да от една и съща клиника, може да са и без 1 месец разстояние. На нас при първия опит също ни искаха още една, но то беие защото първите две не бяха по Крюгер. Успех 🍀

# 579
Здравей, Милена, причината можефда е, че първите две не са по Крюгер или да от една и съща клиника, може да са и без 1 месец разстояние. На нас при първия опит също ни искаха още една, но то беие защото първите две не бяха по Крюгер. Успех 🍀
Не, всичко е направено както са изискванията, една разширена и една обикновена, в уречения интервал, в различни репродуктивни клиники. Точно за това е чудно защо искат още една разширена. Диагнозата и в двете е една и съща, както и всички стойности под норма....

# 580
  • София
ами нещо се съмняват или някое число е на границата.
да изпратят нова, ако е с параметри за одобрение ще ги одобрят.

# 581
Както и Бамба е казала, трябва да изпратят нова, иначе няма да ги одобрят.

# 582
Здравейте, бях чела, че се допускат доста грешки с плащанията в Надежда и че трябва да се пазят касовите бележки като доказателство, когато вече си платил, но продължава да ти излиза като задължение в приложението им.
На мен в рамките на два дни ми объркаха две суми.
Едната сума е за един медикамент, който не съм взела от тях, понеже им казах, че го имам от предния път. Другата начислена сума ми е за пункция по Фонда, като изрично им го казах на касата, че съм по Фонда и съответно ми казаха тогава, че не дължа за пункцията, а само за медикамента от преди два дена.
Дефакто в приложението излизат две суми като задължение - едната - за медикамент, който не съм взела, а другата - за процедура, която е по фонда.
Как сте ги оправяли тези каши с плащанията и задълженията? Не стига, че имаме куп други проблеми, ами и за това трябва да мислим. Как позволяват изобщо от ръководството да се допускат такива грешки? А и не става въпрос за малки суми.

# 583
  • Пловдив
Основните неща плащам по банка. Давам платежното. Имах проблем с една сума. На каса оставям само прегледите Wink

# 584
Момичета, бях ви питала на кой ден ходите на преглед като сте на ЕЦ. В крайна сметка записах за 8ми ден, но се чудя сега дали да пускам хормони преди прегледа. Вие как процедирате? Или да си мина прегледа и ако д-ра каже тогава да пусна?

Общи условия

Активация на акаунт