Здравейте, малки и по големи момичета!
Дори и един час не минава, без да се развълнувате за нещо! Вчера беше Новата г-жа, сега Озет и снимки! Не, схемата в нашата тема наистина е 24/7! 24 часа, 7 дни. А седмият ден е големият празник за всички.
След озета и фраговете усещам един много сладък полъх на топла зимна вечер, с аромат на любов. Еда ще си следва точките по новия договор, Серкан привидно ще се подчинява, но никога няма да се откаже да опитва. Т.е. очакват ни изненади, нещо като: " О, Шипка ... сладък мармалад!". Навън няма купони, но купонът ще е на екраните с игри от детската градина. Да се отпуснем най после, за Серкан вече сме спокойни, кристален е след последната си терапия. Само Еда остана да свали маската, защото не се нуждаем от повече маскаради. Тези погледи обещават, но ние си чакаме другото.
Кон, ездач - мечтата ми още от първия епизод. Няколко пъти питах за тези коне в дома на Болатови и кой ги язди.
Как мислите, дали ще бъде пръстена цвете, или друг? Трудно ми е да предполагам. От една страна, това диамантено цвете има особена стойност и значение и за Серкан, и за Еда. В същото време, колкото и да е ценен, той е върнат! Сякаш с връщането е прекъсната енергийната връзка. Серкан може би ще иска да поднесе нещо ново, което да не е свързано с толкова противоречиви спомени. Но сигурно, ако тръгне да избира нов диамант, ще има алергична атака. Все ще мисли какво ли ще хареса на Еда. Но когато избра първия пръстен, го направи за секунди и улучи десятката. Много сантиментиментална съм, какви смешни неща ме вълнуват. В приказките всичко е красиво, дори подаряването на пръстен.
Този асанс*ор също го мисля, че имаме големи очаквания за него. Може да се окаже място за снимки за кампанията. Серкан е много влюбен, но това тясно пространство ще му напомни за каютата в самолета, когато изненадващо за себе си поиска да целуне това красиво момиче и ако не я беше извел от там, щеше да го направи. В тесните пространства винаги се получава взривоопасна смес. А огън и барут на едно място - знаем какво става.
Кой я дава тази идея за искане на момичето, Айдан ли? Изненада беше, не го очаквах. Леля Айфер само това чака, след като разбра истината от писмото. Аз ли имам бяло поле, или не знаем как реагира на това? Айдан е в транс - от свободата, която я отвори за света и от Алптекин с неговите старчески забежки. Ръката на момичето е нейната луда идея, а Серкан е доволен от всичко, което се отнася за Еда.
Снимката с двете свати е върховна. Общата им мишена ще бъде Алптекин. Едната ще го кастри за греха в миналото, а другата, за греха от сега. Тоя човек по добре да хваща самолета, че в града няма да може да оцелее.
Да изчакам бг превода на серията, може нещо да съм пропуснала, нали ме вълнуват тези погледи, които говорят повече от думи.
За откъса от книгата, който поместих, виждам Nalbantova е помогнала на eelz.
Налбантова, навярно си изчела цялата поредица, как е? 
Бай, сладури! Имам нови постове за четене, да не изоставам ...

Ха, ха ... току що са тествани, няма нужда от маски, пък и пречат ... ! 

Препоръчани теми