Керем Бюрсин в Почукай на вратата ми.Преди,сега и в бъдеще /Тема 52/

• 26 316
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
  • Кърджали
Въпросната не се сещам коя е. В последните години почти не гледам сериали и филми. Станаха ми много еднотипни.Почнах отново тази година с Дъщерята на посланика, стори ми се нещо различно (предпочитам да забравя че има такъв сериал вече, провал) и нашите маймунки ( едно от най-хубавите неща за годината).
Еflatun (Лилаво) още ме е излезнал. Първо щял да мине през фестивали, понеже е независим филм. После евентуално по кината им. Надявам се някак да изтече и в интернет, та да го изгледам)

# 541
Kissing Heart Здравейте, малки и по големи момичета!

Stuck Out Tongue Winking Eye Дори и един час не минава, без да се развълнувате за нещо! Вчера беше Новата г-жа, сега Озет и снимки! Не, схемата в нашата тема наистина е 24/7! 24 часа, 7 дни. А седмият ден е големият празник за всички.
Heartbeat След озета и фраговете усещам един много сладък полъх на топла зимна вечер, с аромат на любов. Еда ще си следва точките по новия договор, Серкан привидно ще се подчинява, но никога няма да се откаже да опитва. Т.е. очакват ни изненади, нещо като:     " О, Шипка ... сладък мармалад!". Навън няма купони, но купонът ще е на екраните с игри от детската градина. Да се отпуснем най после, за Серкан вече сме спокойни, кристален е след последната си терапия. Само Еда остана да свали маската, защото не се нуждаем от повече маскаради. Тези погледи обещават, но ние си чакаме другото.
Horse Racing Кон, ездач - мечтата ми още от първия епизод. Няколко пъти питах за тези коне в дома на Болатови и кой ги язди.
Моят роман " Бялата ръкавица ", любимата ми сцена от него, пресъздадена от Керем и Ханде - не мога да бъда по щастлива! И там имаше куче, хрътката на конника в черно, тук е Сириус, направо се разтапям! Ако там се поднесе пръстена с диамант ... припадам.
 Wear Ring Как мислите, дали ще бъде пръстена цвете, или друг? Трудно ми е да предполагам. От една страна, това диамантено цвете има особена стойност и значение и за Серкан, и за Еда. В същото време, колкото и да е ценен, той е върнат! Сякаш с връщането е прекъсната енергийната връзка. Серкан може би ще иска да поднесе нещо ново, което да не е свързано с толкова противоречиви спомени. Но сигурно, ако тръгне да избира нов диамант, ще има алергична атака. Все ще мисли какво ли ще хареса на Еда. Но когато избра първия пръстен, го направи за секунди и улучи десятката. Много сантиментиментална съм, какви смешни неща ме вълнуват. В приказките всичко е красиво, дори подаряването на пръстен.
Smirk Този асанс*ор също го мисля, че имаме големи очаквания за него. Може да се окаже място за снимки за кампанията. Серкан е много влюбен, но това тясно пространство ще му напомни за каютата в самолета, когато изненадващо за себе си поиска да целуне това красиво момиче и ако не я беше извел от там, щеше да го направи. В тесните пространства винаги се получава взривоопасна смес. А огън и барут на едно място - знаем какво става.
Heart Exl Кой я дава тази идея за искане на момичето, Айдан ли? Изненада беше, не го очаквах. Леля Айфер само това чака, след като разбра истината от писмото. Аз ли имам бяло поле, или не знаем как реагира на това? Айдан е в транс - от свободата, която я отвори за света и от Алптекин с неговите старчески забежки. Ръката на момичето е нейната луда идея, а Серкан е доволен от всичко, което се отнася за Еда.
Stuck Out Tongue Winking Eye Снимката с двете свати е върховна. Общата им мишена ще бъде Алптекин. Едната ще го кастри за греха в миналото, а другата, за греха от сега. Тоя човек по добре да хваща самолета, че в града няма да може да оцелее.

Diamonds Да изчакам бг превода на серията, може нещо да съм пропуснала, нали ме вълнуват тези погледи, които говорят повече от думи.

Book За откъса от книгата, който поместих, виждам Nalbantova е помогнала на eelz.
 Как бе, на една вълна сме, може ли да нямаме и еднакви четива?! Ще сложа нещо в спойлер.
Скрит текст:
Heartpulse Налбантова, навярно си изчела цялата поредица, как е?
eelz, ако искаш еротика и любов, от която ти се замайва главата, в поредица от пет книги с над 300 страници всяка, това е четивото, което ще те държи будна цели вечери. Нещо от типа 50 нюанса, но според мен много интересно разказано и по наситено.  Остави книгите за след сериала. Ако работиш, трябва да минеш на автопилот без сън.
" Кросфайър " - Силвия Дей. Книгите ги има на бг в " Читат онлайн " - история на една любов в 5 книги с различни имена, но ще ги намериш. Може и да поръчаш книгите, ако все още ги има. Ще са около 100 лв. Hearts
Candy Бай, сладури! Имам нови постове за четене, да не изоставам ... Kiss

# 542
  • София
Ханде и Керем очакват нашите въпроси. Абе тези двамката, защо не спазват разпоредбите за дистанция от 1,5 м. Керем даже и маската си е свалил.  

А Хандето с какво възхищение гледа Керем. Явно не знае, че я снимат.

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 23:01 от БлагаВест

# 543
Stuck Out Tongue Winking Eye Ха, ха ... току що са тествани, няма нужда от маски, пък и пречат ... !

# 544
Керем влезе в тренда Wink

Намерих само една от снимките от сета днес

И Бамби Gift Heart

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:53 от mi_si

# 545
  • Кърджали
neorum, бе го виждам Серкан да избира нов пръстен. Този пръстен е точно за Еда и въпреки всичко им носи много спомени. Не знам, не искам да слага на ръката ѝ друг. Но ще видим след седмица...
А идеята за писмото дойде от Фифи Еда казваше че няма смелост да разкаже на леля си тази истина, пудеше се как да го направи и Фифи предложи да напише писмо (момичетата се бяха прибрали да се преоблат преди вечерта и ревюто.).Еда написа писмото и Айфер като се прибра го видя и прочете. Как реагира на писмото ще разберем в събота.

От профила на сериала в Туитър

Последна редакция: чт, 03 дек 2020, 19:57 от Aлекcандрa

# 546
То беше ясно Simple Smile

След това Stuck Out Tongue Winking Eye

Феновете напомнят и двете чаши от снимката на Бамби преди време
Скрит текст:
Gift Heart

Ново от другите симпатяги Simple Smile

# 547
# 548
# 549

Оха снимат сцените, които чакаме, с многото любов, вероятно и новото предложение за годеж... Wear RingRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Само така си обяснявам, защо Керем е ударил една две чашки твърд алкохол.. да се подкерепи, да е по-спокоен по време на снимките в конюшнята на сеното. Joy Animal Horse

# 550
# 551
То хубаво, но нашичкия като пие надали ще му е до коня Wink Heart

... минаваме към частно парти ... Stuck Out Tongue Winking Eye

Оха снимат сцените, които чакаме, с многото любов, вероятно и новото предложение за годеж... Wear RingRevolving HeartsRevolving HeartsRevolving Hearts
Само така си обяснявам, защо Керем е ударил една две чашки твърд алкохол.. да се подкерепи, да е по-спокоен по време на снимките в конюшнята на сеното. Joy Animal Horse

# 552
  • София
Какви са тези сърчица дето си разменят тези двама сладури?  Нещо съвсем го удариха през просото. 

# 553
Алкохолът явно е разпалил страстите в тоя студ ..., задръжките падат ..., до полунощ може и да си признаят ... има надежда Stuck Out Tongue Winking Eye
Какви са тези сърчица дето си разменят тези двама сладури?  Нещо съвсем го удариха през просото. 

# 554
Тази снимка на Ханде не е ли стара или аз си въобразявам?
БлагаВест мисля, че просто човекът, който споделя снимката, е харесал коментарите им.

neorum Ще ти го сложа и аз в скрито 😂
Скрит текст:
Дам, изчетох ги, както и нюансите и още една дузина подобни, които бяха хвалени и прехвалени. Нюансите ги започнах от любопитство, че всеки втори говореше за тях. Един ден баща ми взел да види каква книга чета и отваря точно на страница с описание за кексове, как се свалят гащи и какъв заек изскача от там 😂 от тогава такива книги се четат на ел. формат 😂 Не знам дали си чела "Колекционерът на желания" на Мия Шеридан, но я препоръчвам. Симпатично четиво е.

Общи условия

Активация на акаунт