Бъдещи и настоящи мамчета в UK

• 21 607
  • 281
  •   1
Отговори
# 90
Момичета имам да черпя,днес ставаме на  Peace годинки Simple Smile Партито ни е в неделя,ще има и снимки Simple Smile

# 91
Честит 2-ри рожден ден на твоето слънчице, Диорела!
Да е живо и здраво детенцето ти и да има щастливо детство! Весел празник и чакаме снимки  Simple Smile

# 92
  • Bristol
Diorella, честита ти рожденичка! Жива, здрава и още много радост да ви носи!  newsm51

# 93
Доорела, честита ти рожденичка и от нас с Жорко!
нека бъде много здрава, палава, красива и умничка!

# 94
Момичета,
На вас като са ви правили цитонамазка казват ли ви резултатите?
Аз получих писмо с едно единствено изречение,че всичко е в норма.
Имам хормонален дисбаланс и с колкото повече лекари се съветвам толкова повече ме плашат,че може да е киста...В такъв случей би трябвало да има някакви отклонения в цитонамазката.Или въобще нищо не са изследвали.За кой ли път се убеждавам,че здравеопазването в Англия е под всякаква критика и както в Бг,нямаш ли пари да си платиш "кучетата те яли" Sad

Честито на рожденичката!  bouquet

# 95
  • Plovdiv
Здравейте пак от мен,

Мери,аз се записах в Сикос Лондон Колидж,специалността ми е Медии и Комуникации,ама колежа нещо хич не ми харесва и реших,че тая година ще я изкарам като адаптация с езика,ъченето и всичко останало,пък догодина ще търся нещо по-добро примерно Холборн или Метрополитан ще реша.

Искам да попитам за осигоровките,казаха ми,че ако имам виза за повече от 6 месеца трябва да искарам National Insurence и медицинските грижи са ми безплатни.Трябвало да попълня някакъв формуляр и да го пратя по пощата и до 4 седмици ще получа отговор.

Тука леко искам да се оплача от БиТи,които втори ден ги чакам да ми прекарат телефон в квартирата,за да мого да си прекарам кабелна.Утре вече ако не дойдат ще ме избие на агресия.

Сори за дългото писане надявам се не съм ви отегчила.

# 96
Момичета,
Аз получих писмо с едно единствено изречение,че всичко е в норма........
До колкото знам не казват резултати, а само пишат дали всичко е ОК или не. Ти поне си получила писмо с едно изречение, а аз и такова не получих. Сто пъти се обаждах да кажа, че не съм си получила резултатите, ама файда нямаше. И накрая като си отидох в Бг си направих там цитонамазка и готово. И до до ден днешен резултати не съм получила от тук. Освен да отидеш при личния лекар и да говориш с него какво те притеснява.

# 97
Момичета още веднъж благодаря за пожеланията! Hug
 lubopitna  тук е така,и аз получих,че всичко е ок,гледала съм по предавания,че ако има нещо ти правят на 6месеца цитонамазка.За кистата не мисля,че ще даде резултат цитонамазката.Аз скоро си правих хормонални изследвания уж,отидох при ГПто и и казах че искам,тя ми даде един картон и от 2рия до 5тия ден на менструацията ми взеха кръв,ама всичко било ок....така каза.Ако искаш хормонални изследвания по-добре искай от ГП-то.
LOLI{P} БТ са бизи винаги,не ти ли казаха кога точно ще дойдът,аз съм към Телеуест и ми казаха кой ден сутринта или вечерта ще дойдът.Обади им се и ги питай,че те са едни и те...

# 98
Момичета,
Аз получих писмо с едно единствено изречение,че всичко е в норма........
До колкото знам не казват резултати, а само пишат дали всичко е ОК или не. Ти поне си получила писмо с едно изречение, а аз и такова не получих. Сто пъти се обаждах да кажа, че не съм си получила резултатите, ама файда нямаше. И накрая като си отидох в Бг си направих там цитонамазка и готово. И до до ден днешен резултати не съм получила от тук. Освен да отидеш при личния лекар и да говориш с него какво те притеснява.
Ходих.Много пъти ходих и освен разочарования нищо друго не получавам.
Вече си резервирах билет за Бг и ще се изследвам там.
Писна ми и от GP-та и от всякакви други доктори (т.нар. консултанти).
Ако някой е попаднал на читаво GP ще му кажа,че е най големия щастливец.

# 99
  • ENGLAND
Диорела, честит ти рожденик. Щастливо детство и весел празник.
Лоли, добре дошла и от мен. Здравеопазването тук е безплатно, така че първото нещо е да отидеш в най-близкото сърджари и да попълниш формуляр. След това по пощата ще ти пратят здравната карта. Тук много често за доказване на адрес и идентификация използват здравната карта, така че ти трябва.
 NIN ( National Insurence ) доколкото знам може да се изкара само ако работиш, за студентите не е необходимо. Но нека и другите мами да кажат. А за ВТ малко си чакала, тук е така, въоръжи се с огромно търпение.Нещата стават, но толкова бавно Sick
И аз получих писмо за цитонамазката, даже и дата за следващата ми определили - 2009. Преди две години пак ми правиха, но сега като се преместихме и сменихме доктора и той реши пак да ми пусне едно изследване. Ама хич не им вярвам на резултатите. Миналата година едни кръвни изследвания ги нямаше цял месец и по едно време се появиха, че и на ред беше всичко.  Сега пък ръката ме боли, три пъти ходих на джипи-то накрая ме прати на снимка и уж след 10 дни резултаи ще има, ама вече месец ще стане няма нищо. И днеска ги питам тия на рецепцията ами ръката ако беше счупена какво ще стане и те ме гледат умно. Ама да не обсъйдаме здравеопазването, че почвам да се ядосвам.
Е, имам и да ви се похваля. Мойта кукла от почти седмица си яде сам самичка, не дава да я храним. Но пък и разлива много по-малко когато татито я храни.  Започна много да говори, даже баща и  като каже нещо и тя веднага идва до мен и ми го превежда на български. ( е, по-лесните думички Wink). Но най-много ме зарадва с р-то, няма да е като англичаните да го смутолевя. Така ме изненада с рибка и круша и все си ги повтаря.

# 100
Момичета кажете къде можем да поръчаме торта,в събота ще правим парти,а днес ходих в coughlans и за 15 кинта ми показаха една пастичка  hahaha Торта с нормални размери там е към 80 кинта.Няма да имаме много гости ама бива ли пък такива цени за торти бе  ooooh!
Благодаря ви предварително!  bouquet

# 101
Диорела, в Азда защо не пробваш? Чувала съм, че там могат да се поръчват торти. Ама тук като гледам какви са им еднотипни тортите / вътре имам предвид/ и предпочитам аз да си ги направя. То всъщност така и правя де. За разните поводи у дома сама си майсторя тортите.

# 102
  • ENGLAND
Диорела, нашата торта миналата година беше от АСДА, искахме голяма, но по-големите бяха с принтирана снимка отгоре. Мъж ми занесе една снимка на Ели, принтираха я и тортата стана супер, само за 10 паунда. Ето тук можеш да я видиш http://doret.multiply.com/photos/photo/5/1.jpg

# 103
  • ENGLAND
С Ани сме писали едновременно. И можеш да си избереш големината на тортата, наредени са на щанда.

# 104
Малко тъп въпрос ама може ли снимката да е дигитална??Това ми хареса,а ако не може и да правя,ама ще ми е за чви път.... newsm78
 Anna  дай рецепта,да помисля Simple Smile   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт