Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (105) -декември 2020

• 167 089
  • 3 327
  •   1
Отговори
# 3 240
  • у нас
Може ли някой да качи печелившите от коледния календар на Кауфланд, защото не ги намирам в игри - печеливши.

# 3 241

Заповядайте

# 3 242
  • у нас
Благодаря ти, Станимир!

# 3 243
Как се използва престилката на Picantina като е само с две връзки, може и да е тъпо ,но не ми е ясно.

# 3 244
  • София
И аз подарявам един код за Престиж..ако на някого му трябва. - Кодът е подарен на първия потребител, който ми писа.

За кашона с наградите, не знам, нещо нищо не може да ме възмути или ме изненада. То е ясно, че докато едни разчитат на късмета си, при други си е чисто печелбарство и начин за монетизиране. Някои искат да притежават всичко на всяка цена. Ставала съм свидетел и на това как хора, които работят в магазини, когато им оставят рекламни награди, те ги прибират за себе си, а за клиентите нищо. Хора - всякакви. В нашия квартален магазин по време на първата карантина - прибраха всичките награди под предтекст, че по време на пандемия нямало да раздават и то говорим за дребни неща.

Което си е наше, ще си дойде - силно вярвам в това и гледам да не обръщам внимание на друго. И аз много исках да спечеля парен уред или робот, ама не ми се получи. Да се надяваме, че и догодина ще има такива потребни награди и ще успеем и ние да се вредим за тях. Със сигурност в черния ми списък влезнаха некоректните игри на Лили дрогерие - мое мнение де.

Желая на всички Весело посрещане на Новата година! Нека бъде по-благодатна и успешна!

# 3 245
Някой  получил ли е обаждане за награда от costa cafe?

# 3 246
Как се използва престилката на Picantina като е само с две връзки, може и да е тъпо ,но не ми е ясно.

Хаха, точно и аз й се чудех, ама ме беше срам да попитам😂

# 3 247
  • Пловдив

Как стана това нз?!Не съм публикувала този пост..Някакви идеи?

# 3 248
  • София
Колата са удължили срока за конвертиране до 15.01.2021

# 3 249
Имам капачки на КК за две кутии, обаче кутии няма в моя район. Идеи?
Отделно имам и стек кола в багажника, дето не искам да отварям предварително. Нищо чудно и от там да изскочи бройка за кутия Joy

# 3 250
Аз също търся код от престиж

# 3 251

Хаха, точно и аз й се чудех, ама ме беше срам да попитам😂
На долната част има дупки, аз прекръстих и промуших, че я връзвах на детето 😂
Сутринта спечелих и одеялото на Стела, явно във Фантастико не проклинат като в Кауфланд 😂😂😂

# 3 252
Имам един пиши ми Лс
 П.с. В село като отидох да си взема трета кутия продавачката каза че от кока кола са дошли, прибрали си картона с налепените капачки /които си ги лепкат магазинерите / и кутиите и каза че няма вече кутии и дори тя самата/продавачка/ не успяла да си събере сричките за да вземе кутия. Просто си прибират неспечеленото тъй като има срок

# 3 253
Имам един пиши ми Лс
 П.с. В село като отидох да си взема трета кутия продавачката каза че от кока кола са дошли, прибрали си картона с налепените капачки /които си ги лепкат магазинерите / и кутиите и каза че няма вече кутии и дори тя самата/продавачка/ не успяла да си събере сричките за да вземе кутия. Просто си прибират неспечеленото тъй като има срок
В нашето село беше същата ситуация, казах ако може да ми запазят кутия, събрах сричките и отидох в понеделник, казаха че е последната която са ми запазили и днес човека ще идва и ще събира срички и ако има и останали кутии

# 3 254
  • Под Слънцето
Хора, снощи врънках за талон с  код за сладолед  от доминос. Благодарско за предоставените ми кодове, обаче са ми в повече. Та , ако някой ще заръчва пица тия дни  и драпа за сладолед, да се яви по служба  на лс, да му дам кодче.

Аз хапнах, ся мое си опъна крачката да позяпам кину. Толка не се отчетоха до края на месеца със заявен ваучер..Да се надяваме през  2021-ва да са по-гъвкави и бързи в изпращането. Висят си също 2 дъски  и 2 кошници от старопрамен, предадени на 8.12 към Лео- ни вест и от тях. Ваучер от последното теглене в Куинс-а ще кацне сигурно след 4.01..А за  празната мешка от споко си нямам грам идея

Общи условия

Активация на акаунт