Кралски работи и клюки - декември 2020

• 65 975
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там
Тя защо е с маска, а той без.
Снимат ги на излизане от някъде . Явно още не е сложена . На ръката му е.
А и нали трябва да се озъби на камерите 😉

# 121
  • София
Да бе, Моцко как им се радва на папараците...същинска звезда 🤭. Тя и Беа май се хили под маската. И погледи право в камерата...

Ох, на Максима тази чанта ми е любима, но не е за нея, твърде малка е за едра жена, ще ми е идеална на мен - ще я пазя и обичам 🤣

# 122
  • Някъде там
Да бе, Моцко как им се радва на папараците...същинска звезда 🤭. Тя и Беа май се хили под маската. И погледи право в камерата...

Ох, на Максима тази чанта ми е любима, но не е за нея, твърде малка е за едра жена, ще ми е идеална на мен - ще я пазя и обичам 🤣
Е то на Беа и Моцьо това не им е първото позиране за папарашките  камери😀
Особено в последните месеци.

Тъкмо щях да питам каква чанта и я видях на масата. 😀

# 123
  • Варна
Беа ми харесва с това палто. Обувките на Максима са страхотни. Виктория много ме кефи с тези големи колиета напоследък Simple Smile

# 124
  • София
Сега видях - полата на Максима също ми харесва.
Вчера гледах ревюто на Шанел в замъка Шенонсо. Харесах една пола, която би отивала на Максима.

Палтото на Беа и на мен ми хареса, малко са ми големи кожените елементи, но цветът компенсира.

# 125
Стари снимки на хубавици

# 126
  • Варна
Уау, каква рокличка обади Кейт, ама и чудно й стои! Зелените обеци на Максима са един път. Изглеждат и много скъпи.

# 127
Много ми харесва Кейт като млада.  Без царствения вид.

# 128
# 129
  • Някъде там
Сега видях - полата на Максима също ми харесва.
Вчера гледах ревюто на Шанел в замъка Шенонсо. Харесах една пола, която би отивала на Максима.

Палтото на Беа и на мен ми хареса, малко са ми големи кожените елементи, но цветът компенсира.

На мен на Летисия двата тоалета от последнигр  ми допаднаха. На втория палтото ми е от широките и не толкова но костюма е супер.

Амелия сякаш перде на погребална агенция е надянала...

Харесват ми ботушите на Софи и обеците й. Ама и нея как веднъж не я видяхме с прическа...

# 130
# 131
# 132
  • Варна
Останаха ми очите в тая рокля...

# 133
# 134
Останаха ми очите в тая рокля...
На мен направо ми ги извади Joy барабар с манекенката. А иначе Кейт бая хваща окото, като млада, разбирам го Уили.

Общи условия

Активация на акаунт