Кралски работи и клюки - декември 2020

• 64 783
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 1 470
Тази снимка е от втората световна война, когато е била шофьор на линейка.

# 1 471
Актриса, активистка, филантроп, създател на подкасти, телевизионен продуцент - Меган Маркъл, съпругата на британския принц Хари може всичко.
..............
Мда,видяхме какво може.
Първи признак на здрав разум,не от добро.Патронажи,благотворителност,ще пише детски книжки като леля Сара и постепенно установяване в ОК.Въпросът е ясен,отговорът не.

# 1 472
# 1 473
  • Някъде там
Страхотни снимки Ани.
Ето и от мен две любими. Слънчева Меган.

И една различна за фотосесия.

# 1 474
Оказва се че принц Филипос бил красавец, но с брадата хич не ми харесва:grinning:

# 1 475
  • Sydney
Южени и Беатрис с Леонардо Ди Каприо:

https://www.instagram.com/p/CJVhz1xlgZW/?igshid=13dmgtq6onses

# 1 476
  • Някъде там

Много приятна обстановка при Гърците.
На мен са ми симпатични и тримата братя.

# 1 477
# 1 478
Защо при нелошия си външен вид, сравнително добрия старт в живота и още по-добро продължение Мегън е толкова несигурен и комплексиран човек за мен е загадка. Можеха да се превърнат в страхотна кралска добавка с Хари в ролята си на Съсекс, но не можаха да преглътнат, че ще са втората цигулка. Което пак е странно за мен, защото не е някаква изненада, която да им е сервирана след брака. Те и двамата са били наясно с това, явно очакваха да завладеят сърцата на хората и да станат по-обичаната двойка, което старание и доведе точно до обратното. Хич да не бяха свирили плочата Даяна по-добре щеше да им се получи. И ако глезената кралска издънка няма достатъчно мозък, от Мегън очаквах повече. Имах надежди за нея, ама тцъ.

Кралицата майка с прасковеното тоалетче многп ме развесели. Много ми беше смешна тази жена и приживе, много кралски се изживяваше.

# 1 479
Не можаха да преглътнат болната обсесия по Меган и мъжа й избра да защити семейството си и да даде на сина си нормалното детство, което той самият не е имал.
Още от хубавия принц Филипос и Нина Флор, която е толкова богата наследница, че чак и Парис Хилтън би й завидяла Grinning

# 1 480
Мегън и обсесия по нея са толкова далечни, че в едно изречение стоят смешно. Нито някой я е преследвал докато пробва дрехи, нито докато е на фризьор или прочие случки.
За мен не можаха да преглътнат, че хората не  харесаха ролята, която се опитваше да играе. Сега в Холивуд има цялата свобода на света да разгръща потенциал.

# 1 481
Не мога да кажа обсесия ли бе или не. Но беше силно засилен интерес и обсъждане от медии от всякакъв вид (и цвят). Но и това не биваше да е изненада и за двамата. Беше очаквано и щеше да премине. Както при Кейт, както при Камила, както при Даяна...

# 1 482
# 1 483
Честити Рождество и Коледа, момичета! Бъдете здрави и щастливи!
И днес било почивен ден  Rolling Eyes ОбъркАх/побъркАх се вече от толкова празници Simple Smile

Гледам, и в тези дни Меган не спира да вълнува някои Joy

Кралски традиции по Коледа. В други години:
https://www.cosmopolitan.com/uk/reports/g14104884/royal-family-c … stmas-traditions/

# 1 484
Обсесия има от фенове,което е нормално.
За останалите е безплатен цирк.
На нея й сипват,ние си сипваме,после я забравяме.

Общи условия

Активация на акаунт