Кралски работи и клюки - декември 2020

• 66 270
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 615
Тя е актриса, това и е работата да говори хубаво и изразително. Иначе да, младее в което няма нищо лошо!

# 616
  • Някъде там
Прилича ми на бременна в лице, ама само по блясъка в очите не мога да преценя близнаци ли ще са или едно бебе. Сериозно, лицето ѝ сияе като на бременна жена.
Блу гледай видеото, там си личи две ли са или едно.😉
На тия снимки от екран на телевизор и движещо се видео, блясъка и младеещото сияещо лице, предполагат тризнаци 🤣.

Лана на същото мнение съм. Бабешки модел, приличащ на тази на Масако от рд, но много хубав цвят.
Отива и цвета и е подходящ за пейзажа.

# 617
Блузата е хубав модел,не е трябвало да  се беси с шала.По-широко около врата й да беше.Но не е.
Говори ясно и нищо не казва.Рекламира фондация,в която никой не е пуснал и долар.
Направете го вие-този уникален талант да говориш на английски заслужава вашата подкрепа.
Не виждам ръчичката следователно не знам дали е бременна.Трябва да побърза,за да не остане по-назад.
Скука......Шарлийн как направи бал,не може ли и другите да се покажат.Един чичко седеше на масата с маска,щеше да е новаторско да има и такива,през които можем да се храним.

# 618
  • Варна
Иронизирайте си вие. Но няма да е лошо наистина да е бременна. Децата са хубаво нещо, а след скорошна загуба предполагам, че те ще опитат пак.

# 619
  • София
Разбира се, че ще е хубаво да е бременна! (Бабет може да напазарува бебешки подаръци с отстъпка за количество 😂).
Но иронията е към писанията от преди месец, два, че е бременна в 6 месец и затова отлага делото...не може да си ги пропуснала 😉

# 620
  • Някъде там
Не знам за вас но аз за първи път виждам Камила в такова червено.Много и отива.
Снимката е от видео и изглежда различно.

# 621
  • София
На мен ми изглежда отслабнала...но може и от снимката да е.
Хем не съм хич по русото, но този нейният цвят много ми харесва и много ѝ отива.

# 622
Все още няма снимки от Монако от онази вечер,  намерих само тези на залата като нови

Тук и видео
https://www.facebook.com/311295385927047/posts/1526211147768792/

# 623
На разходка в Дисниленд, Париж (преди време)

# 624
И на мен Мегън ми прилича на бременна, леко е напълняла в лице.
Ризата и не ми харесва, дано не прихване този лелински стил и да не се превърне във втора Кейт в облеклото.

Балът на монакци е присъствен и без маски? Това ме радва, може би ще се връщаме към нормалността?

# 625
  • София
Излезе ли роклята на София? Много ми харесва, най-вече заради поло яката

# 626
Меган и на мен ми изглежда бременна.
На мен ми харесва ризата и като цвят и като кройка. Може би само висящата част бих махнала.

На Камила и отива червено

# 627
Не знам дали е бременна, дано е или пък не, зависи какви са им желанията. Ама защо винаги се лъска, като тиган на месечина тая жена? Какво слага - хайлайтър ли, какъв е тоя блясък? Ако не беше това безбожно лъскане и тоя зализан път по средата изглежда добре. А, че не казва нищо не ме и съмнява - те всичките плямпат пък, като дръпнеш чертата нищо не са казали. Не е само Мегън, та нито ще я слушам, нито ще го коментирам.

# 628
Близнаците на кръщенето

# 629
Кой е пръв от близнаците за наследаване на трона? Забравила съм.

Общи условия

Активация на акаунт