Кралски работи и клюки - декември 2020

• 66 272
  • 1 606
  •   1
Отговори
# 660
Page six твърдят(вече го има и на други места- Mirror, например), че и Пипа е бременна
https://www.google.com/amp/s/pagesix.com/2020/12/14/pippa-middle … second-child/amp/
И на мен така ми се стори, на последните снимки, които бяха качени тук беше окръглена, а тя си е кльоща.

# 661
Айде, дано всички да са бременни, да си отива тоя вирус и да се радваме на бебета и кръщенета...😀

# 662
  • София
Казах ви, тоя локдаун до бейбибум доведе 😂...ама нека, това са хубави работи.
Юджини, ако се е върнала в Лондон, може и скоро да е раждането.

# 663
  • София
Убау де, Мегън е абортирала пред Юли, не трябва да има малко време да се възстанови.

# 664
Май препоръките са да се изчака 2-3 месеца, но това не е някакъв закон Stuck Out Tongue Winking Eye
Нека, нека има бебета.
Ако Катрин, Пипа и Меган са бременни едновременно, таблоидите ще си умрат от кеф Joy

# 665
  • София
За Катрин много се съмнявам.

# 666
Много ми харесва днешнета риза/блуза на Мегън.

# 667
Фредерик и Йоаким като млади/малки

А тази е скорошна, но много ми харесват като семейство с Мери

Не разбирам какво става, половината снимки отказва да ми ги публикува защото били твърде голям размер Thinking досега такова нещо не беше се случвало

# 668
  • Русе, у дома
Секси благородникът от времето когато беше най-секси Blush

Тук защо ми прилича на Чарлс?
Нали са далечни братовчеди - гръцката връзка...
Майка му, София е братовчедка с принц Филип, някъде назад бащите им са братя...

# 669
# 670
Само Кейт да спрат да я забременяват, жената роди достатъчно, много изтъркано стана вече. Нека остане поне една да не е в масовката освен тези, които вече не могат...

# 671
  • Някъде там
Пипито хич не сияе за бременно..

# 672
Само на мен Пипа не ми изглежда сбръчкана. Нормална жена.

# 673
И Пипа и Кейт имат едни резки на бузите, като издължени трапчинки. Когато се усмихнат създават впечатление, че са бръчки, но не са. Мъжът ми има една подобна на едната си буза. Виждала съм и други хора. Майка ми също има такава.
Пипа винаги ми е била много отблъскваща.

# 674
Нормална си е Пипа. Просто няма 14 слоя грим, не е ползвала филтри и не лъщи от прожектори. В обикновени домашни дрехи си е жената.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 10:49 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт