Звездни компромати - Декември'20

• 245 541
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 055
  • София
Оу, явно за Кобрата много неща са се изписали, които не знам. Щото не ме и интересува. Но щом използва и реплики от сорта на "кой съм аз", ясно става що за човек е. Да ми се потвърдят предположенията. Ако не четат хората за изявите му, освен "патриотизма", нормално да го подкрепят. Играе си ролята добре. А Андреа с кой акъл му играе по свирката? Няма ли някой познат да я освести?

# 2 056
С много неща е известен кобрата. Добре, че навремето с активна прокурорска намеса е отървал кожата, че хич не му е било розово положението заради нападение над жена. Леке.

# 2 057
  • Rock & Roll feeling ...
Нападение над жена? Гадже или?

# 2 058
  • Пловдив
Между Пулев и Божинов - определно Божинката.

Да поясня - не са интелектуални титани, ама Божинката е лежерен, с чувство за хумор, а Пулев прави впчетление на надъхан агресивен бияч. Впечатление от интервюта, не познавам нито един от двамата.

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 21:53 от Янтра

# 2 059
  • София
Аз не знам как изобщо се е хванала с Кубрат Пулев. Така и не разбрах какво работят родителите и, но я е отгледала баба и Теодора, която е била помощник режисьор в Народния Театър. Имали са къща на ул. Дунав, от която обитават сега само един етаж, с два апартамента. Рисува, ходи на балет, учи в английска гимназия.
 В този апартамент са живели с Кубрат. Даже той бил дал пари за ремонт.

Вчера си мислех, защо ГДБОП извадиха точно сега тези СРС-та от 2013, дали Пулев не е решил да участва в някакъв политически проект и бързо, бързо да са му резнали крилцата.

Zenata, дай нещо повече за това, нищо не намирам в интернет.

Ето и още нещо от 2011г.:
"Боят в „Домби бар“ на Слънчев бряг се е разиграл преди около седмица. Мелето е било предизвикано от Кубрат Пулев, който издърпал насилствено момиче на име Зорница към неговото сепаре. Девойката обаче се оказала приятелка на Киро Руския, за когото се мълви, че е наследник на Таки, определен лично от от укриващия се в ЮАР владетел на подземния свят."

https://www.flagman.bg/article/27910

Под снимката на Кубрат и Андреа пише:
"Пулев се възползвал от отсъствието на Андреа, за да закача чужди жени"

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 22:30 от ani n.

# 2 060
Чудя се и не мога да реша коя двойка е по-безинтересна : Пулеви или Петканови?
 Едни сладури- Орлин Павлов и Диана, като във филм за Агент 007.
Скрит текст:

# 2 061
  • София
Днес точно видях Орлин Павлов на детска площадка в Борисовата с детенцето му, много сладки.

# 2 062
  • София
А ето и това допълва картинката:

не може да се копира, но явно Тервел не е харесвал Андреа и постоянно е намилал на брат си.

https://www.sportlive.bg/timeout/facefromnews/istorijata-na-vryz … alata-768133.html

Впрочем Тервел също беше хванат в крачка:

""Подарявам ти я, да сте живи и здрави!!!Аз продължавам напред!!!! Колега си ми и искам да знаеш - коя жена пуска жалба да те затворят 24ч за домашно насилие и на следващият ден си идва вкъщи и прави секс, след което и аборт. Да си имаш едно наум." - пише разгневеният съпруг, който  е бивш боксьор. Той изнесе публично и серия от скрийншоти с пикантни разговори между съпругата му, от която има 10-годишен син и Тервел Пулев, който също е баща на две деца. "

https://trafficnews.bg/bohemi/plovdivchaninat-bonyo-boksyora-hva … izneviara-166400/

Frozen, можеш ли да сравняваш Кубрат Пулев и Андреа с Петканови? Отворих да видя кои са и не разбрах. Андреа е най-стриймваната българска певица, без значение от жанра музика. Има видео с над 50 млн. гледания. Имат сигурно 100 интервюта по телевизиите, Кубрат е Европейски шампион и два пъти претендент за световната титла по бокс в тежка категория. За какви Петканови говориш Anguished

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 22:54 от ani n.

# 2 063
Пак ли претоплени манджи за Кобрат и Андреа?
Дензъл Уошингтън бил рожденик днес.
Скрит текст:

# 2 064
А ето и това допълва картинката:

не може да се копира, но явно Тервел не е харесвал Андреа и постоянно е намилал на брат си.
Ох, той Тервел е такова светило и той.. айде да не казваме къде обича да си вре... ръцете преди сън.

# 2 065
Джулия Робъртс
Скрит текст:

# 2 066
Джулия Робъртс
Скрит текст:
Малко го докарва на Кремена Домусчиева.

# 2 067
На мен също ми писна от Пулеви и Петканови. Head Band

Виктория Бекъм
Скрит текст:

# 2 068
Жената на Орлинчо е същинска Меган Маркъл. Wink
Криси Дончева била и тя бременна, от Артьом. Мисля, че е много малка да става майка, но сигурно си мисли, че е намерила голямата любов на 19. Wink

# 2 069
Жената на Орлинчо е същинска Меган Маркъл. Wink
Криси Дончева била и тя бременна, от Артьом. Мисля, че е много малка да става майка, но сигурно си мисли, че е намерила голямата любов на 19. Wink
Не ги знам тези звезди.
Жената на Орлин ми е много блага и симпатична

Общи условия

Активация на акаунт