Звездни компромати - Декември'20

• 245 543
  • 2 303
  •   1
Отговори
# 2 040
И пак да кажа, на светлинни години е от Ким Бейсинджър. Ако ще да народи още десет деца и да е от Луната.

# 2 041
  • София
Скрит текст:
Точно така. Аз написах, че тормози обикновени хора и не само в Слънчев бряг, а и в столични клубове. Ако сте гледали интервюта в БТВ или Нова, ще видите как винаги “на шега” посяга към спортните репортери, когато го снимат в залата му. Така изкара въздуха и на Иван Георгиев, който вече не е репортер, а е новинар в БТВ. Слагам линк в скрит текст за по-любопитните. Потресох се, че някои жени тук се усъмниха в приказките и снимките на една видимо изтормозена психически жена. Преди мача с Джошуа в студиото каза на Хекимян:
“Ударът ми тежи няколко тона, ако искаш ще ти покажа”. Хе? Палячо.
В Белмекен са му дали най-големия апартамент за подготовка преди последния мач и то на цената на най-малкия. Още чакат хората да им плати. Познайте дали ще го направи.
Разбирам, че много хора в България имат нужда от поводи за гордост и личности, които да послужат за пример, но повярвайте ми, това подобие на мъж не е такъв. Светът няма нужда от захаросани истории ...

Скрит текст:

Не харесвам Кубрат и поведението му, но как сме сигурни къде и как е плащал? В предна твоя публикация знаеше какво става с него и Андреа, но думите бяха против него, т.е. и да си близка на някой, това не е той. А сега знаеш кой какви цени му е дал за хотел. Пък надали случайни хора знаят. Ако е от първа ръка, ок. Ама ако някой си, който е еди какъв си на някой друг и той ти казал...

Проблемите с неплатените сметки от страна на Пулев, както и критиките му към базата в Белмекен станаха обществено достояние чрез медиите:
https://www.kotasport.com/kubrat-pulev-nyama-da-platya-na-tezi-ot-belmeken/

Управителят на базата също разказа за преференциите и намаленията за хотела, с които се е ползвал Пулев. Дали му апартамент, а го таксували като за единична стая и той накрая хем не платил, хем ги оплюл.
https://fakti.bg/sport/450163-razbiha-kobrata-upravitelat-na-bel … nia-kubrat-pulev-

# 2 042
Ох, горкичкият Петканов, жена му иска да си купи апартамент без той да може да има претенции,  сигурно дори и на него му е станало ясно какво означава това. Ще има и други поводи да писка скоро,да пуска видеа, и да я плюе.
Дано си купи каквото си иска Алекс без да го слуша. Путьо си беше, путьо ще си остане.

Г-жа Болдуин, не е много тамън.

# 2 043
  • Бургас
И пак да кажа, на светлинни години е от Ким Бейсинджър. Ако ще да народи още десет деца и да е от Луната.

Така е! Yellow Heart

# 2 044
Кубрат беше много доволен от базата в Белмекен и ги хвалеше, докато не са тръгнали да си търсят 5000 лева задължения, които е бавил повече от година. Освен това има и други задължения към тях за унищожено имущедтво. Явно си е мислел, че за великия спортист може и без пари. Което често му се случва. Свидетел разправя как прередил опашка за дюнери и си взел 2, а като поискали да ги плати, се озъбил в стил "Знаеш ли кой съм аз? Ще си имаш проблеми", дежурният му рефрен. Та след, като тръгват да си търсят парите от Белмекен, базата изведнъж става "руина". Как още не ги е обвинил за загубата от Джошуя не знам. А може и да ги е обвинил, ама да съм пропуснала.

# 2 045
Сузанита ... на 17 години, а изглежда вече толкова амортизирана
Скрит текст:

# 2 046
  • София
Повдигнах темата за Кубрат и Андреа, защото искам истината да излезе на яве. Изгледах и доста други техни интервюта. На въпроса на Мон Дьо, кога са се "пропукали" отношенията им, Андреа не отговори, защото предаването щяло да се превърне в "хейт" срещу Кубрат. Явно го обича още. Освен, че е на антидепресанти, е развалила фигурата си, изглежда безкрайно тъжна.
Не упреквам някого, че иска да прекрати връзка, това винаги може да се случи, упреквам Кубрат за безбройните му изневери  и за това, че я е смачкал до неузнаваемост. Бодна ме право в сърцето това интервю при Мон Дьо. Не съм хващала мъжът ми в изневяра, даже и чалга не слушам. Просто ми стана мъчно за жената. За 13 години не съм чула и намек, тя да е скочила в чуждо легло.
Та, ако някой знае подробности, да ги сподели.

# 2 047
За тия двамата бяхме изписали минимум 20 страници на скоро, не знам на някой дали пак ще му се почва пак за тях. Аз даже си оставих двете стотинки последна по темата...Жал ми е за нея. Много ми е красива, не я намирам дебела, песните ѝ нито ги знам, нито съм ги чувала. Нямам желание и да ги търся и да ги слушам от любопитство. Проявих интерес от дискусиите в темата. Жалко за тази жена, да се самоунищожава за човек който не заслужава. Явно любовта е сляпа.

# 2 048
. На въпроса на Мон Дьо, кога са се "пропукали" отношенията им, Андреа не отговори, защото предаването щяло да се превърне в "хейт" срещу Кубрат.

Не отговаря, защото нямат никакви отношения, никаква връзка, освен в болния й мозък,
тя изглежда като ексорт, държи се като ексорт и според мен си е такава,
http://www.andreasite.eu/,
а той сгреши, че не я отряза публично отдавна и сега понася негативите...

# 2 049
Те връзка нямат, ама не тя го кани в ресторант на ул. Съборна месец преди мача. Trollface
Ескорт не е, учтиво моля да не се сипят обиди. Най-малкото от женска солидарност, защото който не е бил в токсична връзка - той не знае какво е. Не е тъпа и не обслужва по адреси, друг е този, който практикува такъв тип гнусни “отношения”.

# 2 050
На Кубрат работата е - не го ям, но на кучетата не го давам. Усетил я е, че е нестабилна и емоционално зависима и я държи ей така да си чеше егото колко е незаменим.
Тя си е виновна де. И двамата не харесвам.
А че тоя Ганьо се изживява кат българския Роки по кръчмите е обществена тайна. Само там може да бие, на терена го тупат кат селски тъпан.
Много противен тип.
Преди години Андрея много се гордееше какъв бабаит е гаджето и плашеше с него.
Не я знам какъв и е филма и от какъв сой е, но акъл особено няма. Иначе ми е жал че ням характер и воля да му бие шута на тоя тарикат.

# 2 051
Андреа ... тази глава е като закачена за тялото ...
на това се казва да забиеш нокти/пръсти хаха
Скрит текст:

# 2 052
Муконазал плюс спрей за нос ли държи на нощното си шкафче? 😁

# 2 053
Аз загледах само мръсните петички...

# 2 054
  • Rock & Roll feeling ...
Не мисля, че Кубрат държи Андреа. Мисля, че от някакво уважение за това което са били й ходи по свирката, а си има реален,отделен, свой живот.
А може и да е истина твърдението, че дължи пари на баща й и затова й уйдисва на акъла. Но, ако я държеше в колекционерски стил, нямаше да й говори зад гърба как е на хапчета и др. долности, които самата Андреа е писала, че приказва за нея.

Пожелавам на Андреа да се вземе в ръце, да отслабне и да се събере с Божинката, така тритото ще  е запълнено.
А и  клюката гласи, че неговия любовен живот я е интересувал живо, докато е била гадже с Кубрат.
Не за друго, а за отмъщение, защото разправят, че преспал с нея, а после се правел, че не я познава ...

Общи условия

Активация на акаунт