Видео от заснема на промо-снимките на сериала #SeniçokBekledim...
https://vk.com/istanbullgelin?z=video-141466025_456241312%2Fa62d … l_wall_-141466025

Приятен следобед!

Аз се извинявам, ако мнението ми е прозвучало като контра. Просто много ми хареса този момент и ми се стори съвсем реалистичен. А за другото - да, напълно съм съгласна. Има в Дилара някаква гордост. Изстрада много в брака, но и изискваше от Адем да се промени, а това е обречено на провал. И не само този момент с даването на Умут на Гюнеш ми се стори фалшив. В целия сериал има такива моменти, в които някой се променя коренно и загърбва напълно лошите си навици. Нещо, което ми е малко нереалистично. Дори понякога ме дразни колко близка стана Сюрея с Есма и как я нарича "мамо". Не, че в живота не е възможно, но чак толкова бели и добри герои, при положение, че преди това са се държали като зверове... А за любовта на Адем и Дилара... да, тя беше страдащата и изгубената в тази любов, той го започна като поредното отмъщение към Боран, и неговата любов беше егоистична, той искаше тя да го обича и да му се подчинява. И много бързо я загърби. Като жена й съчувствах, когато се разделиха. Той не показа капчица съжаление. Само изисквания, гняв и ревност, но пък от друга страна вярвам, че и в него имаше поне частица любов на моменти. 
Може да е наивно, но така мисля.....

Препоръчани теми