E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 720
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
Знаех си....Интуицията и този път не ме подведе...Сибел е ужасна жена

Дано Ерол да има доблест да си признае какво е станало, защото градинаря, който няма абсолютно никаква вина ще изгние в затвора, а наглата Сибел да си получи заслуженото...

Джемал май измисли постановка, как да оправдаят Ерол и да накиснат градинаря....

Ето Ерол заминава с Михре.....Бясна съм....

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 20:33 от MAMA-AN

# 361
Ани,Ерол ще признае само ако е пиян.Той ще си тръгне и когато дойде полицията ще го няма.Джемал нареди на Исмет да не казва,че е бил тук...дадоха го във фрага.И на неговата съвест да тежи.

# 362
Злати Hug

Айде, Сибел развърза торбата с лъжите....Ама и Айлиз май ще е същата като майка си....Скри от Кадир за Серкан....
Тези четиримата не ги трая вече.....

Михрето си заслужава съдбата с Джемал....

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 21:10 от MAMA-AN

# 363
Той и Джемал същия.Като спаси Ерол,спаси и брака си.Тъкмо да разпише за развода и му звъннаха.
Явно Серкан заплаши Айлиз....

# 364
Сега Джемал ще се опита да предупреди Ерол да не казва на брат си, ама Кадир пристигна преди Джемал....

Ерол не каза истината на брат си....Нещастник Rage

Айде...крокодилските сълзи на Сонгюл....Тя видя, че Джемал уби дядо Давуд ама мълчи.....

Продават се за пари нещастниците....

Михре прогони собствените си синове и трепери над сина на Джемал и Сибел....

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 21:23 от MAMA-AN

# 365
Сонгюл каза на Захиде за работата и за това се чувства донякъде виновна,и предполагам за това плачеше.А за убийството на дядото все някога ще му дойде реда,така мисля.Тя пази хард диска.

# 366
Село видя в полицията момичето на повикване - от катастрофата и май ще му светне, че градинаря не е виновен, а набеден....

Направо му повярвах на Исмет, че се прави на състрадателен, ама да не си загупи работата при мафиота Джемал, мълчи....

Вече си мечтая за финала....Кадир и Село да открият баща си и да живеят заедно щастливо, а Михре да си живее с Джемал и Ерол....

Май съм много наивна...Мислех, че Джемал ще купи мълчанието на Исмет с една пачка, пък той даде цяло куфарче.....

Злати разбра ли какво си говореха Сонгюл и Заза и Село ги чу и взе таблета....

Сонгюл унищожи диска да убийството на Давуд.....

Слава богу....Дъщерята на Исмет и Сонгюл е прибрала диска от тайника на майка й...Сонгюл е счупила друг диск....

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:17 от MAMA-AN

# 367
Ани,явно нещо се вижда на снимката свързано с Ерол и са говорили за това.
Сонгюл унищожи диска,но дъщеря й го е качила и видя убийството на Давуд.

# 368
Ръзаси спомни името на Кадир......

Злати предположих....но Михре и Кадир нали заминаха....

Не беше случайно намушкването...Селяхатин беше обезумял....Жалко Weary

Злати благодаря за компанията Hug

Последна редакция: пт, 19 фев 2021, 22:34 от MAMA-AN

# 369
Село толкова беше ядосан на Ерол...Кадир го спир,говори...но той го намушка...ох....

А Сибел как се появи в дома на Михре,оглежда го.

Ани,благодаря за компанията! Hug

# 370
Добро утро Hug

Кафе с пожелание за щастлив почивен ден  Hug

Снощи се случиха много драматични неща и очаквам с нетърпение превода.
Видя се кой, кой е и за какво се бори. Както в повечето сериали злото преобладава.
В началото сме, но моите симпатии са за Село, Ръза, млечната майка на Село и Заза.
Кадир се опитва да се бори за справедливост и да бъде балансьор, но не му се получава. Както се казва няма ненаказано добро....Съжали Сибел, но се оказа, че тя е голяма играчка.
Ако рейтинга даде време, всички тайни ще видят бял свят, но както става и в другите сериали, от нищото ще избелят образите на злобарите.....

https://www.youtube.com/watch?v=hVaKYzxGyZk

От фрагмана за 5-ти епизод се вижда, че Село намушка Кадир умишлено и след това избяга.
Разбирам гнева му, но агресията беше насочена към неправилния човек.
Жестока е съдбата към Селяхатин и причината е алчността на Джемал...Но не само той е виновен. Виждам вина и в Михре......в Исмет и Сонгюл и в Сибел.
Стори ми се, че Айлиз питаше майка си, кой е баща й, но Сибел не й каза.....

Мисля си, че сега Село ще се скита немил недраг и съдбата ще го срещне с баща му...Ръза си спомни името Кадир....Но не разбрах дали си спомни, че той му е син.....

С превода ще се изяснят много неща, та ще трябва да изчакаме.....

Приятен и щастлив почивен ден Flowers Four Leaf Clover

# 371
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодаря за фрагмана!Видях го снощи след края на епизода! Късно го качиха на сайта на Стар тв.,търсих го и в ЮТуб за да го пусна още снощи,но така и не излезе.
За Айлиз така е,попита майка си кой е баща й.Още говори и за Серкан какво й е казал за нея.Сигурно й е давал пари.

4 еп. вече го има с руски субт.
https://turkru.tv/ya-tak-dolgo-tebya-zhdal-4-seriya.html
качен и тук-http://great-tv.tv/turetskie-serials/ya-tak-dolgo-tebya-zhdal-turetskie-serialy

Вчера имаше срив в системата за отчитане на рейтинга,четох го във ВК от рускините.Явно още не е оправена и нама пуснат рейтинг.Само този излезе за обсъждането им.

Желая ви приятна събота!

# 372
  • Варна
Здравейте!
Ето фрагманчето за 5 епизод:

Seni Çok Bekledim 5. Bölüm 1. Frag бг. суб.

# 373
Злати, Бризче благодаря за споделеното и преведения фрагман Hug

Кадир каза на Село, Защо братко....Наистина са братя, но никой от тях не знае....Знаят само Сибел и Джемал....Е, няма как тези двамата да са ми симпатични....
А Сибел се промъкна при Михри, за да бъде близо до сина си..Пълен егоист е Сибел...Както тя копнее за сина си, защо не се постави на мястото на Михре....Но Сибел си е професионално изкривена играчка.....

Във фейса срещнах  нова снимка на Хатидже Шендил....

# 374
Само аз  ли не виждам тръпка между ГГ?

Общи условия

Активация на акаунт