E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 713
  • 739
  •   1
Отговори
# 345
  • Плевен / София
Злати,
Скрит текст:
отново ударихме греда...сега ми се обади, че апарата отново се е счупил...Това е втора ,различна от първата болница, в която постъпва и апарата се чупи...Отлагат го за 10 март...

# 346
Привет девойки Hug

Злати, Гости
Гости
Скрит текст:
Първо прочетох поста на Гости, че операцията се отлага, защото апарата е счупен...Дано по-скоро да го оправят и да не се налага отново да си чака реда отново....Желая му всичко да мине добре и да се отърве от кариерата Hands Pray

Злати снощи продължих да гледам, но стана късно и не довърших епизода....
Много ми бяха сладки Селяхатин и Захиде...Защо решиха толкова бързо да стане това голямо нещастие....
Много исках да разбера какво си говориха Айлиз и Ерол, но се оказа, че нищо съществено, но се усети едно привличане между брат и сестра...като неизживяно детство на двама близнаци....
Сигурно ще ме критикувате, но Ерол поне на този етап не го харесвам...Мъж, а не тийнейджър, но не видях да работи нещо, да е ангажиран с нещо смислено....Със Селяхатин са на една възраст, но той вече има семейство, дете....Има и мечти, да купи къща за семейството си със собствен труд....А Ерол се държи се като хлапак, избива нерви с въображаеми барабани.....Иначе не ме изненадва, че е привързан към баща си, все пак той му е роден баща, пък ако ще да е боклук....Но, чак пък да поставя условие, ако Джемал си тръгне и той тръгва с него...Това е изнудване на майка му...Демек ако искаш да бъдеш със сина си, трябва да търпиш баща ми....
Доколкото аз разбирам, брака на Михре и Джемал е проформа...Тя не го е допускала в стаята си....А ако не греша, Михре се е омъжила за този мишок по настояване на баща й....Е, дядо Давуд разбра, но късно що за стока е Джемал...Няма ненаказано добро.....
След като изгледам остатъка от епизода, ще споделя впечатления....
Хубав остатък от деня Hug

# 347
  • Варна
Здравейте! Heart

Нося ви последния фраг на "Толкова дълго те чаках" 4 епидод

Seni Çok Bekledim 4 Bölüm 2 Fragman бг суб

# 348
Здравейте,момичета!

Гости Hug
Скрит текст:
Надявам се по-рано да се оправи! Hands Pray Няма ли и друга болница? Thinking

Ани Hug,за коментара по новия епизод!

Четох коментар при рускините,че явно е пренаписан СЦ за 3-ти еп.!Предварителното за героинята Захиде май не се е мислело толкова рано да напуска сериала.Явно са търсили драма за да се вдигне рейтинга!
Ето коментара .....
Скрит текст:
Кристина Фролова
Вывод Тюркю из сериала меня удивил. Перед премьерой Тюркю говорила, что впервые играет такого глубокого персонажа. Я не думаю, что она имела в виду только 3 эпизода. Кажется, такой ход сценаристов стал неожиданным для всей актерской группы.
В том году актриса Нильпери (которая должна была сыграть роль героини Тюркю) тоже рассказала, что для неё эта героиня стала особенной. И это оно говорила, только ознакомившись с сценарием.
Почему вообще Захиде решили вывести? Значит сценарий к 3 серии написали только недавно, ведь до этого такого даже не планировалось

Бризче Hug,благодаря за БГ превода на 2-ри фраман.Очаквах го вчера и проверявах.Явно късно са го пуснали!

Новите снимки за 4-ти еп.

и озета....
Трагедията, сполетяла Захиде, опустошава и двете семейства. От една страна има Джемал и Михре, които се опитват да спасят Ерол от тази работа, а от друга - Село, който иска да отмъсти за жена си. Докато Кадир разследва дали Ерол има нещо общо с тази смърт, подозренията на Село в тази посока се увеличават.

Кадир, който нито за миг не оставя Айлиз сама след преживяванията със Серкан, подкрепя Айлиз при намирането на баща й.

Ще успее ли Кадир да спре Село, когато Село и Ерол най-накрая се изправят един срещу друг за момента на отмъщение?

Днес е....
Скрит текст:

Желая ви спокоен ден! Flowers Four Leaf Clover

# 349
Злати благодаря за снимките и озета за четвърти епизод Hug

Скрит текст:
Днес по някое време, отново ми стана зле и кажи речи деня мина в леглото...
Вече трябва да отида на лекар, не става така....

Хубава вечер Hug

# 350
  • Плевен / София
Ани, не отлагай...при тези резки промени нагоре на долу в температурите и кръвното играе....

# 351
Добро утро Hug

Гости Hug
Скрит текст:
От днес вече имам нова програма за деня...Да видим как ще се чувствам и тогава ще отида при личната....

Има втори фрагман за 4-ти епизод, но няма превод....

https://vk.com/ozcan_deniz?z=video-141466025_456241511%2F9f19141 … _-141466025_37663

Доколкото видях, Селяхатин напада с нож Ерол...Кадир ги разтървава...Не разбрах дали Ерол е пострадал....

Хубав ден Hug

# 352
Здравейте,момичета!

Ани Hug
Скрит текст:
Аз бях добре...но снощи пак вдигнах кръвно,но го оправих за 1 час.През деня топло,вечер студено.При нас пак беше валяло сняг през нощта.

Гости Hug

Аслъ се наслаждава на снега в Истанбул...

нова снимка...г-жа Ипек и Дилара са се срещнали ...CoffeeTea

Желая ви приятен зимен ден! Nature SnowflakeNature Snowman

ПП Ани,писали сме едновременно! 2-ри фрагман го има с бг превод,пуснат от Бризчето, преди моя пост от вчера сутринта!

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 10:38 от Zlatina3

# 353
Злати, добре, че ми каза, че Бризчето е пуснала втори фрагман с български превода - благодаря и на двете Hug
Скрит текст:
След като не съм видяла фрагмана, значи снощи не ми е било наистина добре...А пък сутринта не съм се връщала да гледам предишните постове...

Да не би Селяхатин да е наръгал с ножа Кадир???? Да е станало случайно разбира се....Или греша...Thinking

# 354
Цитат
Да не би Селяхатин да е наръгал с ножа Кадир???? Да е станало случайно разбира се....Или греша...Thinking   
Ани,и аз така го разбирам от кадрите във фрагмана.Кадир в старанието си да ги раздели ще бъде намушкан от Село.Време е някой да влезе в болница,друг арестуван.Да има драма за да се вдигне рейтинга.Утре ни очаква тежък епизод.

# 355
Злати - ами така е....във всеки сериал има болници, затвор, съд...
Предполагам, че Село ще е арестуван....Thinking А Кадир ще бъде в болница....
От озета разбираме, че Кадир ще помага на Айлиз да намери баща си....И ненавистта ми към Сибел става още по-голяма....Заради нейните тайни и пороци - алкохола - прави децата си нещастни....Тя добре знае, кой е бащата на децата, знае и кой е истинския й син....Но както във всеки сериал, хитростите и тайните от страна на дамската част, винаги създават проблеми....Не оправдавам Джемал, напротив ненавиждам го, но и Сибел си е заслужила всичко, което е преживяла....
На мен ми е интересно друго...Когато Михре разбере, че Село е нейния син,  как ще приеме смъртта на Захиде и ако Село влезе в затвора....Thinking Първородния й внук, както и сина й ще бъде отгледан предполагам отново от чужди хора....при гадния Исмет.....Дано бабето да е живо и здраво Hands Pray

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 21:38 от MAMA-AN

# 356
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Едно късно кафе....

# 357
Здравейте,момичета!

Гости Hug

Ани Hug,
Скрит текст:
Как си днес?Аз снощи към 19 ч. го вдигнах рязко.Взех хапчето за кръвно и се оправи.Сутринта беше ниско.

Днес е денят  на ''Дълго те чаках''....

пуснали са още снимки от новия 4-ти еп.

петък...най-натоварения ден със сериали...

Желая ви ползотворен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 358
Злати тук съм....
Скрит текст:
Сутринта видях, че никой не е писал след мен....Посвърших някоя работа в къщи и ходих до Кауфланд да си купя лозарска ножица с телескопична дръжка, че тази седмица са на промоция....
От миналата вечер започнах да вземам отново асперин протект, по метода на майка ми и се чувствам по-добре...Вчера привечер покачих малко кръвното, но го усетих, взех четвъртинка от моите хапчета и изкарах нощта добре, сутринта кръвното ми беше 110/74. За сега още не съм го вдигала. Нямам е тежест в сърдечната област....Дано да се урегулират нещата, че хич не ми се ходи при личната....

Току що изгледах петнадесетината минути, които ми бяха останали от трети епизод на "Дълго те чаках" Разбрах защо Сибел е в къщата....Неприятен ми е Ерол...Сякаш е добро момче, но има нещо с което ме отблъсква....Струва ми се, че в него са събрани доброто и злото и водят борба за надмощие....Загадъчен е образа му....
Докато Серкан е като прочетена книга....Призна си, че никога не е обичал Айлиз, иска да се докопа само до парите на баща й....Ама и Сибел е много глуповата...Не знам, какво е разказвала на Серкан и от къде го познава, но вероятно е искала да го използва и като залог е поставила дъщеря си....Играчка е Сибел....с тези студени сини очи гледа много нагло.....
Не ми харесва играта на Михре....за сметка на това съм възхитена от млечната майка на Селяхатин - така и не мога да й изпиша името - непознато ми е....
До довечера.....дано да нямам изненади с ток, кръвно или нещо непредвидено.....Hands Pray

# 359
Привет! Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Аз взимам бета блок за сърцето и не ме стяга толкова,но главата доста ме боли когато се вдигне кръвното и после докато се свали същата работа.Явно вчера по едно и също време сме вдигнали кръвно.Аз обикновено на пролет понякога така ми ставаше.Сега се затопли по-рано през февруари,после изведнъж стана студено,мисля че е само от това.

хаштагът отново е #seniçokbekledim.....

линкове за онлайн гледане...

https://www.startv.com.tr/canli-yayin
https://www.youtube.com/watch?v=xbfzLTDNHNo
https://canlitv.plus/star-tv-canli-izle
https://canlitv.com/star-tv-izle
http://canlitvizle.com/startv

Общи условия

Активация на акаунт