E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 701
  • 739
  •   1
Отговори
# 330
Пристига Сибел и ще измисли как да оправдае сина си....

Жалко за Захиде....много хубаво семейство са със Село....

# 331
Ерол се обади на Кадир...станало нещо лошо...но Сибел му взе телефона и го затвори.Да не поеме тя вината,но и градинаря видя.Наистина жалко за Захиде....

Да видим ще пуснат ли фрагман.При някои сериали дават по два пъти дълги реклами след това го пускат.

Ани,благодаря за компанията! Hug

# 332
На фрагмана показаха, че арестуват градинаря....Олееееееееее....може би Сибел е скроила плана....
Жалко за Захиде.....Cry
Няма да мислим Захиде...отиде си....Сега пък ще мислим Айлиз....какви ще ги свърши Серкан.....

Злати благодаря ти за компанията Hug

PS

Ехоооо...Допълвам си поста, защото никой не е писал след мен...
Скрит текст:
Ако не се разпиша сутрин, след това ме поема ежедневието...и...

Добро утро Hug

Днес мислете красиво, раздавайте обич и  бъдете обичани и помнете, че щастието не е късмет, то е тежката работа да спечелиш скъпата усмивка на Съдбата HeartFlowers Four Leaf Clover

Очаквам Злати да сложи рейтинга...Надявам се да сме в четворката, ама ще видим...
Този сериал ми напомня за "Черната роза" - излъчването на който свърши вчера по БТВ....
В този сериал, доколкото аз разбрах не беше любовта не беше водеща....тя беше на втори план....На пред беше историята за живота на едно голямо семейство, как тайните преобръщат живота на много хора.....Въпреки, че нямаше актьори, които да привличат дамите, разбрах, че това е един сериал, който е един от много ценните през последните 10 години в сериалната индустрия на комшиите.....Надявам се и нашето сериалче да бъде като него....

Последна редакция: сб, 13 фев 2021, 09:37 от MAMA-AN

# 333
Здравейте,момичета!

Ани Hug

ето фрагмана....

https://youtu.be/r2zX_G9zoE0

и  с руски субт.
Ерол повтаря,че е било нещастен случай....
https://vk.com/turk.sinema?z=video-83475167_456246280%2Fc8783645 … pl_wall_-83475167

рейтинга,макар и по-малко се покачва....

Йозджан с Йомер/Умут...

Желая ви приятна събота! Purple HeartFlowers Four Leaf Clover

# 334
Злати, да нещастен случай е, но Ерол влезе като котарак....Явно, че е объркал Захиде с поръчаната любов....Беше нормално, когато видя жената, да даде някакъв знак....Всяка жена би се стреснала да види на огледалото непознат мъж....
Драмата ще бъде голяма....
Каква несретна съдба има Селяхатин.....и за  всичките му нещастия причината е Джемал........
Михре е съгласна на всичко, Джемал да спаси Ерол.....Джемал ще се възползва най-правилно....
Сега още повече се дразня от Сибел....Заради нейните тайни страдат невинни хора.....

# 335
Здравейте,момичета!

Честити празници-Св.Валентин и Трифон Зарезан! Sparkling HeartWine Glass
Ако празнувате приятно изкарване на който и да е празник! Wink

Ани Hug,трябва да има драма и всичко случващо се покрай нея!Така се повишава рейтинга!

Видях,че фрагман е изтрит от ЮТуб,явно заради правата.
Епизодът го има с руски субт.!Аз ще изчакам БГ превода на Бризчето Hug и екипа.

ето с руски субт.
https://turkru.tv/ya-tak-dolgo-tebya-zhdal-3-seriya.html#subtitry_turkishdrama

Приятна снежна неделя! Nature SnowflakeNature Snowman

# 336
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честит празник...кой каквото празнува....Надявам се да бъдем пияни само от любов...

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 12:48 от gostenka68

# 337
Привет момичета Hug
Честит празник Wine Glass Heart
Празнувайте, на кой каквото му е на душата....
Сутринта първото, което ми дойде на ума....
"Червено вино снощи пих,
и капка не остана,
и морно чело аз изтрих
в къдриците на Ана!"
Поздрав от мен за всички момичета

https://www.youtube.com/watch?v=BC6u5MyOtAA

Злати, Гости HugHeartHug

Благодаря на Злати за рейтинга от вчера и за епизода с руски субтитри.
Любопитна съм ис мишката ще изгледам няколко момента, а и аз ще изгледам целия епизод след като Бризчено пусне видео с превода....

Обичайте и бъдете обичани HeartHeart

# 338
Гости Hug Ани Hug

Видях,че превода е пуснат преди 1 час в Контакта.
Явно Бризчето Hug е заета за да го пусне в темата! Two Hearts

Толкова дълго те чаках 3 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/2087034489406
https://cloud.mail.ru/public/2QUx/o8wJdvWn9
и в групата Любими сериали с превод ®
https://vk.com/club113691288
Благодаря много на екипа за бързия превод!

# 339
  • Варна
Здравейте! Heart
Честит празник!
Нали си знаете - нека всички да са пияни от любов
Благодаря, Злати!
Аз, докато се "натуткам" да  видя съобщението си, че е качено.....
Скрит текст:
Ама трябва да ми е простено, защото днес е денят за превода на "Доктора" и ...
Пускай го винаги, когато го видиш. Това, че съм в преводаческия екип, изобщо не означава, че само аз имам право да го качвам. Kiss
  Нося ви фрага за новия епизод

Seni Çok Bekledim 4. Bölüm 1. Fragman - бг. суб

И още, можете да следите новите серии  и във в бокс , на този профил - https://www.vbox7.com/play:626dfd85f3

Толкова дълго те чаках - 3 епизод бг. суб

# 340
Ехоооооооо Hug
Злати, Бризче Hug
Скрит текст:
Подготвям колети за моите деца и не ми остана време нито да намина през темата, нито да погледна някои моменти от епизода....
Но пък добре стана, защото направо ще гледам с български превод....
Благодаря на Бризчето и на всички момичета от екипа за преведения епизод Flowers HibiscusHug

Направих снимка от фрагмана....

Жената на снимката, Сибел ли е??????

# 341
Здравейте,момчета!

Бризче Hug,аз гледам и другите два сериала,в които участваш с превод! WinkTwo Hearts

Цитат
Жената на снимката, Сибел ли е??????
Ани Hug,тя е!Няма как да остави Ерол,трябваше да действа за да го спаси.Пристигнал е и Джемал.Да видим какво ще стане?

Желая ви приятен ден и лека седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 342
Привет момичета Hug
Злати - интересно, защо Сибел е в къщата...Thinking Случайно ли е дошла....или се е надявала да види Ерол...Ами ако не се беше случила тази трагедия, Ерол както си беше поръчал момиче...и тя се натресе в къщата....Thinking

Късно снощи изгледах около 20 минути от епизода, тази вечер ще продължа. Видях първия момент от няколкото, които исках да видя, за да разбера за какво иде реч....
Айлиз и ако мога да нарека "семейството й" са ми много странни...Имам чувството, че не само те са нещастни, но и носят нещастие на хората около тях....
Айлиз прекали...Може би си е помислила, че Кадир е намерил майка й, за да се срещнат двете...Има си своя истина и изобщо не се съобразява, кой какво й казва....Кадир беше изненадан, че Айлиз нарече Сибел майко, но Айлиз си навири носа и се прави на интересна....Ще бере ядове Кадир....ама човек не може да избяга от съдбата си....
Дано Шебнем да не се е влюбила в Ерол Hands Pray, защото ми е една от любимките....Предчувствам, че образа на Ерол ще е много противоречив...Ще има моменти в които ще ме дразни ....сигурно ще има моменти в които ще му съчувствам....но на този етап Ерол не е от любимците ми....
Жал ми е за Селяхатин.....колко жестока е съдбата към него, но се усеща какво добро сърце има...Страхувам се, че след нещастието със Захиде, Селяхатин да не се забърка в нещо лошо.....Сигурно ще разбере, че Ерол е бил в къщата и по някакъв начин е свързан със смъртта на Захиде....Да не би да реши да си отмъщава....

Скрит текст:
Изпратих колета и утре се надявам да вляза в крак...

Хубава вечер и бъдете здрави....

# 343
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Едно късно кафе....

Стискайте палци...
Скрит текст:
ММ най после днес влезе в болница за разбиване на камък в бъбрека....Утре живот и здраве...

# 344
Здравейте,момичета! HugHeart

Цитат
Злати - интересно, защо Сибел е в къщата...Thinking
Ани Hug,ако си изгледала епизода ще разбереш!.....

от сета

Желая ви приятен ден! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf Clover

ПП докато пиша се появи поста на Гости Hug...
Скрит текст:
Ще стискаме палци,всичко да мине добре! Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт