E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 692
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,момичета!

Зимата се завърна! Simple Smile Вчера при нас валя дъжд! Nature Sweat Drops Сутринта ставам и гледам,че малко сняг е наваляло през нощта! Nature Snowflake В момента е 0 градуса,но духа силен студен вятър и се усеща като -7 градуса!

Днес е денят на ''Дълго те чаках''!Мисля да гледам онлайн довечера.

Желая ви хубав ден! HugFlowers Four Leaf Clover

====================================================

Няма пост и редактирам...

хаштагът отново е  #seniçokbekledim - превода го знаем.....

линкове за онлайн гледане....
https://www.startv.com.tr/canli-yayin
https://youtu.be/APbEMxrFjXo
https://www.canlitv.today/star-tv-canli-hd-izle
https://www.kolaytv.biz/star-tv-canli-hd-izle

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 17:20 от Zlatina3

# 316
Привет момичета Hug

Злати извинявай, ама имах ангажименти и не написах поне два реда да те редувам...
Надявам се довечера и аз да гледам епизода - да не стане като миналия петък....я тока да ми спрат, я интернета да се скапе....
Видях във фейсбук пространството снимки от сериала, но не знам дали са нови....

Ако снимката е от трети епизод, значи Ръза е излязъл от "затвора" на Джемал....

?????????

До довечера Hug

# 317
Ани Hug

Започна.....
Айлиз е учудена....тръгна си ...с Шебнем...мисли че имало някакъв план...скараха се...
И Сибел с Кадир се разбрха на др.ден да говорят...
На сутринта Ерол разказа на брат си за вечерта какво е станало...Ерол не иска да говори с майка си,Кадир го помоли...Ерол ме иска Джемал да напуска дома им...крещи...Кадир му каза...ще говориш с майка им...
На тръгване звъни на Айлиз,та не вдига...Ерол се обади на Шебнем за колата,тя му каза че е при тях...
Ерол си забрави тел. и се върна,така видя истинската си майка,запознаха се....
Кадир пристигна за да говори с Айлиз...тя го нарича лъжец...той не знаел коя е...

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:19 от Zlatina3

# 318
Злати мерси за разказаното Hug
Трябва да съчувствам на Сибел за преживяното...Но с лъжите тази жена загуби моята съпричастност на този етап...Ще трябва да се потруди много за да й повярвам....

Докато да напиша, че този мъж с когото Село тръгна ми е съмнителен и той го доказа....

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 20:35 от MAMA-AN

# 319
Ерол си тръгна от дома на Шебнем и се засякоха със Село...Той му се извини,но Ерол нали си е вириглав му каза нещо и пак се скараха,сбиха се...едва ги разтърваха....Село си тръгна със сем. спряха с колата...нападхана го и го ограбиха...
Кадир говори с майка си и я попита дядо му имал ли е някаква жена до себе си...тя не знаеше...
Кадир  се  срещна със Сибел...попита за Айлиз...била много гневна...
Ерол на Джемал..бил му баща вярвал му...

# 320
Злати:hugs:
Селяхатин е голям нещастник.....
А Ерол  ме дразни....син на баща си....

# 321
Михре и Джемал какво си говореха..малко разбрах..тя за Ръза говори...Джемал чак се разплака...толкова ли я обича...
Кадир явно каза,че всичко е наред на майка си...Исмет е доволен...
Село едва има пари за закуска...Кадир мина покрай тях и видя всичко...
Айлиз поговори с Шебнем...реши да се обади на Кадир...той не вдигна...
Кадир отведе Село и сем. при приятеля му Осман......дойде и Заза...

нещо ми прекъсна програмата..

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:13 от Zlatina3

# 322
Злати:hugs:

Кадир ги заведе при майстора, сигурно Село ще започва там работа...Даде някакъв ключ на Заза - може би за някаква квартира....Дано Заза да не е като брат си Исмет........

# 323
Ани,да Заза не е като Исмет,гоовориха си и за тел. да му даде,нали го ограбиха...
Ставах и изпуснах ....гледам че Айлиз  е при Ерол..явно търси Кадир...как хубаво си говорят нали са  брат и сестра,но те още не го знаят...

# 324
И на мен ми стана много мило, когато Ерол и Айлиз си говореха, смеят се...кръвта вода не става....
Серкан да не е научил кой е бащата на Айлиз...

Много е жесток Серкан.....

Значи Джемал е настанил Ръза в някакъв дом.....

Какъв хубав сняг заваля на парцали....

Да не би Сонгюл да предлага работа на Захиде....Да почиства крайградската къща на Кадир....

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:42 от MAMA-AN

# 325
Мисля,че Серкан точно това искаше да разбере кой е бащата.За това закара Сибел в гората и искаше  да я блъсне с колата...
Айлиз сега ще гони Кадир...във фирмата...във фабриката,но Кадир  железен....Simple Smile най-после го дочака...страхувала се...вече нямало да бяга....

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:40 от Zlatina3

# 326
Злати - както се казва Кадир е от стара коза яре...Знае как стават работите...Joy

Сибел ще се върне отново към занаята...алкохола...

# 327
Ерол иска майка му да го обича,както обича брат му....
 Сюнгюл каза на Захиде за някаква работа,Село не иска тя да работи...явно може да чисти дома на Кадир, ще се появи Ерол и ще стане белята

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 21:57 от Zlatina3

# 328
След съня на Селяхатин си мисля, че падането нан Захиде, ще е печално....Дано да не съм права....Предполагам, че с паденето ще свърши епизода и ще мислим цяла седмица дали е жива или не....

# 329
Кадир и Айлиз тръгнаха на разходка с яхта,но се обадиха на Кадир.Нещо е свързано с Джемал и той се върна.Айлиз тръгна сама с яхтата,май за някакъв остров,не го разбрах...обаче Серкан явно е следи..и се появи на вратата....
Захиде се обади,че е свършила работа,Село идва да я вземе...обаче Ерол пристигна....явно си е поръчал момиче,тъй като попита градинаря...тя в момента пътува и се блъсна с колата на Село....

Последна редакция: пт, 12 фев 2021, 22:19 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт