Бризче, благодаря на теб и момичетата от екипа за бързия превод на 2-ри епизод и за превода на фрагмана

Изгледах половината от епизода...Долу горе вече стана ясно кой какъв е и за какво се бори.
Джемал е много неприятен и противен човек...С тези миши очички и гадната физиономия....ужасен е....
Исмет е типичната подлога.....всячески да угоди на господаря....Мислех, че тук ще се разминем с коварните дами, но не би...Сюнгюл ще бъде в тази роля....
Признавам си, че Ерол също ми е неприятен...Едно богаташче, което мисли, че всичко му е позволено....Може би вътрешния мир на човек, подсказва по някакъв начин, че не е на мястото си...че не е част от семейството....По спомени, Ерол каза на Кадир, че единствено Джемал проявява добри чувства към него, макар да не му е роден баща....
И се замислих за осиновените деца....Когато в по-напреднала възраст разберат, че са осиновени, те искат да намерят биологичните си родители, независимо, от това, че осиновителите са им дали цялата любов и грижи...но те жадуват да разберат коя е родната им майка....Може би любовта на майката осиновителка не им е достатъчна.....Разбира се от това правило има и изключения...Поне аз познавам такъв случай.......
Макар Джемал да е представил Ерол като роден син на Михре....с майчиното си сърце може би тя е усетила, че това дете не е нейно и ми се струва, че в първи епизод имаше една сцена, когато Джемал й носеше бебето, но тя не искаше да го вземе.....
сега виждам, че се треможи за Ерол.....доверява се повече на Кадир, но това е нормално....Той е по-голям, разумен мъж и тя се чувства спокойна в присъствието му.....Един вид в него тя вижда истинската подкрепа, докато Ерол хвърчи в облаците.....
Радвам се, че интуицията и този път не ме подведе. Както и Злати беше споменала след като е изгледала епизода онлайн, Ръза е бащата на Кадир и Селяхатин. Както предположих, терличките са били в чантата и сега видях, че той след толкова години тази чанта я е съхранил...Само не разбрах, каква е причината да загуби паметта си....Спомня си само чантата и това, че му се е родил син...Няма спомен за Кадир, а не знам дали си спомня Михри.....Може би когато изгледам целия епизод, ще има някакво обяснение.....
От края на епизода, който хванах в петък, когато ни пуснаха тока, доколкото разбрах, Шебнем ще се влюби в Ерол....Ама на мен по-симпатичен ми е Заза, с който пиха чай, докато Кадир и Айлиз разговаряха.....
PS Доизгледах епизода...
Когато Михре каза, че ще се разведе с Джемал, Ерол заяви, че аок този човек си тръгне и той тръгва с него....Еми, както е казал народа, кръвта вода не става...
При срещата на Айлиз и Ерол в заведението, и двамата се стаписаха...Докато се гледаха, Ерол каза, че познава Айлиз....Чела съм много за близнаците, защото имах една колежка, която имаше близначка...С едната аз бях колежка, а другата работеше във фирмата със съпруга ми....Много съм се чудила - едната когато започне изречението, другата го довършва и смисъла е последователен...Но те живееха заедно....никога не са се разделяли....Но явно, че дори и разделени, по някакъв начин близнаците имат връзка....
Не мога да си обясня, за бруталната лъжа, която измисли Сибел...Предполагам, че очаква Кадир да й помогне и да я защити от Джемал....Но много грозна беше тази лъжа....Чак, че щяла да се омъжва за дядото.....

А Ерол е грозноват като баща си.....

Сибел е от жените, които работят в публичните домове. Джемал, от описанието за него, знаем, че е имал богат баща и безгрижен живот. Получавал е всичко, каквото иска. Така се е влюбил в дъщерята на партньора на баща си - Давуд Ерен. Затова и са били сгодени с Михре. Сибел е моментна връзка. Няма как да е живял с нея, но вероятно тя му е казала, че е бременна и той естествено я е изритал като мръсно коте. После обаче, след земетресението се е светнал, че бебето може да накара Михре да се омъжи за него. Вероятно ще видим как точно се е случило всичко.