E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 37 690
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Привет момичета  Hug
Бризче, благодаря на теб и момичетата от екипа за бързия превод на 2-ри епизод и за превода на фрагмана Hug
Изгледах половината от епизода...Долу горе вече стана ясно кой какъв е и за какво се бори.
Джемал е много неприятен и противен човек...С тези миши очички и гадната физиономия....ужасен е....
Исмет е типичната подлога.....всячески да угоди на господаря....Мислех, че тук ще се разминем с коварните дами, но не би...Сюнгюл ще бъде в тази роля....
Признавам си, че Ерол също ми е неприятен...Едно богаташче, което мисли, че всичко му е позволено....Може би вътрешния мир на човек, подсказва по някакъв начин, че не е на мястото си...че не е част от семейството....По спомени, Ерол каза на Кадир, че единствено Джемал проявява добри чувства към него, макар да не му е роден баща....
И се замислих за осиновените деца....Когато в по-напреднала възраст разберат, че са осиновени, те искат да намерят биологичните си родители, независимо, от това, че осиновителите са им дали цялата любов и грижи...но те жадуват да разберат коя е родната им майка....Може би любовта на майката осиновителка не им е достатъчна.....Разбира се от това правило има и изключения...Поне аз познавам такъв случай.......
Макар Джемал да е представил Ерол като роден син на Михре....с майчиното си сърце може би тя е усетила, че това дете не е нейно и ми се струва, че в първи епизод имаше една сцена, когато Джемал й носеше бебето, но тя не искаше да го вземе.....
сега виждам, че се треможи за Ерол.....доверява се повече на Кадир, но това е нормално....Той е по-голям, разумен мъж и тя се чувства спокойна в присъствието му.....Един вид в него тя вижда истинската подкрепа, докато Ерол хвърчи в облаците.....
Радвам се, че интуицията и този път не ме подведе. Както и Злати беше споменала след като е изгледала епизода онлайн, Ръза е бащата на Кадир и Селяхатин. Както предположих, терличките са били в чантата и сега видях, че той след толкова години тази чанта я е съхранил...Само не разбрах, каква е причината да загуби паметта си....Спомня си само чантата и това, че му се е родил син...Няма спомен за Кадир, а не знам дали си спомня Михри.....Може би когато изгледам целия епизод, ще има някакво обяснение.....

От края на епизода, който хванах в петък, когато ни пуснаха тока, доколкото разбрах, Шебнем ще се влюби в Ерол....Ама на мен по-симпатичен ми е Заза, с който пиха чай, докато Кадир и Айлиз разговаряха.....

PS Доизгледах епизода...
Когато Михре каза, че ще се разведе с Джемал, Ерол заяви, че аок този човек си тръгне и той тръгва с него....Еми, както е казал народа, кръвта вода не става...
При срещата на Айлиз и Ерол в заведението, и двамата се стаписаха...Докато се гледаха, Ерол каза, че познава Айлиз....Чела съм много за близнаците, защото имах една колежка, която имаше близначка...С едната аз бях колежка, а другата работеше във фирмата със съпруга ми....Много съм се чудила - едната когато започне изречението, другата го довършва и смисъла е последователен...Но те живееха заедно....никога не са се разделяли....Но явно, че дори и разделени, по някакъв начин близнаците имат връзка....
Не мога да си обясня, за бруталната лъжа, която измисли Сибел...Предполагам, че очаква Кадир да й помогне и да я защити от Джемал....Но много грозна беше тази лъжа....Чак, че щяла да се омъжва за дядото.....Thinking
А Ерол е грозноват като баща си.....

Последна редакция: нд, 07 фев 2021, 22:59 от MAMA-AN

# 301
# 302
Здравейте,момичета!

Ани Hug,за коментара на 2-ри епизод!

Сибел/майката на Айлиз живее в Истанбул.Мислех,че е още в Анталия.А Серкан е използвач и по облагите.С Айлиз е,защото разбра от майка й че има богат баща,а не че я обича.А Кадир го разбра още от 1-ви епизод по държанието и търсенето на момичета за една нощ.А Айлиз какво ли е преживяла,че не искат да я докосват?Да не е била изнасилена! Thinking

А актьорът Илхан Шен/Ерол съм го гледала в ''Соколовият хълм''Там игра с Ебру Йозкан и  Лейла Танлар.

и в ''Рамо''

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

ПП Докато пиша изскочи поста с кафенцето на Лу Hug!Забавих се тъй акто търсих снимки с Илхан Шен от двата сериала! Wink

# 303
Привет момичета Hug
Тази сутрин си изпих  кафето сама, защото никой не беше писал след мен...

Лу, Злати Hug

Злати - на снимките, които си сложила с Илхан Шен - изглежда симпатичен....Но като Ерол ми е грозноват, груб...Предполагам, че са го докарили с повечко грим да прилича на баща си Джемал....
Серкан изобщо не ми хареса, защото и аз усетих, че е използвач...и с тези залитания по платена любов, пък изобщо не ми харесва....
Не съм си помислила, че може би в миналото Айлиз е преживяла нещо от рода на изнасилване или опит за такова, но и на мен ми направи впечатление, че се страхува да я докосват...Ще видим....тя малко по малко започва да ни запознава с миналото си....
Не разбрах каква е тази публикация свързана с Кадир...с която Серкан се опитва да си върне Айлиз.....Не ми хареса опита да блъсне Ерол с колата, защото е наранено егото му....Кадир ще си има ядове със Серкан.....
Много ми се искаше да съчувствам на Сибел за това, което стори Джемал, като й взе сина...Той дори не е знаел, че е родила близнаци....явно, че не е живял с нея по време на бременността й и при раждането...Направо я е имал за инкубатор, за да се докопа до богатството на Давуд....
Чудя се и на Михри, защо се е омъжила за Джемал, като го е знаела що за птица е....Все пак баща й е богат и не е имала нужда от мъжка подкрепа...Можела е с помощта на баща си да си отгледа Ерол...Ето, че след време се е появил и Кадир....Но не знаем, кога е станало това - преди да се омъжи за Джемал ли.....
Има много неясни неща, които се надявам да разберем скоро.....

Хубав остатък от деня и спорна и успешна нова седмица Hug

# 304
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Този път не можах да гледам с вас, защото не се прибрах в Плевен, а на мен ми дойдоха на гости в София...Честно казано първата сеерия не ме грабна и не знам да гледам ли на онлайн
Нещо любимо...

# 305
# 306
Добро слънчево февруарско утро Hug

Гости, „хоум офис“ вече свърши ли....Thinking
Скрит текст:
По-добре, че твоите хора са дошли при теб, че не се  знае автобусите колко са надеждни по отношение на дезинфекция....

Нямам никакви новини, които биха представлявали интерес...
Затова ви пожелавам приятен и усмихнат ден, само с положителни емоции

ПС докато пиша, Лу ни е сервирала кафето - радвам се, че си имам компания  Hug

# 307
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Ани
Скрит текст:
хоум офисът започва отново от 15.02-30.04.2021 г...за после ще видим...

https://www.youtube.com/watch?v=v3M_ozEF39k&feature=youtu.be

# 308
Здравейте,момичета! HugHeart

Лу Hug Ани Hug Гости Hug

пише,че е първата снимка от 3-ти еп.,другите не са пуснати

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

# 309
Добро утро Hug
Заповядайте да пием кафе заедно Coffee

Гости, Злати, Лу Hug
Да се насладим на слънчевия февруарски ден, че предстои застудяване....

Днес се надявам да пуснат останалите снимки за трети епизод и озета....Малко мудно действат Стар тв....
Втори епизод завърши интересно...Ще видим как Сибел ще обясни на дъщеря си, защо е в дома на Кадир и на Кадир, че е майка на Айлиз....
Ще видим Джемал какви врътки ще прави, за да отклони решението на Михри да се разделят....
Имам излизане, до по-късно.....

# 310
Добър ден! Hug

Ани Hug

И  аз имах излизане сутринта.

Новите снимки за 3-ти епизод от сайта на Стар тв.

и озета на турски ез.
Скрит текст:
3. Bölüm Özeti;

Annesiyle Kadir’in evinde karşılaşan Ayliz, Kadir’in açıklamalarını dinlemez ve kendisinden uzak durmasını ister. Kadir pes eder. Ayliz’i inandırmaya artık gücü kalmamıştır. Fakat Ayliz kısa sürede Kadir’e olan duygularının bastırılamayacak kadar güçlü olduğunu fark eder. Ancak yaşananlardan sonra Kadir’i ikna etmek kolay olmayacaktır.

Erol ve Selo tekrar karşılaşır ve büyük bir kavga ederler. Bu kavga Selo’nun ailesiyle evden ayrılmasına ve büyük bir trajedinin yaşanmasına neden olacaktır.

Yayın Günü:12 Şubat Cuma

Yayın Saati:20.00

=======================================

и 2-ри фрагман...

https://youtu.be/gic7SsNfR8o

Приятен следобед! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: ср, 10 фев 2021, 16:10 от Zlatina3

# 311
  • Варна
Здравейте!
Нося ви фрагмана за 3 епизод:

Seni Çok Bekledim 3. Bölüm 2. Fragman бг. суб.

И малко по 2 серия да кажа и аз каквото знам и разбрах, но преди това - Благодаря на Ани  и Злати за споделеното. Flowers Blossom Flowers Hibiscus  Сибел е от жените, които работят в публичните домове. Джемал, от описанието за него, знаем, че е имал богат баща и безгрижен живот. Получавал е всичко, каквото иска. Така се е влюбил в дъщерята на партньора на баща си - Давуд Ерен. Затова и са били сгодени с Михре. Сибел е моментна връзка. Няма как да е живял с нея, но вероятно тя му е казала, че е бременна и той естествено я е изритал като мръсно коте. После обаче, след земетресението се е светнал, че бебето може да накара Михре да се омъжи за него. Вероятно ще видим как точно се е случило всичко.
          На мен обаче ми стана интересно нещо друго. Село има снимка на баща си и на брат си. На тази снимка, която е правена ден преди земетресението, Ръза е с пръстена и този пръстен се вижда на снимката. В същото време, видяхме, че пръстенът се "върна" на ръката на Кадир. Рано или късно Село ще види този пръстен и в главата му ще се зародят въпроси. Ако зададе някой от тези въпроси, нишката ще започне да се разплита. Загатнаха и за тайната на Сибел, но аз си мисля, че тя е прекалено слаба и объркана за да каже истината, пък и се оплете в нова лъжа - за връзка с дЕдко Давуд. Кой знае каква нова лъжа ще скрои, но едва ли ще признае пред Айлиз или Кадир, че Ерол е нейн син. Не знам какво са измислили за Захиде, съпругата на Село, но някак си не ми се иска да я "занулят". Нито Селяхатин, нито малкият Умут заслужават такава съдба. Чакам с нетърпение петък!
         На вас лека вечер! Heart Heart Heart

# 312
Среднощен привет момичета Hug
Утре
Скрит текст:
имам служебни ангажименти и няма да имам възможност да пиша до обяд...До преди малко работих и макар и късно от напрежение няма да мога да заспя....

Злати, Бризче

Благодаря на Злати за снимките и втория фрагман за трети епизод Hug
Благодаря на Бризчето за споделеното - очаквах го нетърпеливо.
Не бях разбрала, че Джемал е от богато семейство...Мислех си, че е някой като кандидат жениха на Айлин /забравих му името/....За Сибел мислех, че е била певица по баровете, но това, което пише Бризчето е по-реалистично....Разказа за бебето и бързата реакция на Джемал да се възползва от природното бедствие е много точно....Когато Селяхатин и бабата отидоха при Михри, той носеше снимката на баща си и брат си, но Михри не я видя....Нормално, ако всичко се разкрие във втори епизод ще свърши филма....И аз си мисля, че пръстена на Кадир ще изиграе голяма роля, за да се разкрие истината, но ще видим как и кога ще стане....
Фрагмана малко ме разтревожи...какво се случи със Захиде....Къде е тя, че Ерол нахлу в банята.....и падна....Дано наистина да не я занулят, защото като семейство ми харесват....

Може би много любители на турските сериали, не харесват и не гледат този сериал, но на мен ми е интересен...Дано да има повече зрители в Турция, за да се покачи рейтинга, да изкара поне до края на сезона....Очаквам с нетърпение развитието на историята, но на този етап сериала не ме натоварва....гледам го с интерес....
Започнах да гледам
Скрит текст:
Жестокия Истанбул по БТВ, но сериала много ме напряга....голямо крещене, големи интриги...и започнах да го гледам като фон....

Сладки сънища мили дружки Hug

# 313
Здравейте,момичета!

Бризче Hug Ани Hug,благодаря за бг.превода на фрагмана и споделеното за сериала.За снимката и пръстена и аз така си помислих.За да я включат ще има значение в по нататъшното развитие на действието.
Село след пореден спор с Ерол е напуснал района със семейството си.(разбира се от озета)Може би са отишли в някой дом на Кадир.Ерол се е озовал там и е видял Захиде.Дано не я ''занулят'',както и вие предполагате.Дано я спасят!

Търсих озета на руски език,където го намерих миналата седмица,за да го преведа,но няма все още превод,само снимките.За това го минах през Гугъл от турски на бълг.език.

Озет
Срещайки майка си в къщата на Кадир, Айлиз не слуша изказванията на Кадир и го моли да стои далеч от нея. Кадир се отказва. Той вече няма силата да убеди Айлиз. Но Айлиз скоро разбира, че чувствата й към Кадир са твърде силни, за да бъдат потиснати. Въпреки това няма да е лесно да убеди Кадир след случилото се.

Ерол и Село се срещат отново и водят голяма битка. Тази битка ще накара Село да напусне дома със семейството си и да преживее голяма трагедия.

Желая ви приятен ден! HugFlowers Four Leaf Clover

# 314
Привет прекрасни Hug
Имах натоварен ден и отново по нощите се появявам....
Злати много ти благодаря за преведения озет.....Мързелива ли станах...или Сиси ме научи да ни превежда от руски....Затова съм много благодарна на Злати, че когато има време, превежда Hug

Последното изречение много ме притесни...."Село....ще преживее голяма трагедия..." Дано да не е това, което си мисля....Не може толкова нещастия да се случват на един човек.....Hands Pray

Общи условия

Активация на акаунт