Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

 • 26 079
 • 260
 •   7
Отговори
 • Мнения: 1 940Ако сте фенове на Джан Яман и имате развинтена фантазия, вие сте на правилното място!


Тук ще обсъдим красотата му,  личния живот, кариерното развитие и всички негови проекти. Може да споделяте снимки, мнения, колажи, анализи и каквото ви душа иска, стига да е съобразено с правилата на форума и добрия тон.


ВАЖНО!!!

Темата е направена с много любов за Джан и за неговите истински фенове, които го обичат и подкрепят безусловно!Биография


Джан Яман е роден в Истанбул на 8 ноември 1989 г. (зодия - Скорпион). Той е единственото дете в семейството. Що се отнася до националността, произходът на актьора е смесен: дядото е албански имигрант от Косово, а бабата е от Северна Македония.
В интервю Джан споделя, че семейството му по майчина линия е от турски произход. Дядо му по майчина линия е бизнесмен, който говори шест езика и притежава швейцарско гражданство. Дядо му има червена коса. Леля му живее в Шотландия.
Джан е племенник  на футболния треньор и технически директор на „Бешикташ” Фуат Яман.
В детството, когато момчето е на 5 години, родителите му се развеждат, а синът остава с майка си. Яман прекарва уикендите с баща си, който активно  участва в неговото възпитание.
Джан Яман учи в местния Bilfen Kolej, след което постъпва в Италианския лицей (Italian High School) в Истанбул. Завършва лицея, печелейки всяка година стипендия. Джан е първенецът на училището,  знаещ английски език, а италиански овладява още през първата година  в Италианския лицей, където развива езиковите си умения до съвършенство.
През последната година Джан Яман се явява на изпит с общо 3000 кандидати от цяла Турция за едногодишно стипендиантско обучение в САЩ. От всички кандидатствали са одобрени 36, като Джан е единственият от Италианския лицей.
Учи в САЩ една година .
Завръщайки се в Турция Джан записва право в юридическия факултет на частния университет Йедитепе със спечелена баскетболна стипендия. Всичките 4 години в университета изкарва залягайки здраво на ученето и печелейки стипендии, тъй като финансово не може да си позволи заплащането на таксите. След завършването на университета започва едногодишен юридически стаж в PricewaterhouseCoopers, практикувайки данъчно и търговско право. 6 месеца са достатъчни, за да се почувства изморен и не на мястото си в тази среда, седейки по цял ден на бюро пред компютъра.
Взема си отпуск и отива при баба си в Бодрум. Там започва временно работа като барман, при което се запознава с настоящите си мениджъри. Те предлагат и започват да го учат на актьорско майсторство, което коренно променя живота му. Джан се захваща с това, смятайки просто по-скоро да усъвършенства речта си, като едновременно с това, с двама свои състуденти – Бурак Ипликджи и Назлъ Йозтюрк, основават адвокатска кантора.
Офиса на първата кантора на адвокатското дружество Джан ползва за жилище.
Актьорът не е женен, но въпреки грандиозния си външен вид, той няма репутацията на сърцеразбивач. Може да прекарва часове в разговори за работа, но избягва да обсъжда личния си живот.
Джан Яман знае няколко езика - италиански, немски, английски и испански.
Дебютът му в света на телевизията е в сериала „Сърдечни работи”.
Неговият елегантен външен вид, талант и интелект му носи огромна слава и социална мрежа в Instagram, където печели над 8.5 милиона отдадени фенове.

Получава награда Златна пеперуда за най-добър актьор в романтична комедия през 2018 г. за ролята си в Erkenci Kuş.


Pantene Golden Butterfly Awards 2018 - Златна пеперуда за най-добър актьор 2018
GQ Men of The Year 2019 - GQ Мъж на годината 2019
Murex d'Оr 2019 - Най- добър чуждестранен актьор 2019
Türkiye Gençlik Ödülleri 2019 - Най- добър актьор 2019
Birlikte ödül aldılar 2019 - Най- добър актьор 2019


Джан Яман
съживява легендарния Сандокан!

Джан Яман ще бъде Сандокан в международния едноименен проект на Lux Vide.
Сандокан, Тигърът на Малайзия, е измислен герой, създаден от писателят Емилио Салгари, който след това е увековечен от Кабир Беди в драма от 1976 г. Идеята за възраждането на джентълмена пират, който се бори срещу британския колониализъм, идва от продуцента Лука Бернабей и е вдъхновена от известния малайзийски пиратски цикъл.
Началото на снимачния процес в предвидено за лятото на 2021 г. Снимките ще се проведат в големите студия на Lux Vide във Формело, както на Карибите и в Мексико. Сериалът е предвиден да бъде 8 епизода по 50 минути, ще бъде заснет изцяло на английски език и ще се излъчи по италианския канал Rai 1.
За сега е потвърдено със сигурност участието на друг много обичан от италианците актьор Лука Аржентеро, който ще изиграе дясната ръка на главния герой – Янез де Гомера. Лука има участия в множество проекти, включително и хитовия филм с Джулия Робъртс „Яж, моли се и обичай”.
Още един актьор-адвокат ще се включи в проекта - Алесандро Прециози, известен като Звярът с гибелен чар. Той ще изиграе сър Уилям Фицджералд, съперник в любовта на Тигъра от Малайзия.
Все още остава загадка коя актриса ще изиграе любимата на Сандокан - Мариана.
Емилио Салгари описва Сандокан  като
«висок и слаб човек, с мощни мускули, с енергични, мъжки  черти, свиреп и със странна красота. Дълга коса пада върху раменете му, много черна брада оформя леко загорелото му лице. Той има широко чело, засенчено от невероятни вежди с дръзка арка, малка уста, която показва искрящи като перли остри зъби, като на дивите зверове и много черни очи, със сияние, което очарова, което изгаря, което кара всеки друг поглед да се поклони ... »

Сериали


"Bay Yanlış/Мистър Грешен"

 

Линк към преведените епизоди:"Erkenci Kuş/Ранобудна птичка/Свободен дух"Линк към преведените епизоди:"Dolunay/Пълнолуние/Горчиво и сладко"Линк към преведените епизоди:"Hangimiz sevmedik?/Кой от нас не е обичал?"
"İnadına Aşk/Любов на инат"Линк към преведените епизоди:"Gönül Isleri/Сърдечни работи"Линк към преведените епизоди:
Джан - Живот, Дух, Душа и  Сърце!

Джан Яман: той не мисли и не мечтае - ДЕЙСТВА!
 Джан Яман, секс идолът в момента, мъжът, който е в мечтите на цели поколения, забранената мечта на жените.
 За него е казано всичко.  Брилянтна личност, силна интелигентност, ум, който извира през очите му, външният му вид напълно съответства на хамелеонските му способности.
 В интервюта той демонстрира тази обезоръжаваща естественост на добрия човек.  Той казва, че не мисли, не мечтае ... но наистина ли е така?  Такъв ли е Джан Яман, какъвто казва, че е?
 Опитвам се да разкажа история и може би ще откриете нещо, което той мъдро е казал, но по друг начин от моята гледна точка.

Скрит текст:
Имало едно време едно младо момче, с цялата кръв и страст, което трудно можело да се справи с емоциите си.  Експлозивният заряд на прекомерна интелигентност се излъчваше в жестовете му и погледа му.  Желанието за растеж ускори и обзе всичко.  Но това, което го оправдаваше в очите на света, беше неговата простота ... всичко беше простено на Ялън  - просто, защото той се появи на сцената без конструкции и без реторика.
 Обезоръжаваща усмивка, сладост и страст.
 Въпреки своята простота, това момче търси признание в световните очи.  
 Но Ялън добре знае, че пътуването му току-що е започнало.
 Пътят е дълъг и преди всичко той се научи да плаща висока цена, защото неговата наивност може да бъде лесна мишена в света на вълците.
 Така той решава да затвори пътя си в желязна броня и срамежливият Ялън се превръща в коравия Ферит.  Безстрастен, централизатор, пресметлив, нежелаещ да поеме непредвиден риск, спретнат, перфекционист.  Той е като желязо.  Но той не е само Ферит, той става Ферит Аслан ... лъвът на справедливостта, смелостта, слабия човек, можете да избягате от кухнята му, но не и от него, защото след като сте влезли в сърцето му, вие сте в бъчва желязо.  Аслан е способен да се жертва на олтара, за да защити делото на своя народ.  
Ферит Аслан е готов да направи всичко, за да защити своя свят.   Коването на желязо винаги е трудно начинание, защото изисква синтез, който сам по себе си е обучение.
 Но матрицата е хвърлена и връщане назад няма.  В  края на краищата Ферит абсолютно не иска да проследява стъпките си: сега чувства, че вече не иска да се отказва от себе си.  Ако иска да постигне целта си, той иска да го направи така, както чувства, че трябва.  Ферит извлича Джан и решава да използва Дивит, за да пренапише историята си.  И ето романът за неговата душа, за това, което никой все още не е виждал: дух, душа, сърце и живот.  Той се оголва и се представя, пише, превръщайки същността си в роман.  
Но внимавай!  Той винаги е писалката!  
 Дивит се впуска в игра, която е изтощително вземане и разпадане.  Бягството на Джан е неизбежно, защото той вече не се разпознава и трябва да намери себе си.  Той е той, истинският феникс е той. Джан пресича долините, връща се и прераждането е белязано от прекрасната сцена на Дивит, излизащ от пламъците.  Джан се завръща с нова любов към себе си. Това е отварянето към нов начин прераждане на личността по отношение на все по-широк свят, без граници и морални ограничения.  Започнатият път вече не може да бъде спрян ... да се разголиш винаги е прераждане и да можеш да го направиш е синоним на голяма свобода.
 И Дивит подготвя пътя за Йозгюр ... БЕЗПЛАТНИЯТ човек.  Изкован в тигела на любовта, по свой избор, Йозгюр достига своята зрялост.  Така се оказва, че уроците, дадени на неговата Езги, всъщност са същите инструменти, които той използва, за да се защити и да даде правилната яркост на душата си.  Преоткриваме Йозгюр не само като учител, но и преди всичко като ученик.  Воден от любов, подтикван от жаждата на Езги, съществото му започва да живее.  Вече не се лута по улиците през нощта, а се издига все повече и повече в небето през деня.  Тогава Йозгюр разкрива истинската си душа: красива душа, ранена от живота, но не заслепена до степен да не разпознае най-добрата част от него: любовта.  Душа, която в онова такси разпознава възможността да даде първо на себе си, а след това на Езги нов живот.  Дълъг и не безболезнен процес, тъй като докато Езги несъзнателно сваля слоевете си, той го прави с цялото си съзнание.  Погледът му, напрежението му под кожата, постоянното повтаряне на себе си „продължавай дори да загубиш“, са рискът, който трябва да поемеш.  Йозгюр се реконструира, съзнавайки, че никаква промяна не може да започне отвън и най-вече никоя промяна не е окончателна.  Попадането му в калта е неговата емблема.  Калта, синоним на стагнация, мръсотия, пречка, обаче е резултат от комбинацията от три жизненоважни елемента: земя, вода и въздух.  
Всички митове за сътворението ни напомнят, че човекът е роден по волята на висше същество, което в един момент решава да го изкове от кал.  Йозгюр визуално свидетелства за своето творение.  И не е чудно, че финалът е  на слънчевата тераса: съществото, което пълзи по улиците на Истанбул през нощта, вече е орел, летящ в небето през деня.  И така Йозгюр се научи и научи всички да живеят, да се смеят, да се шегуват и преди всичко да обичат.  Господин "грешен", сега господар на живота си, има силата да изсвири онази вътрешна мелодия, която крещи към новите поколения да се променят, да изграждат мостове, да живеят във френетичен прилив на емоции,  да се отървем от традициите, по-остарели, за да променим света.  
Йозгур е последният етап, най-зрелият, най-осъзнатият и най-красивият от еволюцията на човека от Джан Яман ... Еволюция, която може да бъде усетена, въздействаща , защо ли?  Защото Джан носи в значението на името си думите ЖИВОТ,  ДУХ,  ДУША и СЪРЦЕ ... и кой може да прецени или спре живота,  духа,  душата,  сърцето?
 Джан Яман чрез своите герои разказва за живота си и ни показва, че знае как да мисли и мечтае.

От Mаргарита Ди Пумпо, писател и автор на статии и рецензии, родена и живееща в Италия


Реклами:

TUDORS
DESA FASHION
Банка CepteTEB
De Cecco
Backstage De Cecco
Джан Яман стана лице на дигиталната видео игра "Pasha Fencer"/Warrior Pasha
Cover magazine Can Yaman

Интервюта

 

Джан Яман: "Физиката ми е само средството, с което се изразявам"


Скрит текст:
Звездата ти изгря за отрицателно време и вече си наричан "новия Дон Жуан". На физиката ти ли се дължи това или на актьорския ти талант?
Само с физика нищо не става. Има много по-красиви мъже от мен. Дължа всичко на актьорството. Физиката е само опаковката и средството, с което се изразявам. Най-важни са умът и чувствата.
Притесняваш ли се от разголването, изискващо екранът?
Винаги съм се занимавал със спорт. Във фитнес-залата всички са полуголи и никой не се притеснява от това. Затова разголването не е нещо, което ме смущава.
Мисля, че най-важното е една сексапилна жена или мускулест мъж да бъдат показани в подходящо представена сцена. Подготвях се дълго за новия си герой. Пет пъти седмично тренирах бокс и кросфит. Превърнах зимната градина в дома на баща ми в Решадие във фитнес-зала. И от генетична гледна точка съм късметлия.
Обикновено те гледаме в еднотипни роли. Какво мислиш по този въпрос?
Тези коментари се правят от хора, които не гледат сериалите ми и не знаят нищо за мен, а си мислят, че знаят всичко. Това, което се стремя да избягвам, е да се повтарям. В "Сърдечни работи" играех син на заможен род, в "Кой не е обичал?" - на зъболекар. В "Ранобудна птица" вдъхвам живот на известен фотограф. Героят ми Джан е обиколил света. Привързан е към природата. Прякорът му е "албатрос". А това е вид птица, която може да остане във въздуха в продължение на седем години и да броди в търсене на най-подходящото място, където да се установи.
Винаги те гледаме като Дон Жуан. А би ли изиграл ролята на актьор?
Бих изиграл всяка роля, която почувствам. Но бихте ли сложили Меси на бойното поле? При положение, че вече съм се доказал като Дон Жуан, защо да обърквам зрителите? Пък и да участваш в романтична комедия, въобще не е толкова лесно, колкото изглежда.
Казват, че е трудно да се играе и в драма...
Не мисля така. Бих се изчерпал в една драма. Докато да намериш актьори, които да играят в романтична комедия, е много по-трудно. Защото жанрът съчетава в себе си всичко - екшън, любов, комедия и драма. Трябва да си едновременно суров, романтичен и мъжествен.
Винаги ли си привличал внимание?
Може да прозвучи надуто, но още от училищните ми години винаги съм бил най-хубав. Винаги е имало внимание към мен. Не е нещо, което е започнало отскоро. Само се увеличава.
Какви жени те впечатляват?
Не мога да кажа, че отдавам значение на физиката. Харесвам жени с излъчване, с аура, горди и духовити, съобразителни и разсмиващи.
Мачо ли си?
Когато и където се налага, съм джентълмен. Когато и където се налага, съм мачо. От всичко по малко съм.
Източник: Сериали в България


Следва съдържание, неподходящо за хора със слаби сърца

Скрит текст:

 

 
Предишни темиПоследна редакция: нд, 13 юни 2021, 22:29 от grozdence.

# 1
 • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
 • Мнения: 9 545
Грозденце Hug , благодаря за новата тема. Дано в нея по-често имаме поводи да коментираме "Джан без Дилета".

# 2
 • Мнения: 8 171
Елегантна, подредена и оформена с вкус!
Тема, достойна за Джан Яман!
Поздравления, момичета!


От Патрона - вкусен фреш за Вас, рагаци!


# 3
 • Мнения: 6 146
Ехаа, каква тема само! В черно и червено, гореща и секси като Патрона Nature Fire Тема номер 6, защото ни е отличник във всичко Trophy

Благодаря за тази красота HeartHeartHeart

Джано ви черпи по случай новата тема Lollipop

# 4
 • Мнения: 35 292
Здравейте,момичета!

Неделя ееее.Да започнем с кафенце  и хубави мисли! CoffeeFlowers TulipCoffeeГрозде ,прекрасна нова тема си ни подготвила!Джан поздравява Марика,Ромина и всички учители на Лоренцо....
https://vk.com/club173526015?z=video-173526015_456241992%2Fb290a … l_wall_-173526015Желая ви приятна запомняща се неделя!

# 5
 • Мнения: 6 802

Hearts


Flowers Rose ГРОЗДЕНЦЕ*  страхотно оформена тема
с уникалния Джан, красота без край..!!
Hands Clap


Hearts

Kiss

# 6
 • Мнения: 55
Грозде   

страхотна нова тема
за красивия и талантлив Джан!

# 7
 • Мнения: 6 146
Стори от Джан Blush Гледам по рафтовете си е наредил фиргурки, картинки, все фенски подаръци Blush

# 8
 • Мнения: 1 940
Привет рагаци!

Благодаря ви за хубавите думи момичета. Heart
Новата къщичка я направих с помощта и старанието на Еми Heart за което съм й мнооого благодарна!


НЕУСТОИМОТО ОЧАРОВАНИЕ НА ТУРСКИЯ СЕРИАЛ, CAN YAMAN Е ЦАРЯТОт деня до най-гледаното време, стъпката е ... задължителна, ако Can Yaman участва.

От години турският актьор е истински феномен, с милиони упорити фенове и милиони последователи в профила в Instagram, както и завладяващ актьор. И така също г-н Грешен, последната турска продукция след бума през деня, преминава от понеделник също в праймтайма на Canale 5 с три нови епизода в световната премиера, и същевременно продължава и обичайното излъчване от понеделник до петък, в 14.45 в същата мрежа.  В г-н Грешен, Яман се бори с емоции, интриги и страсти на фона на Истанбул и Бодрум. Като Йозгюр, Яман е сериен прелъстител, който не вярва в любовта и стабилните връзки. Езги (Йозге Гюрел), от друга страна е мечтател, който след поредното сантиментално разочарование започва да губи надежда да успее да се срещне с любовта.
    Успехът на този романтичен сериал, преминава през социалните мрежи с хиляди посветени страници и милиони публикации, които коментират всяка сцена и е засвидетелстван от публиката: за няколко седмици той се превърна в дневен хит на Canale 5, достигайки до 2 000 000 зрители всеки ден и постигане на 30% дял сред по-младите жени.
    Джан Яман, който не случайно е свидетелство за турския туризъм в Италия, на 31 години, след като е завършил право в Истанбул, е решил да се отдаде на голямата си страст, актьорско майсторство. За няколко години той постигна огромен международен успех с телевизионните сериали Bitter Sweet и DayDreamer, най-добрите рейтинги на Channel 5, завладявайки сърцата на милиони фенове и ставайки КРАЛ, кралят на турската сапунена опера, както четем в "Can Yaman Обичам те завинаги" (Валарди) биография, написана от Флориана Руло, която говори не само за актьора, но и за феновете му от испанския Естер, които са го проследили на всички негови сцени в Истанбул, до фендома, който в негово име прие животни и имена на дървета. Изваяна физика, интригуващи очи..


Нови фотки на Божествения..

Направо ми иде да тръгна.. и аз да се сгуша до нашия изневерник Joy

# 9
 • Мнения: 35 292
Добро утро,момичета!Благодаря и на Еми Hug,за помощта в подготвянето на темата! Two HeartsFlowers Hibiscus

От авторът на портрета, който беше представен на Джан вчера - Marilena Palomba Pittrice в #IG


''Улавяне на красотата и превръщането й във вечна ...
Марилена Паломба за Джан Яман, масло върху платно, 50х70 см. "

https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … _-199343470_77553

Джан винаги се е старал да зарадва феновете си,особено тези с трудности в живота....


усмихнете се заедно с Джан...Joy


Желая ви приятен ден и щастлива седмица!

# 10
 • Мнения: 1 940
Добър ден момичета


Can Yaman е класиран на второ място от всички турски актьори и актриси в класацията на IMDB тази седмица.
 Той е позициониран като номер 5826 от 11 милиона актьори / актриси по целия свят.


IMDB ranking


https://socipol.com/v2/index.php?c=imdb

-------------------------------------------

И разбира се е номер 1 Trophy Socipol Trendler

https://socipol.com/v2/index.php?c=trends

Какво да го правим нашият Мистър Перфектен..  все е номер едно, навсякъде и във всичко!! Sunglasses Joy

----------------------------------


Новички фотки.. SunglassesТук няма много какво да се каже.. Hands Muscle

Последна редакция: пн, 14 юни 2021, 17:11 от grozdence.

# 11
 • Мнения: 6 146
Добър вечер, рагаци Simple Smile

Да му изям на Джано джиджаното герданче GrinningИ една любопитна история Grinning Джан Яман предизвиква ревност между известна двойка!Накратко ще ви резюмирам драмата. Единият от тези реалити италиански звезди е фен на Джан, а другият го ревнува. Има изтекли чатове между двамата, в които се споменава Патрона. „При следващия лайк, който сложиш на Джан Яман, ще те отрежа ...“. Grinning Grinning Grinning Не могат да го разделят този Джан в цялата Италия! Grinning Grinning Grinning

https://www.italy24news.com/News/84472.html

# 12
 • Мнения: 35 292
Добро утроо! Nature CloudNature Sweat Drops

#ДжанЯман в сторито, вчера е подкрепил поредицата #BayYanliş, която беше показана за първи път в праймтайма...

                 

снощи...тяг #MrWrongPrimeTime  в ТТ на Италия е бил на 3 място


Желая ви приятен ден! HugTwo HeartsFlowers Four Leaf Clover

# 13
 • Мнения: 1 940
Привет момичета Kissing HeartАрабският канал "Dolunay"/"Пълнолуние" в YouTube надхвърля 100 милиона гледания------------------------------------------------------------------Mr Wrong 11 епизод се излъчи снощи и в праймтайма. 2-ро място във всички рейтинги на Италия. Футболен мач от Европейското е на първо място. Браво на "МГ"! Hands Clap-----------------------------------------------------------------------------

QuiMediaset.it съобщава: "Поредицата " Mr. Wrong " записва 2 059 000 Nature Zap зрители в праймтайма"
http://www.quimediaset.it/comunicati/segnalazioni-dati-auditel-d … o-2021_32248.htmlПревод: "Нагоре #Canale5 дебютът на лятното издание на #PaperissimaSprint най-гледаната неспортна програма за достъп в праймтайм e #MrWrong надвишава 2 000 000 гледания в основния тайм слот."

---------------------------------------------------------------

И в следобедният час, епизода е гледан почти от 2 милиона зрители : ))

----------------------------------------------------------------

#MrWrongPrimeTim e тренд № 2 в ИталияЗлате Hug

=============================

Джан ИГ Стори: "Поликлиника Умберто I в Рим"


Скрит текст:

Последна редакция: вт, 15 юни 2021, 15:44 от grozdence.

# 14
 • Мнения: 6 146
Здравейте Blush

Още една нова с Джан Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт