🔥 Джан Яман 🔥 - Свободна тема за размисли и страсти ... *тема 6

• 76 346
  • 737
  •   1
Отговори
# 30
Нашият ще е в кадър в последните два епизода, които ще бъде излъчени на 25 юни в стрийминг на Рrimevideo..
Опасната двойка щели да бъдат "черешката на тортата "

С две думи, циркът е започнал още в началото..
Ако си спомняте, когато той публикува първата им снимка заедно на стрелбището "опасна двойка", тя беше коментирала с "благодаря, приятелю" .. коментарът й беше изтрит на втората минута Joy

Слава богу, че "личният ми живот не е риалити шоу" (цит. Джан Яман) Joy

Ако не друго, поне се забавляваме! Joy

# 31
Добро утро,момичета! Nature CloudNature Sweat DropsNature Closed Umbrella

от вчера...нови снимки с Джан от VIP фотографа Gianluigi Barbieri в #IG

Скрит текст:

Скрит текст:

и още нови от 17.06.2021 г. в Рим...

Скрит текст:

чао от Джан...
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … _-199343470_78592
https://vk.com/feed?q=%23CanYaman&section=search&z=video … _-199343470_78592

#BayYanliş на Албанската ТВ от18 юли, под името "Уроците на любовта"
https://www.instagram.com/p/CQQPBTEnggf/

Желая ви приятна събота!

# 32
Здравейте момичета

Maria lo Esco Awards: Най-добър чуждестранен актьор 2020/21 Can Yaman Trophy

Maria lo Esco Awards: Най- добър сериал 2020/21 Day Dreamer/Erkenci Kuş Trophy

---------------------------------------------------------------

Нови фотки на Божествения с фенка : ))

------------------------------------------------------------------

Рейтинга на МГ за вчера в Италия

„Дилета Леота напуска Дазн, тя не е подновила договора си и вероятно няма да бъде вече лицето на телевизионния оператор през следващия сезон. Къде ще отиде, не знам, може би ще работи с Can Yaman във филм или в сериал”

Това разкри журналистът Сандро Сабатини.  Новините потвърдени и от колегата Паоло Баргиджа, който потвърди, че водещата може да види договора си да не бъде подновен.

Групата на Dazn вече направи крачка напред, като пое друго лице: Джорджия Роси. Журналистът напусна телевизията на Берлускони, след като водеше няколко спортни програми. Новини, потвърдени от авторитетни източници и за FqMagazine. Точно вчера беше обявено споразумението, подписано между Digitalia'08 (Mediaset Group) и Dazn за рекламните продажби на Серия А за следващите три години 2021-2024.
Удар за компанията, ръководена от Силвио Берлускони.

https://www.dagospia.com/rubrica-2/media_e_tv/sandro-sabatini-me … leotta-273949.htm

Can Yaman е зает със снимките на Сандокан, Бернабей: „Адаптиран към съвременността“

Can Yaman се готви да се изправи срещу много натоварено лято, в което ще го видим зает със снимките на Sandokan, новия телевизионен сериал, продуциран от Lux Vide. Това е едно от най-очакваните заглавия на следващия телевизионен сезон, в който турският актьор-протагонист на успешни сериали като Mr Wrong и DayDreamer, ще участва в ролята на Кабир Беди.

До него, в това ново приключение, което ще го видим главен герой на малкия екран, ще има още един любим на публиката актьор: това е Лука Аргентеро.

В детайли снимките на „Сандокан“ с Can Yaman ще започнат това лято: нов ангажимент, който ще включва турската звезда, която е у нас от няколко месеца.

Между една тренировка и друга, за да се подготви по-добре да се изправи пред ролята на Сандокан, Джан също е намерил любов и от известно време е стабилна двойка със спортната водеща Дилета Леота.

Поредицата Lux Vide, която ще играе главната роля в Can, ще се състои от общо 8 епизода с продължителност 50 минути. Към момента обаче все още не се знае в коя телевизионна мрежа ще бъде излъчен.

Новият Sandokan ще бъде адаптиран към съвременността.
Не е изключено той да се излъчва по един от телевизионните канали с общо предназначение (Rai-Mediaset) или да се излъчва на някаква стрийминг платформа, като например Netflix и Amazon Prime.

„Заглавие на чисто забавление, което ще бъде адаптирано към съвременността“, каза Бернабей, говорейки за новия продукт, който ще включва турската звезда.

Наред с Can Yaman и Luca Argentero
Що се отнася до избора на лейди Мариана, към момента все още няма официални потвърждения кой ще играе ролята на женската протагонистка на сериала.

Дори и в този случай, обаче, Бернабей потвърди, че ще има еволюция на характера, тъй като тя вече няма да бъде благородната дама от XIX век, а ще се превърне в нещо като ежедневна героиня.

https://it.blastingnews.com/tv-gossip/2021/06/can-yaman-impegnat … r_impression=true

----------------------------------------------------------------

Въобще няма да коментирам днешните новини от медиите.. не съм доволна от писанията! Освен от това, че лятото започват снимките на "Сандокан", а не ноември, както твърдеше Бирсен.. За Мариана-та ще си замълча, защото се ядосвам!

# 33
„Дилета Леота напуска Дазн, тя не е подновила договора си и вероятно няма да бъде вече лицето на телевизионния оператор през следващия сезон. Къде ще отиде, не знам, може би ще работи с Can Yaman във филм или в сериал”

Когато осъзнаеш, че ВИНАГИ може да стане по-зле...

Казвам ви честно, Лукса и Бернабей ще счупят тъпомера, ако Дила се появи в ролята на лейди Марияна... Боже, само мисълта, че се спекулира с това, ме хвърля в тих ужас Joy

Вчера тъста е имал рожден ден, Джано си е бил в Рим обаче... тцтцт такова неуважие...

Днеска снимка на Джано няма да ви пускам, хич не ща да го виждам! Grinning

П.С.. честито за наградите!

# 34
Добро утроо!

Щастието няма рецепта.Всеки го приготвя с аромата на собствените си усещания.

Скрит текст:

По случай Денят на бащата в Турция(отбелязва се през третата неделя на м.юни).У нас е на 26 декември....

Гюлдем ханъм вече е поздравила бащата на Джан  .....
Татко е ценен .... синът ми има късмет .... добре, че .... Гювен

Желая ви приятна неделя!

# 35
Добър вечер, момичета! Wink

Минавам само набързо да ви пусна едни нови фотки на Патрона и отивам да спя, че днес ми беше натоварен деня.

# 36
Добър вечер и от мен! Kissing Heart

Рядката красота на неговото присъствие харизма, чар и грация..

Самият Посейдон..

𝘊𝘢𝘯 𝘠𝘢𝘮𝘢𝘯 × 𝘋𝘦𝘵𝘢𝘪𝘭𝘴

Злате Heart Ели Heart

# 37
Добро утро,момичета!

Добре дошло синьо лято! Изпълни дните ни със слънце, топлина и сбъднати мечти!
Да си пожелаем здраве и много позитивни емоции.Спорна нова седмица и нов сезон!

Скрит текст:

Грозде Heart Ели Purple Heart

Желая ви щастлива седмица на всички!

# 38
Добър вечер, рагаци! Blush

Злати Heart Грозде Heart

Джано се е скрил в последните 24 часа - ни снимка, ни стори, ни папарашка или фенска фотка... суша! Има спекулации, че опасната двойка са на посещение в Турция, ама да видим. До сега четох един италиански светски хроникьор, които отрича да е възможно това. И аз също го отричам, да се знае! Grinning

Иначе да не сме без нищо, малко гифчета от последните дни Wink

Джано бицарката Hands Muscle

Джано бързите рефлекси Grinning

И просто Джан! Heart Eyes

# 39
Бона сера и от мен, рагаци Simple Smile
Пожелавам ви лека нощ с този Джан... тази визия му е сред най- най- хубавите - с вече дългата коса, пригладена назад.... Cupid
Онуй нящу, отляво... все едно не го виждате... не ми се занимаваше да го режа... пък и Ели-Мели и Грозденце са къде-къде по-добри от мен в това Satisfied

# 40
Среднощен привет рагаци! Simple Smile

Anеto Hug има нещо излишно и не на място в снимката, галиба .. Joy
Ще я оправим! Nerd
Ей тъй е таман! Sunglasses

Цирка се е преместил в Истанбул..  Joy  там са наистина! Пластмасата е настанена в хотел "Çırağan Palace Kempinski" (феновете са сравнили оградата на хотела, която се е виждала от прозореца по време на предаването й днес) преди време Джан беше настанил Роберто там. Гостите на хотел.. да няма да я заведе у дома я.. Joy Може пък и да я представя като целомъдрена дама, пред мама и тате ..отделно да спят Joy
По време на обедното си предаване, се е чувало мюсюлманското молитвеното пеене от близката джамия..
Само я вижте колко е проста! И колегата й също.. Колко е нагла и как се подиграва.. Богохулства без капка срам! Rage Досега не я харесвах, заради лошият й имидж и евтиния външен вид.. знаех, че е тъпа, но не знаех, че е чак толкова проста Rage
Вижте я как се хили като пача! Rage

https://www.instagram.com/p/CQZcOnsIpC_/
Ако съм на мястото на Джан, бих й вързала един камък на шията и с ритник в Босфора! Grinning

Ето я и на Джано леля му!
Grinning
Скрит текст:
от днес

а това е баба му.. Joy

Говори се, че Джан е отишъл в Турция, за да си поднови визата.. и реклама имал да снима..
50/50 съм, дали ще цъфнат снимки със семейството му.. прекалено извратено ми се вижда!! Ама ние какво ли не сме виждали вече.. Grinning

--------------------------------------------------------------

Друго нещо също да ви споделя!
Преди два дни, Андреа ди Карло сподели пост в ИГ, с дълго описание.. след няколко часа го изтри.. след което, си махнаха взаимно следванията с Джан... Grinning
Прекратяването на следването на Андреа е началото .. ще има още! Джан често създава неискрени, лични взаимоотношения и повечето са обречени.. В бъдеще Роберто и Пластмаса, също няма да бъдат в листата му..

Явно е бил много ядосан на нашия Joy
Айде, дано не му минава.. и да продължи с откровенията.. иншаллах! Grinning
Андрю сглоби цирка.. сега да го демонтира!! Grinning
От написаното нищо не разбрах.. хотел, "нова двойка от шоубизнеса" и т.н .. Joy  

Ето го поста, ще пусна и превод (мн. е неразбираем) като е от снимка..
Скрит текст:

и неразбираем превод.. сори за което!

И като за капак.. вижте го какво описание си сложи! Grinning Заплашва, галиба! Joy Joy

"Любовта е една изгубена игра" Nerd Joy

П.с Кой знае какво ни чака тези дни .................................. търпение!! Joy

# 41
Много хубав Джан на новите снимки, но като видя недоразумението до него и ми идва да счупя екрана Rolling Eyes

А за подиграващата се на молитвата аристократка... аз съм далеч от религиозен човек, няма и да коментирам каква дълбока пропаст има между мен и Исляма като разбиране за света, но това, което видях ме оскърби, честно ви казвам!!! Къде са й обноските и доброто образования на тая... аристократка, бе? Не я е срам! Първо се подиграваше на майката на Джан в националния ефир на Италия, на фона на снимката й, сега се подиграва с религията на Джан, на семвйството му, на един цял народ... И Джан е ок с това? И ще продължи да се показва с нея? И да очакваме тези дни мили семейни фотоси със снахата??? Ами  в тази история има една простачка, но по-големия глупак е от мъжки пол, защото знаете.... не е луд този, дето яде баницата... Rage Голяма излагация, голям позор за Джан!

# 42
Добро утроо!

Скрит текст:

Още за престоя на Джан и Дилета в Т-я....тук на руски ез.,че нямам време за превод....
...предполага се,че ще отидат и в Бодрум....
Скрит текст:
🇮🇹От сайта SORGE VERITAS

ДИЛЕТТА и ДЖАН УЛЕТЕЛИ В СТАМБУЛ

Светловолосая ведущая DAZN Дилетта Леотта и ее парень, турецкий актер, играющий главную роль в «Мистере Неправильном» (транслируется каждый день на Canale 5), уехали в Турцию. Фактически, их заметили, когда они сели в машину с двумя тележками и направились в аэропорт. Пара, очевидно, уехала, чтобы встретиться с его семьей, его матерью Гюльдем, которая по профессии работает преподавателем, и его отцом Гювеном, юристом, к которому Джан очень привязан. Фактически, некоторое время назад именно он, которого мы вскоре увидим в роли Сандокана для сериала, созданного Lux Vide, прилетел на Сицилию, а точнее в Катанию, чтобы встретиться со своей семьей, как свидетельство того, что эти двое проживают вещи серьезно. Теперь дело за ведущей Radio 105, которая сегодня утром вела свою утреннюю программу вместе с Даниэле Батталья онлайн из турецкого города. По слухам, возвращение пары в Италию намечено на 30 июня, но сначала им предстоит снять рекламу в Стамбуле, и они позволят себе несколько дней отдыха (вероятно, вместе с семьей Ямана) в Бодруме.

Желая ви приятен вторник!

# 43
Здравейте рагаци Confused

Имаме си нови имена за "Сандокан"..  : ))

Deadline Hollywood, ни дава страхотни новини за "Сандокан" и американското партньорство. Този проект ще бъде възложен на американския и международния пазар. Говорим за техники на високо ниво и сюжет в съвременен стил.

ЕКСКЛУЗИВНО: Изпълнителният продуцент на Shield Скот Розенбаум разработва адаптация на италиански драматичен сериал Sandokan с продуцента на Devils Lux Vide.

Розенбаум, който беше и EP на NBC’s Chuck, е определен като шоуранър за проекта, който ще пренасочи популярната европейска пиратска история с женски фокус.

Това е част от тласкането на американския и международния пазар за италианската продуцентска компания на Лука и Матилде Бернабей, която също е наредила на Андрю Левитас да разработи сериали за "Караваджо" и "Микеланджело".

Сериалът от осем части "Sandokan" е нов поглед към сериала от 70-те години на миналия век от обществената телевизия Rai. Той е разработен от италианските писатели Алесандро Сермонета и Давиде Лантиери и ще се наклони силно в женска перспектива, както разказа нашата героиня, лейди Мариана - благородна жена, която е била отвлечена от Сандокан и неговата група пирати, в крайна сметка с желание се присъедини към техния кръстоносен поход и ставайки една от първите жени пирати по това време. Турският актьор Can Yaman е привързан към звездата.

Можете да видите клип на популярния оригинал по-долу, който направи италианския актьор Кебир Беди огромна звезда в международен план.

Отделно Andrew Levitas, който е режисирал игралния филм „Джони Депи“ и „Бил Найхи“ „Минамата“ и е сценарист на „Ралф Файнс“, „Бялата врана“, разработва още две нови серии за компанията - Караваджо и Микеланджело.
Levitas, ще разработи проектите за международни купувачи.

Екипът на баща и син, бащата Стивън Дейвис, който е работил по "Transformers" и "Power Rangers", и Уилям Дейвис също са на борда, за разработването и продуцирането на трите серии с оглед на глобалния пазар на съдържание.

Основната фотография ще започне по-късно тази година в студията на Lux Vide в Рим и в Югоизточна Азия.

Той бележи най-новия международен проект за Lux, който наскоро избра The Blacklist’s Daniel Knauf като шоуранър за осем части англоезична драма "The Rising".

Бернабей каза:  "Днес публиката търси телевизия за истории, които говорят за свобода и приключения, които ни отвеждат на екзотични и прекрасни места, далеч от затворената перспектива на къщите, в които сме били принудени толкова дълго. Sandokan ще предложи всичко това и много повече. Това ще бъде историята на пиратството, тъй като никога не е била разказвана с теми, които са толкова навременни, колкото и преди. Пиратите, водени от Сандокан, са истински бунтовници на своето време, те предизвикват и завладяват въображението на публиката."

Той добави:  "Микеланджело и Караваджо, от друга страна, в идеалния случай представляват за нас завършването на трилогия за големите ренесансови художници, започнала с Леонардо. Историите на по-големи от живота художници и персонажи, които ще разкажем с модерна кройка и език благодарение на неочаквания подход на Андрю Левитас.“

Стивън Дейвис добави: "Под творческото ръководство на Лука, Лукс Виде се утвърждава като водещ доставчик на премиум драма в САЩ и в чужбина. Какъв късмет имам, че мога да си сътруднича отново с него, както и със Скот и Андрю, за да съживя тези страхотни истории и велики герои."

https://deadline.com/2021/06/lux-vide-italian-drama-sandokan-wit … utm_id=1234779355

Докато слагах тази статия, попаднах на друга.. с мноооого ново, подробно и интересно инфо! Ако някой ме редува, сега ще започна да я превеждам и ще я постна по- късно Simple Smile

Последна редакция: вт, 22 юни 2021, 21:06 от grozdence.

# 44
Грозде Hug,на бързо да помогна! Wink

Общи условия

Активация на акаунт