E. Petekkaya & A.Varlıer & Ö.Deniz & H.Şendil~нови и стари проекти и партньори~205

• 36 867
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Мама ан , от прочетеното излиза , че Сибел си го заслужава това , че е сама и ,че по - добре щеше да е да се беше приключило с нея. Мръсна интригантка се оказа  ,щом казва на Джемал. Тя вместо да бяга от него и да се пази ,както и да си отваря очите на 4 , хукнала да му докладва.

И що за майка трябва да си , че да се отречеш от собственото си дете и да вървиш против него ? Толкова години не погледна Джемал и го мрази и сега изведнъж за 1 ден , вече права му дава и едва ли не предпочита него пред собственият си син. Много тъп и прост , както и ограничен трябва да си и извинете ама това за мен не е майка.

Сонгюл и Исмет , за съжаление няма да могат да помогнат , както винаги... дано до финала наистина се разбере истината,  и дано наистина да си получат заслуженото всички.

# 601
Злати познай за кого Джемал направи коктейла с отровата - за Ерол!!!!!!

Ако случайно Бризчето е изгледала епизода ще се развам да сподели какво се случи....Почти на края Сибел сънуваше и повтаряше Ерол, Ерол. Отиде в стаята му и го помилва по косота...Ерол се събуди...Говориха...Кадир тръгна за някъде по нощите и чу, че Ерол говори с някой. Отиде в стаята му и видя Сибел...Сибел се прибра в стаята си и Кадир влезе при нея...Не съм сигурна, но май Сибел му каза, че Ерол е неин син и син на Джемал....Да не си измислям, обаче ще се радвам, ако изгледаш този момент и споделиш за какво иде реч.....

Джемал занесе чашата с отровата в стаята на Ерол. Той е изпил коктеила и Джемал остави чашата в хола на масата...Кадир дойде при него и се караха....Михре си пиеше кафето на първия етаж...Сибел отиде при нея и разговаряха...Дойде Джемал и с мишите очички заплаши Сибел....Ерол облечен едва вървеше...Тръгна да слиза по стълбите, Айлиз го видя, пита го какво става с него...Ерол се опита да слезе по стъпалата, но се занесе и падна от втория етаж.....и се простря на площадката....Не знам дали е жив......
Предполагам, че така ще свърши епизода.....

Благодаря на Злати и Гости за постовете, за да мога да пиша наново....

Butterfly:3 сега видях, че си писала. Много съм разочарована от Сибел и не само от нея....Но Джемал е най-голямото зло....Не зная каква му беше целта, за да даде коктейла на Ерол. Ще разберем от преведения епизод...

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 00:17 от MAMA-AN

# 602
Здравейте,момичета!

Ани Hug,много ти благодаря за преразказаното от новия епизод! HeartИзненадана съм,че коктейла е бил за Ерол! Може да е не е бил смъртоносен и след промиване на стомаха да се оправи.Да не би да е искал да набеди някой! ThinkingНо това,че е паднал по стълбите вече е лошо!Когато имам време ще погледна моментите,че имам да пиша в др.теми,после излизане.

снимка от преведения епизод,когато се съберат парите ще го пуснат и за нас...

Желая ви приятна слънчева събота!

ПП излезе рейтинга....

и др. по обсъждане в социалните мрежи...

ако искате да видите рейтинга на всички сериали от снощи за сравнение...
Скрит текст:
▪ТOTAL:

1. #ОпасныеПереулки - 9.22% (+0.01)

2. #КраснаяКомната - 8.76% (+0.05)

6. #Рамо - 5.30% (-0.01)

8. #ПоследнееЛето  - 4.44% (+0.38)

17. #Абдульхамид - 2.83% (-0.18)

18. #Нападающий- 2.74% (-0.43)

20. #ЯтакДолгоЖдалТебя - 2.42% (-0.33)

▪AB:

1. #КраснаяКомната - 11.04% (-0.85)

4. #ПоследнееЛето - 5.05% (+0.23)

5. #ОпасныеПереулки - 4.36%

8. #Рамо - 3.19% (+0.19)

10. #Абдульхамид - 2.97% (-0.20)

15. #ЯтакДолгоЖдалТебя - 2.36% (-0.26)

16.  #Нападающий- 2.23% (-0.32)

▪ABC:

1. #КраснаяКомната - 10.31%

4. #ОпасныеПереулки - 6.59%

6. #ПоследнееЛето - 5.20%

7. #Рамо - 4.35%

11. #Абдульхамид - 3.19%

15. #ЯтакДолгоЖдалТебя  - 2.69%

18. #Нападающий - 2.33%

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 10:38 от Zlatina3

# 603
Злати ума ми не допуска, че Джемал е искал да убие собствения си син Ерол....
Предполагам, че целта му е била да направи така, че временно да го отстрани, защото доколкото разбрах, Ерол подкрепи Кадир....И може би щеше да хвърли вината върху Кадир и съответно така ще настрои и Михре против Кадир....Тоест разделяй и владей.....
Сонгюл и Исмет все още не бяха в къщата и това означава, че работата е на вътрешен човек....
Но струва ми се, че Джемал остави чашата на масата на втория етаж....може би този пропуск от негова страна ще бъде може би фатален.....Ако разбира се някой друг не прибери чашата...Защото когато установят, че в тялото на Ерол има някаква отрова, ще има разследване....

И аз имам излизане и по-късно ще продължа....

Последна редакция: сб, 10 апр 2021, 11:31 от MAMA-AN

# 604
  • Плевен / София

# 605
  • Варна
Здравейте, момичета, Heart
Ани, едва днес видях, че си писала, ако мога да напиша какво се случва.
Ще нахвърлям най-общо случките, защото превода малко ще закъснее/ сама съм, въпреки че една колежка обеща да ми помогне , но тя едва ли ще преведе повече от половин час/.
Предварително да кажа, че пуснах серията малко след началото
Скрит текст:
– при внучката съм и естествено тя ми е приоритет. Laughing
Та от момента на гласуването във фирмата. Там ставаше дума за проекта на Кадир от Дубай. Кадир убеди няколкото човека от борда на директорите като каза, че този проект е одобрен и от дядо му. В крайна сметка обаче надделя мнението на Джемал, защото неговия глас се брои като 2, заради акциите на Михре, а акциите на Ерол не се броят, защото той не присъства на събранието. Така Кадир разбра, че майка му е дала акциите си на Джемал. Кадир поиска ново събрание, защото заедно с акциите на Ерол, те двамата с Кадир имат повече, отколкото Джемал и Михре/ Доколкото разбрах, след продадените акции, основния пакет е разделен между Михре, Ерол и Кадир. Делът на Джемал е малко по-голям от този на съдружниците, но много по-малък от дяловете на тримата. Дано да не греша/, затова Кадир реши да направи ново събрание, на което да получи поддръжката на Ерол и така да продължи работата по проекта.
Той обвини Джемал, че е принудил майка му да си даде дяловете, заради случката в стъклената къща.  Джемал, въпреки заплахите, не разбра какво е говорил Исмет с Кадир. Но вие разбрахте, че Сибел чу и разбра всичко. Тя каза на Джемал, че истината скоро ще излезе наяве и че Ерол има нужда от майка, защото Михре е лоша майка. Ерол сподели с нея за случката от предната вечер и тя реши, че той е открил сърцето си пред нея, а не пред Михре. Кадир убеди Ерол да е до него във фирмата и то постоянно. Каза му, че има нужда от него. Ерол му обеща. Вечерта, на вечерята, Кадир го помоли да не излиза тази вечер за да не се оспи сутринта. Джемал реши, че това не е проблем и ще го приспи. Затова сложи сънотворно и го занесе на Ерол. Каза му, че е дошъл да го събуди, за да изпълни обещанието си към Кадир. Като излезе от стаята си каза, че сега хубавичко ще си поспи. Какво стана – видяхме.
Мерием. От телефонен разговор, разбра, че в сметката на брат ѝ има 1 млн. Село ѝ каза, че от Ерол знае, че брат ѝ е взел тези пари за да поеме вината върху себе си. Ерол каза същото, но не беше категоричен, че не е бил принуден. Преди това каза на майка си, че няма значение дали доброволно или по принуда е взел парите, важното е, че заради тях момичето е останало съвсем само. Каза ѝ да се опита да обясни на Мерием, че те нямат вина.
Село, както сте разбрали, каза на Кадир, че не иска да се доближава повече до сина му. Умут му се разсърди, защото много обичал чичо Кадир и кака Айлиз.
Джемал, след като разбра, че Исмет знае тайната му и има дори ДНК тест, че Село и Кадир са братя, отиде в къщата и заплаши Исмет с дъщеря му.  Така се сдоби с ДНК теста и снимката на Село. Исмет и Сонгюл, решиха да се върнат в Ерзинджан, но Незахат е нещастна от това.
Исмет излъга Село, че бил занесъл снимката на баща му и брат му, да ѝ сменят рамката.
Айлиз не бива да забременява. Това я тревожи, но не смее да сподели с Кадир. Шебнем каза, че задължително трябва да сподели с Кадир и предложи да осиновят дете.
Сибел сънува кошмар, че губи Ерол и затова стана през нощта. При Ерол каза, че се надява и няма търпение да го нарече «сине», а той «мамо». Тогава Ерол се събуди, а Кадир ги чу. Кадир пък преживяваше факта, чемайка му не иска да си вземе обратно акциите от Джемал. Тя сподели с Айлиз, че благодарение на Джемал синът ѝ Ерол е при нея, след земетресението и въпреки, че не може да прежали съпруга си, не може да се отнася с неблагодарност към Джемал. Кадир разбра, че нещо не е наред при Сибел, но по-скоро реши, че има нужда от лекарска помощ и затова отиде при нея. Тя му каза истината за Ерол, но скри, че знае кой е брат му. Каза, че може би е загинал в земетресението. Кадир каза, че е невъзможно, защото детето е било живо в ръцете му до края на трусовете. Кадир, разбира се не можеше да повярва, че Ерол не е негов брат. Сибел реши да каже и на Михре. Забави се, защото Джемал слезе отгоре, след разговора с Кадир. А после се случи нещастието с Ерол, който с последни сили тръгна за фирмата, за да не разочарова брат си.
От разговора Кадир Джемал. Джемал призна казаното от Сибел и каза, че го е направил заради Михре.
Пропуснах да напиша, че Айлиз и Кадир, решиха да се преместят от къщата, като вземат със себе си и Сибел.

Мисля, че в общи линии, разбрахте какво се случи. Подробностите – в преведения епизод.
Хубав ден!

# 606
Добро утро прекрасни Hug

Заповядайте да си изпием кафето на теферич Coffee

Злати, Бризче Hug

Бризче много се зарадвах за споделеното за последния епизод Hug
Започнала си по-отдалече, за да се разбере как и защо се случи всичко.
Голям страх  тресе Джемал, да не се провалят плановете му и става все по-агресивен.....
Михре ми е много "заспала" и заблудена.....
Ще видим до къде ще стигнат хитростите на Сибел....
Надявам се Ерол да е жив, но ще видим....

Злати благодаря за рейтинга Hug Късно снощи видях във фейса, че променят деня на излъчване на епизода - на 16-ти няма да има епизод, ще бъде излъчен на 21 април.....

Мамашите са пуснали 11 епизод с руски превод....

https://vk.com/istanbullgelin?z=video-78538620_456240867%2F71141 … l_wall_-141466025

Аз ще изчакам българския превод.....

Рускините пишат, че сме се сбогували с Илхан- Ерол.... Макар да не го харесвам, се надявам да е жив....

Хубав пролетен ден и да бъдем здрави HeartFlowers Four Leaf Clover

# 607
Добро утро,момичета!

Ани Hug Гости Hug

Бризче Hug,благодаря за подробния преразказ! Heart
Скрит текст:
Честита внучка!Не знаех,че си станала баба! Wink

нови от  Йозджан....

ПП бях подготвила снимките от прощаването с Илхан/Ерол....но се появи поста на Ани Hug и видях,че ги е пуснала....

Ами ако е истина,че Ерол е починал,това ще е наказание за Сибел и Джемал за всичко,което извършиха!

Желая ви слънчева неделя! HugTwo Hearts

# 608
Благодаря за подробното описание и честита внучка.

Аз много се дразня на Сибел,  голяма змия , честно... сама знае мъката  , да не знае къде и кое е нейното дете , а  в същото време причинява същото на чуждата майка и не й дреме , нали е важно тя да е добре и да се уреди...

# 609
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Бризче, честита внучка...да ти носи много радост и да расте здрава и щастлива....
Момичета, намерих сериалът, който снима Йозджан Дениз докато бяхме затворени първият път....с участието на бившата му съпруга и сина му....Рускините са превели заглавието, като "Синхронний"....
 https://turkru.tv/sinhronnyy/
Предполагам, че ще направят и превод след време...В момента на сайта са качени  6 серии....

# 610
Добро утро девойки Hug
Специално за вас избрах в сутрешното кафе да има нещо жълтичко, за да ви е слънчево и пролетно CoffeeNature High BrightnessFlowers Four Leaf Clover

Бризче - не знаех, че внучката ви е новородена принцеса - да е жива и здрава и да ви радва Hug Добре дошла в клуба на бабите - сигурна съм, че ще се чувстваш прекрасно Hands Plus1

Между другото една моя дружка прочела в някаква тема във форума, че една девойка, пуснала линк за нашата тема и написала, че едни баби обсъждат сериала на Ози JoyJoy

Злати, Butterfly:3, Гости благодаря за споделеното Hug

Благодаря за подробното описание и честита внучка.

Аз много се дразня на Сибел,  голяма змия , честно... сама знае мъката  , да не знае къде и кое е нейното дете , а  в същото време причинява същото на чуждата майка и не й дреме , нали е важно тя да е добре и да се уреди...

Точно за това и аз много се дразня на Сибел. И затова, че е изоставила дъщеря си.....Да кажем Ерол е живял в семейство, където е бил обичан и глезен, но травмите, които Сибел е нанесла на дъщеря си са големи.....
Кадир като я изправя до стената, тя казва част от истината, но не цялата....И сътрудничеството й с Джемал е много дразнещо....Мисля, че го прави от интерес, да не загуби златото Ерол богатството, което не му принадлежи.....С нейните лъжливи показания, Хасан отиде в затвора и беше убит....Заради скалъпената от нея история и предизвикателството на Ерол, Село също ходи в затвора.....
Като ги гледах на вечерята в последния епизод, цялото семейство Джемал, Сибел, Ерол и Айлиз се събраха заедно, семейство Ерен бяха само двама - Кадир и Михре....Село е отгледан от чужда жена в чужд дом, а Ръза не знам дали вече е жив.....
Остават два епизода и се надявам, Джемал и Сибел да си получат заслуженото.....А дано Hands Pray

Гости благодаря за инфото за новия фил, който Ози снима по време на пандемията в който участва и Фейза Актан.....Глупаво момиче е Фейзата. Въпреки, че са разведени, може би Ози щеше да направи от нея човек....Но както казват хората, "вола като риел, хвърлял на главата си...." Една от причините за провала на сериала му са нейните игрички.....

Хубав ден момичета и спорна седмица Hug

Нали знаете, за мен сега е жътва....
Скрит текст:
Както е казал Вазов "последния напън вече е настал...." Дано не пропусна някоя декларация, че лошо ми се пише....

# 611
  • Плевен / София

Между другото една моя дружка прочела в някаква тема във форума, че една девойка, пуснала линк за нашата тема и написала, че едни баби обсъждат сериала на Ози JoyJoy
Дай боже и аз някога да стана баба... Kissing Heart

https://www.vbox7.com/play:608d2172fa
Ани, спорна работа....

# 612
Здравейте,момичета!

Ани Hug,благодая за кафенцето с жълтичко.Аз също го правя! Wink
 За написаното в тази тема и аз го прочетох!Знаеш,че пиша в доста теми и чета други за инфо,когато имам време,не постоянно.Мислех да го напиша в темата,но се отказах!Смятах да ти се обадя по телефона,но май тогава си имаше гости и реших да не те занивам с това.И така си остана!

Гости Hug,и аз видях превода на сериала качен във ВК,но заглавието нищо не ми говореше и не писах! Simple Smile

ето тийзър от него
https://vk.com/kyg_club?z=video-78538620_456240865%2F16a96da586b … pl_wall_-78538620

Вчера е излязло инфо,че последните епизоди на сериала ще бъдат излъчени в сряда,вместо в петък....
Цитат
⚡News⚡
Сериал «Я так долго тебя ждал» меняет день трансляции.
Новая серия выйдет в эфир в среду 21 апреля.
По пятницам теперь будет идти развлекательная программа «Волкан Конак, сын севера».

Желая ви приятен пролетен ден и лека седмица! HugFlowers Four Leaf Clover

# 613
А всъщност дали изобщо ще дадат Ръза до финала ...?

# 614
Добро утро

Да започнем деня с кафе и много усмивки Coffee

Злати, Butterfly:3 Hug

А всъщност дали изобщо ще дадат Ръза до финала ...?

Аз също се чудя, защо Ръза изчезна от хоризонта...
Спомням си, че когато го видяхме за последен път, той беше в някаква градинка, гледаше една двойка - момичето беше бременно....Тогава нещо му просветна и каза Кадир....и започнаха да дават нещо друго....И след това повече не са го показвали....

Както е казала и Злати, тази седмица няма да имаме епизод...Следващата сряда....

Как мислите, ще оживее ли Ерол....Все още тая някаква надежда.....

Хубав априлски ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт