Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 206
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 335
  • Пловдив
Начи блатовете за торта отпадат...не стават, нали така?

# 1 336
Стават ако ме ги чакате като мен по месец+ два да ги ползвате. Хубави са иначе!

# 1 337
Що пък да не стават? Ползвала съм ги много пъти. Съвсем ОК са си.

# 1 338
  • Пловдив
Ще ми трябват за НГ евентуално.

# 1 339
Момичета, имам спомен, че сте коментирали за кокосовото масло, че има без аромат? Има ли такова в Лидъл?
В Лидл не съм засичала без аромат кокосово, но има във Ф. - пак на Драгон, но рафинирано и без аромат, такова взех преди време, за готвене с него (за да няма мирис на кокос, пък и някъде срещах, че е добре да е рафинирано кокосовото, с което се готви). А за друго, може днес да ида за едно заешко до Лидл.
Хубава, усмихната и успешна седмица пожелавам !

# 1 340
Овчето кисело мляко на Родня стряха, 6,5%, в постоянния асортимент ли е?

# 1 341
Имам такъв миксер с купа и ми е много удобен, че не трябва да го дължа с ръка.

# 1 342
Не искам да повдигам пак скандалната тема с елите. Но съветът да се внимава много с тях, защото са им плитки корените и растат ми е абсурден.
Ами защо я повдигаш?
Относно съвета, не става въпрос да не садиш никакви дървета, а да се внимава с иглолистните. При нас на вилата засадени около 70-те години и сега започват да стават проблемите.
Може да влезеш и в някоя градинарска група във Фейсбук, да попиташ, и да видиш какво ще ти отговарят.
Фанфанито, ти пък къде пък се разпозна 😉

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 09:37 от Lemy

# 1 343
Някой знае ли дали накрайниците  на ултразвуковата четка са съвместими с четката на Филипс?И обратното, ако взема четката на Лидл ще могат ли да се ползват накрайниците на Филипс?
Моите не са. То от модел до модел на Филипс май има разлики...

# 1 344
Някой видял ли е якетата?

# 1 345
  • София
Още не са изкарали за тая седмица печелившите на ваучерите.
По кое време го правят?

# 1 346
Около обяд.

# 1 347
  • Пловдив
lola92, аз се чудех на въпросния миксер, като го пуснаха и тук ми казаха, че става.
Купих го и определено това е една от успешните ми покупки!
Ползвам го почти всекидневно за тесто (казанчето на хлебопекарната ми се прецака, та миксера с купата ми върши страхотна работа).
Даже и в момента чакам съдомиялната да измие частите и да забъркам тесто за меденки Simple Smile

Не съм му пробвала пастора му, защото си имам друг, та не знам как се справя.

# 1 348
Взех уреда за почистване на бижута и др., но ще го тествам по-късно със сребро и ще пиша.

Купих ел. мелнички - изглеждат стабилни и хубави, бях купила преди време от Джъмбо и бяха по-скъпи, ако не се лъжа, но никаква работа не вършеха, само ядове, с 4 батерии, бързо се изхабяваха, тези са с 6 и имат в кутийката! Също тези събират повече. Само съм объркала и съм взела черна и инокс, но така ще стоят.. Може да взема и още.

Взех кокосови стърготини, какао и др. Чаршафите погледнах, една дама купи сигурно 10 комплекта. Якета имаше, всъщност всичко си имаше в 8 ч. Забравих мас.

# 1 349
  • Варна
Имам такъв миксер с купа и ми е много удобен, че не трябва да го дължа с ръка.
И аз си го купих точно с тази цел, но бъркалките не опират дъното и когато сместа е малко, те са си във въздуха. Опитах се да направя целувки с два белтъка, но се наложи да държа миксера в ръка за да ги разбия. Чудя се все още дали да не го връщам, защото миксер си имам, а този го купих точно да не го държа в ръка Disappointed
Има ли и друг с този проблем или моя е нещо дефектен?

Общи условия

Активация на акаунт