Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 441
  • 2 749
  •   2
Отговори
# 1 860
  • Сливен
Момичета ,моля ако някоя от вас види такова

детско яке за момче размер 110см да ми купи  и да ми го изпрати за моя сметка естествено.Цената беше около 22лв.
Благодаря предварително

# 1 861
Здравейте, от понеделник ще има месомелачка на промоция може ли да ми  споделите мнение, заслужава ли си? Благодаря ви предварително.

# 1 862
Туршията от бамя ми е 50:50. Доста солена е. По-скоро не бих купила пак.

Млякото с ориз от сума време му се каня. Взех си чисто. Ужасно безвкусна история. Прилича по-скоро на нискокачествен пудинг с десетина оризчета.

Бананите при нас бяха много зелени. Не само нямаше бой, ами и интересът беше нулев.

Взех си от маслиновите хлебчета. Всякак са ми много вкусни. Дори да престоят 3-4 дни, препечени на тостер са страхотни.

Днес нещо ми направи неприятно впечатление. Редовна цена на един продукт беше със червен етикет.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 17:36 от Бг-леля

# 1 863
Нов пропускателен режим ли има в Лидл - преди около час минах покрай магазина и почти нямаше коли на паркинга, затова пък отпред имаше опашка от 20-тина човека, които чакаха да влязат. В четвъртък пазарувах от същия магазин, имаше хора, петте каси работеха и никой не чакаше отвън?!

# 1 864
Имаше режим , да
Не работи Лидл + в Борово!

# 1 865
  • Пловдив

Млякото с ориз от сума време му се каня. Взех си чисто. Ужасно безвкусна история. Прилича по-скоро на нискокачествен пудинг с десетина оризчета.

На мен пък ми харесва точно чистото мляко с ориз. Взимала съм и с добавки - някакъв плодов сироп беше, но с много изкуствен вкус, освен, че имат и повече захар.
Днес взех филето от дива сьомга от купоните на приложението. Тази, която е в кутии. Някой дали ги е пробвал?
Това, че въвели пропусквателен режим е много добре. Блъсканици навалици в ситуацията, в която сме, не е добре да има.

Последна редакция: сб, 19 дек 2020, 18:37 от marzeliva

# 1 866
  • София
Нов пропускателен режим ли има в Лидл - преди около час минах покрай магазина и почти нямаше коли на паркинга, затова пък отпред имаше опашка от 20-тина човека, които чакаха да влязат. В четвъртък пазарувах от същия магазин, имаше хора, петте каси работеха и никой не чакаше отвън?!
Уплашиха се работещите магазини от заканите за затваряне, ако не контролират тълпите. И пред Лидл, и пред Пепко се редих на опашка днес.

# 1 867
Минават проверки предпразнично - БАБХ + РЗИ + полицай + пожарникар. С глоби за и обекта и за клиента, който е хванат в нарушение... Или за обекта, ако не осигуряват възможност за дистанция в магазина - от ДЖЪМБО истериите тръгнаха.. ама пък наистина не е нормално това един върху друг..
В Англия са си решили въпроса с виртуални опашки. Ама тука кога ще стане това. Тамън никога..
Скрит текст:
Чекираш си кога на магазина, пред който си. Получаваш номерче и си чакаш в колата.. Не мръзнеш на студа. Като ти дойде реда те известяват и влизаш кротко и без калабалъци наоколо...

# 1 868
Благодаря за отговорите, дано да го махнат това, че мислех пак да ходя преди празниците... Бях и в друг магазин, след като се отказах да влизам в Лидл (няма да напиша кой, за да не им създам проблеми, но не е от големите вериги) - там имаше такава тълпа, че не можеше да се пазарува нормално.

# 1 869
Сега се връщам от Лидл Борово. С такси. Отидох на зяй-пазар си викам, да купя нещо за мезе и орехи, арменски коняк и нещо малко, туршия евентуално.
Та...накрая не можах да помръдна от магазина почти. Окей не ми вдигна, ама то ми е съвсем близо почти блока, но... та пълзейки, охкайки, препъвайки се ме качи едно такси  от жалост, друг мъж ми натовари торбите, аз се цвъкнах ококорена и те така ме закара на 4 спирки съм от магазина, качи ми торбите до асансьора човека и платих малко, ама оцелях.
Повече не мърдам
Само да кажа, че торта Гараш има 2 вида от две фирми. Месечинка не знам коя е взела, А ла торт май е фирмата на розова тъмна картонена обложка, другата е на някаква Мадам... На първата фирма е хубава гараша, другата не съм я опитала. Естествено взех пак.
Купих някакъв нов асортимент за Бъдни вечер-печени чушки в патладжан с доматен сос. Обичам печени патладжани не знам тези какви ще са, не е много но за бройка на масата бива. Купих и боб-аржентински, викам си може да е вкусен-насипен.
Коняк арменски нямаше. Бейлиса тази година е с някакви стъклени шишенца не ми харесаха, миналата чашите бяха супер. Не купих, имам от този имитацията 2 бутилки от преди-ирландския , само аз си го пия. Мислех арменския коняк да опитам, мерак ми беше, ама няма, дори не знам каква цена е бил.
Много на промоция неща имаше. Виното на Лъки -Мелник 55, както и розето бяха намалени. Взех Мелника, розето исках за подарък на една жена, подходящо е мисля, хубава бутилка, но добре че и него не метнах, нямаше да излеза от магазина.
Купих една кофичка зеле на онази фирма. То май само от нея пускат в Лидъл кофички, ама не беше добра миналата година, малко зеле , не става за сърми, но.. На Фантастико май е повече, за същата цена и по-добро, не съм го отваряла, ама така го гледам през прозрачната кофа.
Купих и бамя, обичам я, ама в туршия сурова, така само бамя за пръв път купувам. Ми добра е, хрупкава, не е провиснала, мека, но е повече солена, ама бива. На промоция и тя. Орехите и те на промоция, ама по-малка опаковка-взех, харесвам ги.
Има едни нови хлебчета, днес са на промоция, хубави и ароматни са от топлата витрина, тези с маслините и те са намалени.
Купих за първи път тук четох за тези пици и викам ..да взема-Маргарита и четири сирена сложих, нали намалени, няма сега да се мина.
Продължавам натам и гледам баница с тиква, ми то си тиквеник, пък нали за празника върви, няма да се мъча, айде и него, на Родна стряха.
Мятам око и гледам сладкарската извара. Не, че знам какво да я правя, ама тук се изпотрепахте, ми...бутам и нея и тя в кофичка, сега я гледам жално, щото хич не знам какво ще я правя.
Заквасена сметана на Пилос , няма да се мина, айде и тя 2 кофички, щото крем ще правя, орехи си имам , пък и блатове за торта кафявите ме чакат..имам 2 сметани, сега още 2...мани-мани, ще се дебелее.
Сирена имаше намалени от тези малките кръглите, взех със мухъла дето е -синята опаковка 2 , миналата година ми хареса. Някакви нарязани шунки или бутове...тъмнокафяви ми хванаха окото , айде и те за мезе. Дано са хубави.
Имаше хубаво свинско контрафиле, взех за едно ядене с топено сирене да правя и гъби, добре ми се получава, то щото само се готви.
Имаше банани на 1.29 много узрели, ама не разкашкани. Не взех, но има доста, ако си търсите. Гъбите ми се видяха хубави пресните. Парти-грила бяха пуснали и имаше, ако някой търси, мас нямаше, не видях.
Протиферолите също са на промоция, харесваме ги, взех 1 кутия.
Сирене синьо -горго...не знам какво си , на промоция и то, взех.
Детски дрехи имаше много и такива в един кои намалени, ама хубави, някъде за 3-6 годишни най-различни вижте може нещо да ви хареса, предимно детско беше намалено, отделно на редовна цена имаше много неща за бебчета и малки деца.
Като цяло има какво да се купи сега мисля, много неща са намалени и на промоция. Народът чака навън на опашка и аз чаках де, ама сега повече народ имаше на излизане. Вътре обаче също е пълно. Много кихащи да се оплача. Къде застана и идва някой да се изкиха до мен, не знам какво е това чудо.
А да, купих и ножове, едни сребристи, 2 броя, средно дълги, удобни са ми на ръката за рязане (имам аз проблем как ми лепва дръжката в ръката) на 7 лв комплекта, хубави са. За деца ми се видя хубав комплекта за хранене ...за подарък е супер мисля, имаше накрайници за четки за зъби (аз не търся, ама тук все пишете)
Милде имаше, ама...не съм камила(( И други неща купих, не помня вече, ориз някакъв на Крина, хубав изглежда и на сметка е -2.70 мисля.
Като цяло съм доволна, ама не си е работа без кола да се пазарува и да не ти е блока до магазина((
За тази сладкарската извара, ако някой пише какво да я правя ще съм благодарна.

# 1 870
Аз вчера в 7.30 си направих последното пазаруване за таз година... Изобщо не искам да чуя за магзин следващите две седмици. Не знам какво трябва да стане, че да се набутам, особено пък по веригите...

# 1 871
  • Пловдив
Аз вчера в 7.30 си направих последното пазаруване за таз година... Изобщо не искам да чуя за магзин следващите две седмици. Не знам какво трябва да стане, че да се набутам, особено пък по веригите...
явно хладилника ти е голям Simple Smile

# 1 872

За тази сладкарската извара, ако някой пише какво да я правя ще съм благодарна.

Хиля се с глас, докато те чета Smiley

А изварата можеш да я спретнеш на чийзкейк - така и така ще дебелее, та колко му е и един десерт след тортата да добавиш?

# 1 873
Аз съм готова само със сладките неща и мезетата, но основно (и за трите празника Бъдни вечер, Коледа, НГ), за сега не е купувано.

# 1 874
  • Варна
Бах мааму, като ви чета и се отчайвам. Мислех да пращам ММ в понеделник на пазар, че доста неща от брошурата харесах. Дано не е изнервящо положението, ама надали - по празниците винаги е дива лудница.

Общи условия

Активация на акаунт