Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 616
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря! Ще пробвам в кварталното магазинче.

# 421
И в провинцията не пускат, а магазина е празен вътре...но не. Майка ми и баща ми бяха объркали часовете и не ги пуснаха, седяха и си говориха с охраната докато мине времето, та човека казал, че магазина пустее.

# 422
Като споменахте кроасаните, да знаете къде може да се закупят замразени с масло, които след приготване да са като от фурната на Лидл например? Не съм срещала досега във веригите.

Питай в лидл зали няма да ти дадат замразени направо. На каса се таксуват като на изпечени. Вкъщи само ги допретопляш...те са полуготови.
Аз брецели замразени съм вземала така..по 6 бр в голям плик бяха.
Попитай и помоли управител.

# 423
И аз харесвам морковите, които са на връзка.

# 424
Каква е цената на пакетите кокосови стърготини?

# 425
Да се включа с въпрос. Има ли кокосови малки кубчета?

# 426
  • София
Да се включа с въпрос. Има ли кокосови малки кубчета?
Не.

# 427
  • В градината...
Кокосови кубчета Детелина имаше по едно време за кратко. Аз купувам насипни от диетичните магазинчета.

# 428
  • Сливен
По повод глинения гювеч,другата седмица в К. ще има 7л за 19.99лв

# 429
  • Пловдив
Аз искам да похваля термоблузите и термоклиновете, не бях взимала досега от Лидъл, много са хубави, надминаха ми очакванията. Само дето клиновете са малко къси, както Тета беше писала. Аз чак съжалявам, че си взех само по две, смятам да отида за още поне по една блуза и клин. Не знам има ли разлики в плата при различните цветове, моите от тези черните с тъмночервено.

# 430
  • София
Аз искам да похваля термоблузите и термоклиновете, не бях взимала досега от Лидъл, много са хубави, надминаха ми очакванията. Само дето клиновете са малко къси, както Тета беше писала. Аз чак съжалявам, че си взех само по две, смятам да отида за още поне по една блуза и клин. Не знам има ли разлики в плата при различните цветове, моите от тези черните с тъмночервено.
бях се отказал от техните, мислех на айсбейкър да си взема, но може и да пробвам.
Банданите от каква материя са - полар?

# 431
Аз да попитам за отзив за масажора,че искам да го взема за Коледа и не знам дали след това ако не се хареса,ще мога да го върна.

# 432
Хубави са термо дрехите...стават и за пижамки ако се спи в неотоплена стая да речем.
Аз вземам М..че С ми е пристягат..клинът на ластика например. А и Мми идва точно на дължина клина..с ми късее и глезенът ми е гол.

За домашни дрехи ги ползвам аз...
Блузите и за под пуловер навън.

Материите са различни - отваряй и пипай според мен.

# 433
  • Light of Zartha
Страхотни са термо блузите. Взех три! Вчера бях на работа с нея (работя навън), под полар и яке нямат грешка. Наистина ми беше топло, а ме брулеше адския вятър на Витоша. Като се върнах в офиса, се наложи да изляза спешно, и бях без полара и пак ми беше топло. Според мен си струват.

# 434
  • до най-прекрасния мъж
От миналогодишните - черните бяха по-нееластични и ми се посвиха. Червените и сивите са ОК и си запазиха размера. Аз взимам Л и са ми добре. Само черният клин ми окъся малко, но аз ги нося под дънки и застъпвам с чорапа.

Общи условия

Активация на акаунт