Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 529
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ок, аз за блуза и клин си мисля - отговарят ли на номерата?

# 436
Отиваш, гледаш, налагаш, преценяваш.
Тава е начинът.

# 437
  • до най-прекрасния мъж
Тава е начинът.
+ носиш вкъщи, мериш, ако не става, връщаш или заменяш. Миналата година купих на ММ няколко колплекта, оставихме само 2 клина и 1 блуза. Клиновете черно със сиво бяха ОК, блузите еднакъв номер - едната черно със сиво - тясна, другата - синьо и черно ОК.

# 438
  • Light of Zartha
Моите са хс и ми пасват идеално. Според мен си отговарят на номерата. Но аз и друг път съм купувала дрехи от Лидл и имам някакъв ориентир в номерацията.

# 439
Тава е начинът.
+ носиш вкъщи, мериш, ако не става, връщаш или заменяш. Миналата година купих на ММ няколко колплекта, оставихме само 2 клина и 1 блуза. Клиновете черно със сиво бяха ОК, блузите еднакъв номер - едната черно със сиво - тясна, другата - синьо и черно ОК.

И как не ви мързи за тази операция?

# 440
Сутринта като отидох 8 без нещо магазинът беше пълен - очевидно доста хора бяха дошли, защото след коридора им е късно. Купих моркови на връзка, ягоди, мляко-банан, бишкоти и маскарпоне /познайте какво ще има Laughing за десерт у нас/, банани био по препоръка от тук, соленките от бутер тесто на промо, текущите ежедневни - хляб, мляко, олио от 2 л беше на промо -аз много го харесвам. Магазинът беше зареден с всичко - това на Вардар.
Имаше и живи елхи в саксия 29,99 и бяха доста хубави - нисички, но перести.
Имам яката масажор от 3 години, и аз съм доволна - незаменима ми е особена сега когато сме навлечени с якета и дрехи. За втори път купувам, първия път на моите родители, също доволни. Хубавото е, че ако не се хареса може да се върне - чела съм и недоволни мнения.

# 441
  • Бургас
Трещи, повечето пишещи тук пазаруваме редовно в Лидл. Така при следващото регулярно пазаруване да минем и да оставим на касата това, дето искаме да върнем/сменим, не ни е проблем Wink
И като знам, че не съм сигурна в размер или в евентуалния избор на цвят от хлапето/мъжа, се радвам че мога да взема от всичко желано, да премерим спокойно у дома, да се огледаме и да решим кое искаме да си оставим. Още повече, че ако искам после да сменя нещо, вероятно няма да има останало такова в магазина.

# 442
Аз да попитам за отзив за масажора,че искам да го взема за Коледа и не знам дали след това ако не се хареса,ще мога да го върна.

Може да се върне до 3 месеца, само си пазете касовата бележка. Иначе имаме подобен у нас и съм много доволна. Реално излиза по 20лв. на година. Все едно си отишъл на 1 масаж и толкова. Струва си при всички положения.

# 443
Прясното сирене на пилос е уникално. Каква е редовната му цена?

# 444
Писах вече, не четете. Smirk
6 лв била.

# 445
Хем чета темата, но нямам спомен някой писал ли е за калмарите? Как са, усещат ли се или повече е панировката?
Скрит текст:

# 446
Детето ги яде. Не са лоши. Има панировка но има и калмар вътре. 50:50.

# 447
а тези дарове как са? днес не ги намерих, утре може да опитам пак ...
не ям такива неща, но ММ яде

# 448
Не са лоши, но са много малко. Simple Smile

# 449
Жива и здрава да е Киса, че показа прясното сирене. Не просто е жестоко, ами заредих 6 кутии в хладилника ❤️ напълно по мой вкус е.

Общи условия

Активация на акаунт