Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 476
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 450
а тези дарове как са? днес не ги намерих, утре може да опитам пак ...
не ям такива неща, но ММ яде

Преди бяха страхотни. С години дебнех да ги пуснат и да заредя фризера. Тази година обаче са различни. Мидите не са добре изчистени, октоподът изобщо не е хубав. Отписах ги аз. Добре, че взех само два пакета. Единият още стои. Чудя се да го мъча ли да стане на нещо или направо да го изхвърля.

# 451
  • София
а тези дарове как са? днес не ги намерих, утре може да опитам пак ...
не ям такива неща, но ММ яде

Преди бяха страхотни. С години дебнех да ги пуснат и да заредя фризера. Тази година обаче са различни. Мидите не са добре изчистени, октоподът изобщо не е хубав. Отписах ги аз. Добре, че взех само два пакета. Единият още стои. Чудя се да го мъча ли да стане на нещо или направо да го изхвърля.
Я ако имаш ел.бележка им го върни, за хранителни имаш също право на връщане.

# 452
Като чета как хвърляте наред, после бой за купони и оферти 🤣🤣🤣
Аз ще мина довечера за някой термо клин ако има останал... Направо Лка ще взимам щом са къси. Мразя винаги всичко да ми е късо, особено ръкави...

# 453
  • София
Кои вурст (или производни) препоръчвате?

# 454
  • Мадрид / София
За девойката, която чакаше шевни машини: от тук (Испания) може да се закупи онлайн. Цена 84,99€. Не знам как стои въпроса с доставката до Бг.

От Делукс серията има едни кракерси със сирене Гауда в кутийки. Много са хубави.

А има и едни други в пликче (мъничко е),  с гъби взех аз, не са моето, въпреки че обожавам гъби.
Снимка нямам да покажа.

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 15:14 от Angela61

# 455
При нас днес нямаше риба, само филе сьомга. Напълно в реда на нещата за този филиал, толкова хора търсеха и питаха - няма.

# 456
Аз не съм особено възхитена от хваленето сирене. Леко ми нагарча.

# 457
Калмари купих веднъж - 2 пакета, на някаква промоция бяха. Определено не се харесаха. От доста време купувам калмари от Метро - пресни или замразени и ги панирам вкъщи - само с нишесте, пшенично и царевично брашно. Единственото условие е преди това да ги накиснете с лъжица хлябна сода и малко вода. По този начин не стават толкова мазни като готовите панирани калмари.
И по темата - успя ли някой да купи от делукс шунката, която е 1,25 кг? ММ ходи три дни подред, след коридора - шунка няма. Къде стои, ако някой я е виждал? Не съм ходила сигурно от две седмици до Лидл, взе да ми липсва Simple Smile

# 458
Калмарите са като понички Wink ама взех довечера да хапнем с картофите, които също са намалели ( пикантните )

# 459
На фурна ги правя....мазни не са определено.

# 460
Ние също си купуваме калмари и си ги панираме, но сега гледах брошурата, че ще ходя после и ги мернах. Преди много време сме купували подобни пакети и бяха като бухтички с някаква бледа следа от калмари. Значи може да ги пропусна. Но ще взема от това хвалено сирене ако има, за проба.
teta, благодаря. Тъкмо с мм се чудихме дали изобщо ще станат на фурна, на място ще преценя, ако има изобщо де.

# 461
Вземете си само калмари...от метро, зад метро ....чисти, голи, без панировка .

Тези са С панировка. Голяма изненада че имали...ами имат..пише си 😂

# 462
teta, ако е към мен, аз калмари знам откъде да взема. За панировка е ясно, че има, мисля ясно питах за какво става въпрос.

# 463
  • In transit
Много са вкусни калмарите. Като семки свършват вкъщи. И аз ги правя на фурна върху хартия за няколко минути са готови.

Днес минах през Лидъла на зеленчуковата борса. Брех колко неща на 30% имаше по витрините. В нашия никога не съм виждала толкова неща.

# 464
Купувала съм много пъти от панираните калмари- имат си и калмар , и панировка , за тази цена ( без намаление са около 5 лв.) са идеални. Сега само май са с нова опаковка- прозрачна , преди беше плътно синя. Ето вечеря за 20-30 мин. (без допълнителна мазнина )
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт