Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 521
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 465
  • Варна
Ей ви ги мини пицките. Наистина нищо особено, като се има предвид редовната им цена. Щерката ги хареса, но на нея пица й дай, та стой и гледай Stuck Out Tongue Winking Eye

# 466
Успях да взема риба аз - ципура и лаврак. Исках и дъгова пъстърва, но реших да взема на бебока пуловер и чорапи хах и утре ако има пъстърва ще взема.
Взех си плодовото мляко от скреч картата и един хляб със семена (харесвам много такъв от Кауфланд, дано и този бива).
Мерси за отзивите за морските дарове!

# 467
Викате във фурната да ги мятам?

# 468
Като казвате, че термо клиновете късеят, какво точно имате предвид? Колко сте високи? Аз съм 160 см...Да не би да са нарочно по-къси, защото са предвидени за ски екипировка?
Правих на детето мини пица с гръцка питка, топено сирене, кашкавал и салам (ест., всичко от Лидъл)- обрах остатъци, общо взето. После пръснах със спрей зехтина с аромат на босилек (онзи от френската седмица, другият вид е с провансалски билки между които май пишеше и чубрица Grinning - това ми е най-провансалската билка ever Stuck Out Tongue Winking Eye )- жесток аромат имаше със зехтина с босилек. Green Heart
Скрит текст:

Скрит текст:
A ето и ябълковият оцет РС който е с утаени частички и помътнял на дъното- за мен това в никакъв случай не е недостатък (в друга тема се оплакваха, че има оцетна гъба на дъното). Не знам дали си личи на снимките, с и без светкавица Thinking

Риба майка ми не видяла в магазина...та взела кебапчета по 4,09 лв Laughing Обаче да се оплача, че при наличие на хубавия грах, тя взела от гадния люспест грах с часовника.... Tired Face
Я, докато съм писала, вие сте размятали снимки на калмари, мини пици... Stuck Out Tongue

Последна редакция: сб, 05 дек 2020, 16:32 от dolce miele

# 469
  • Варна
Този комплект, който в момента е на брошура, дали ще бъде на тази цена и другата седмица?

# 470
160 съм. S клин ми е къс...глезените са ми отвън и голи.

# 471
Този комплект, който в момента е на брошура, дали ще бъде на тази цена и другата седмица?

Скрит текст:
цената е друга, но в Кауфланд има такъв до 22ри

# 472
Много скъп.

# 473
Нивеята карбон е добра, или поне мм я предпочита пред Жилет.

# 474
  • София
Angela61, аз търся шевна машина, благодаря за идеята. Simple Smile
Ще изчакам още известно време... с надежда съм да пуснат около нова година, в противен случай вероятно ще се възползвам.
Благодаря и за "девойката", хехе Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus Flowers Hibiscus

# 475
Моят клин е М и са ми голи глезените,180 съм висока .Но имам от лидъл и  друг термоклин м,който ми е до долу.

# 476
Аз нося S и клина ми е къс, а като бях бременна и дебела приятелка ми подари Lтермо клин и пак ми беше къс....та май дължината не расте с размера.

# 477
Кое сирене нагарча ?
Ако е прясното - не вярвам . Инак не бих го харесала грам.
Онзи ден видях един душ гел на Сиен нещо като Спа - лилав . Хубави ли са тези душ гелове .
Водата за уста също ме интересува ? Обикновено купувам от ДМ.

# 478
Комплекта на Нивеа ще си държи цената до изчерпване на количествата. Може още да падне след празниците, но по- висока няма да стане.

# 479
Благодаря и аз за споделеното прясно сирене, много ни допадна, на 3.99лв е. (Лидл до университета, в другия нямаше)
Имаше доста ягоди, приятни са, малката ги одобри.
Беше пълно с дамски и мъжки ботуши. От дамските имаше много кафеви и черни с връзки, от сивите 2-3 чифта, погледнах едните 39 номер. Това за Бургас на Трапезица.

Общи условия

Активация на акаунт