Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 918
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 350
В 8 и 10 се изсипах в магазина. Спокойно, тихо, идеално. Накупих всичко. Но сега се замислих и аз върху миксера с купа. Трябва да сваля купата от другия етаж, а ме мързи, Ако го направя тези дни ще дам отзиви, задължително.

# 1 351
И аз направих сутрешен пазар . Якетата не ги харесах - черните са с някакъв гаден кант,който според мен ще избелее много бързо, а сивите ...много ми сивееха ( мислех да си взема едно за едни кецове бели със сребристо,ако някой ги помни от Лидл ,но реших да си го спестя). Розовото е ок ,но не са много дебели .
Взех един комплект спален с елхички- материята много я харесвам ,но се въздържаха,че не ми е ок да ги слагам цяла зима тези коледни мотиви ( особено след Коледа ми е носталгично Sad ) . Взех си и дънки,хубави са ,плътна,стегната материя ( сините), но ще ходя да ги сменям с по-малък номер ( искам малко повече да ми прибират тлъстинките...и ще трябва да отслабна ..за стимул след НГ Simple Smile ).
Взех от блатовете , компот от кайсии и сметаната - ще правя един десерт от 100 гр.сладки май беше ( но не в чашки а на торта ) . Блат , кайсии, изварата ,разбита с пудра захар , ванилия и  желатин( става чудесно и за чийзкейк без печене ,само че отдолу се слагат натрошени бисквити ,объркани с масло,а отгоре сладко ,например от малините на Родна Стряха би било чудесно) . На тази ще служа от млечния шоколад ...да видим какво ще стане .
Взех и едни одеалце и чехли за ММ ,че не намирам често 46 номер,а от тези имаше 46-47 ,че и черничко вътре  пухеното.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 11:02 от paulieM

# 1 352
  • Пловдив
За миксера - по-късно ще видя на моя как стои въпроса с бъркалките Rolling Eyes Не съм обърнала внимание, но и досега не съм бъркала малко смес

# 1 353
Мистик, стават блатовете за торта, купи си спокойно.
Моите са по-отдавна явно взети, но и аз не чаках хубаво да се стегне тортата в хладилника и я разрязах да видя сътвореното как е станало.
Сутринта блата си беше супер, тортата сочна, бе доволна съм. Понеже нямах компот, изстисках един портокал и напоих блатовете, като ги редях, отгоре конфитюр, после крема и орехите и пак така блат, сок.... Та може би знаете, ама аз сега пробвах със портокалов сок свеж и да ви кажа много добре стана на вкус. Конфитюра е друг от боровинки, ама не се бият вкусовете за мен. Даже отгоре я украсих с портокалови парченца, бе...ще ходя в Черешката вече да я печеля))

# 1 354
Приключи моята сага с еърфрайъра. Тази сутрин пратих ММ да го върне. Ами, не е нашето. Знам, че някой тук търсеше и затова пиша. Не знам, дали ще го пуснат веднага, но да знаете. На българосъветската дружба в София това.
П. С. Излъскан е и свети. Дори питах ММ, дали мога да го мина и със спирт, за да е максимално почистен Simple Smile (това по повод мръсните върнати уреди (аз също съм страшно гнуслива))

# 1 355
Venel82, какво не ти допадна?
Че аз продължавам да се чудя, трябва ли ми или не.
И някоя добра душа да ме светне на лични как се блокират съобщения.

Последна редакция: пн, 14 дек 2020, 10:41 от Lemy

# 1 356
  • Варна
Lemy,
https://bg-mam.ma/p/1068343/37497553
Ще ида да погледна панталоните аз, макар че вероятно пак са до над глезена. Ама надеждата умира последна Laughing

# 1 357
Месечинка,и ти ли си дълга?
Пиши как са.

# 1 358
Venel82, какво не ти допадна?
Че аз продължавам да се чудя, трябва ли ми или не.
И някоя добра душа да ме светне на лични как се блокират съобщения.
Ами, храната става според мен баш пържена, а не печена. Може би е и моя грешка, че очаквах да е с вкус на пържена, но всъщност печена. Ако пък не сложиш мазнина, остава жилава и сурова. Кексчетата стават перфектни, както и наденичките - суровите, но за две неща, според мен не си заслужава. Иначе, който обича и яде пържено е ок, защото определено се ползва доста по-малко мазнина отколкото ако пържиш в тиган.

# 1 359
  • Пловдив
Аз да се оплача от термоклина...взех един, даже ме е яд що не го върнах. Ами ужасно стои...изхлузва се, тия ръбове на задника и те гадни...абе -10лв на вятъра.

# 1 360
Аз да се оплача от термоклина...взех един, даже ме е яд що не го върнах. Ами ужасно стои...изхлузва се, тия ръбове на задника и те гадни...абе -10лв на вятъра.
Аз писах същото и го върнах. Ти защо не го върнеш?

# 1 361
Аз писах същото и го върнах. Ти защо не го върнеш?
И аз го върнах, и блузата също. Термобельото трябва да не се усеща - в случая е супер еластично и греда - шевовете направо се впиват, щото са яко твърди.
Никъв кеф...
Чакам си термоклин да пуснат - имам един с мекичка подплата, много го нося, на вилата нон стоп с него действам.

# 1 362
Аз не ги нося като бельо...върху бельо ги нося. За вкъщи ги ползвам за домашни дрехи и това, че не са ми впити, е плюс за мен. Отгоре не слагам друг панталон или друга блуза. Свободни и удобни са ми.

# 1 363
  • Пловдив
Как да върна като е пран и обличан...? Simple Smile
И аз за домашно го взех...отврат е. Ако пък трябва да го ползвам по предназначение ще е мъка...Яд ме е, че не взех още един от предните термоклинове. Оня пак беше 10лв, ама е супер.

# 1 364
Момичета, благодаря сърдечно на всички изказали мнение за миксера Simple Smile вече го опаковах и се надявам да върши работа. Реално на удобството да не висиш с уред в ръка държа като че ли повече аз, а не майка ми, за която ще е миксера.снощи търсих ревюта за миксера и попаднах на това. От 4та минута натам има показано как бърка, за който има проблеми с неговия може да си свери часовника Simple Smile https://m.youtube.com/watch?v=d60rmjm0Rn8

lemy, тъкмо получих известие, че ми е пристигнал еърфраера, който поръчах от немския Лидл. 190лв ми стъпи с доставка. Представям си сега да се разочаровам и аз и мм ще ме прати с еднопосочен билет заедно с фраера на някъде :Р

Аз продължавам с въпросите- мнение За фитнес гривните от четвъртък?

Общи условия

Активация на акаунт