Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 916
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 485
  • Пловдив
А в 8,30 ч няма ли коридор или отпадна?

Има от 8,30 до 10,30.

# 1 486
И аз...

# 1 487
Най-вероятно дамата се е мушнала малко преди 8:30 ч. Simple Smile Аз редовно ходя към 8 и нещо..

# 1 488
отидох в 8.00 и към 8.30 бях на касата. обаче се върнах, защото дочух, че може да има бренди в склада и си поисках. след което се сетих, че и банани ми трябват и така още 15 мин. досега не бях ходила по това време - рахат. имаше 2-3 души макс.
вратата на изхода се оказа затворена и охраната ми отвори. по време на коридора само така пускали да се влиза/излиза. една жена се опита да влезе да върне нещо, но не я пуснаха.

# 1 489
Поли, това под Андроид ли е? Аз съм с другата ОС, на мен не ми предлага обновяване, или поне ако е имало, е минало обновяването автоматично. И периодите на офериране на продукти си стоят и се виждат все още.

За заека пропуснах да кажа вчера- понеже има и дробче и бъбречета, тях не пекох със сметаната, за да не се отрази на вкуса, а сложих в друг съд, с малко масло и покрити- добре станаха така.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 11:08 от fenyx

# 1 490
Здравейте,
Някой да е видял бялата блуза с поло от брошурата и чорапите? Дали си заслужават? И също така преди няколко седмици бях взела свещи-червени в стъкло, но в посещаваните от мен магазини не ги откривам. Някой да е виждал в някой от магазините, напр. в Изток?

# 1 491
В Лидл видях килограм препарат за петна с кислород. Някой може ли да сподели мнение /от на Лидл серията е/ имам двегодишна фъртуна ,която е магьосница на петната . Със Спот не всичко излиза и в чудо съм се видяла.

# 1 492
  • Стара Загора
Преди пускали ли са като безжичната мишка от четвъртък и ако да - как е?

# 1 493
Гледам, че тази е с 1 батерия. Моята е с 2.  Добра е, но аз нямам големи претенции.

# 1 494
@fenyx Да с андроид съм Simple Smile  А за анкетата - и на мен ми изскочи , но докато плащах на касата и я отсвирих. Сега вече не я откривам Sad
Дънките , според мен са една идея по широчки ( щото се побирам в 40 номер ) и не са много впити по прасеца - но на мен ми е супер така , щото са ми слаби прасците , а бедрата и гъзинката са дебели и ако са твърде тесни надолу, съм смешна Simple Smile

# 1 495
Явно в различните ОС различно показва списъка, ясно. На мен също вчера ми изскочи анкета, но не ми се занимаваше на момента и я оставих за после, също не излиза сега анкетата.

# 1 496
Писах на лидълци в официалната форма за контакт и бях избрала нашия филиал. Накрая ми даде, че съобщението е изпратено успешно, но на имейла не получих копие или някакъв ticket number на запитване. В този случай да не би имейла да е отишъл на пощата на нашия филиал, а не на центарлния им.

# 1 497
Писах на лидълци в официалната форма за контакт и бях избрала нашия филиал. Накрая ми даде, че съобщението е изпратено успешно, но на имейла не получих копие или някакъв ticket number на запитване. В този случай да не би имейла да е отишъл на пощата на нашия филиал, а не на центарлния им.
Мисля , че нищо не изпраща сега - чак отговорът ще си видиш ...който е в стил  copy-paste ..извиняваме се за неудобството, но нищо не можем да направим.
И аз пуснах оплакване за датите в списъка за пазаруане- но го пуснах през lidl Plus , с надеждата , че там са по-наясно със софт. на мобилните приложения и ъпдейтите им. Предполагам, че и аз ще получа такъв отговор , но знае ли човек, може някоя умна глава , да ги брои сигналите и като се понатрупат еднакви да се присетят , че не е ок за клиентите ....за маркетинга и продажбите със сигурност е супер , да има заблудени клиенти , дето да купуват, купуват ....но реално, хората които ползват тези приложения, са си ги сложили за да има ред и да спестят и надали ще са ок да ги ползват , ако имат функцията на една ел. брошура.

# 1 498
Някой има ли електронния кантар, който ще се предлага от четвъртък? Дали върши някаква работа по отношение на изчисляване на телесните мазнини?

# 1 499
Дънките и якетата не ми харесаха,взех няколко бри ,един Арарат и да ме няма.Спечелих десерт с дражета,ще пропусна.

Общи условия

Активация на акаунт