Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 826
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 500
Някой има ли електронния кантар, който ще се предлага от четвъртък? Дали върши някаква работа по отношение на изчисляване на телесните мазнини?
Тия канатари са просто калкулатор със зададена предварително стандартна формула.
Ама дали са ти от мазнини или от мускули няма как да разберат Simple Smile
Скрит текст:
Ако искаш да мериш сериозно мазнини - ей с такъв уред на няколко места по тялото
и малко по-подробна формула за изчисление: http://www.weightrainer.net/skinfoldbf.html
(може и със шублер Simple Smile Simple Smile Simple Smile)

# 1 501
По принцип тоя тип кантари, които мерят мазнини, вода, мускулна маса и т.н. работят с ел. импулси, затова трябва и да се мерим боси на тях. Опитът ми показва, че показанията на моя кантар и шублера за паласки, както го нарича половинката, съвпадат, когато говорим за мазнини. Но моя кантар не е лидлски. Всъщност имах лидлски и много бързо се разделихме с него, защото просто не работеше - прекъсваше, постоянно се рестартираше и даваше всевъзможни странни числа, които се различаваха не с 1-2 кг., а с над 30. Иначе тези кантари с импулсите също няма как да мерят идеално вярно, но са добър ориентир. Иначе моят е на Huawei, ако някой се интересува.

# 1 502
  • Мадрид / София
Опита ли от меката страна? Едната извивка е от по-мек дунапрен, а другата от по-твърд.
Относно датите в списъка - някои излизат с дати, а други трябва да влезеш в артукула за да видиш датата. При всички положения има дата.

Последна редакция: вт, 15 дек 2020, 15:29 от Angela61

# 1 503
Вече всеки ден съм в този Лидл. Взех за Мм ръкавици отдолу кожени от горе велур /не знам кога са пускани/ но изглеждат мн добре. 25лв е
Комплекта. Иии една кутия с чорапи от тази седмица.
  Да попитам някой има ли от подгряващите стелки, които на редовна цена са 49,а в момента са 10лв надолу? Взех за баба ми подгряващия уред за крака, но ако тези стелки са
Добри и с тях ще я оборудвам Simple Smile

Който пита за снимка на детските книжки за докосване ако иска да ми пише на лично, за
Да му пратя Simple Smile

# 1 504
Тези дни навсякъде се опитват да ме преметнат, не с много, ама не е приятно чувството. В неделя си купих от шоколадовите десерти с марципан, с Б започва името им, уж намалени пишеше че са, с 50 ст., гледам си сега бележката, 2 лв. Търсих по брошурите, не са намалени. Аз ли греша? Като че ли и друг беше писал за намаление.

# 1 505
  • Пловдив
Аз сутринта връщах сомелиерския комплект...снощи чак го пробвахме и едната част, която се слага след като се отвори бутилката не уплътнява добре...т.е няма да може да се налива от нея и ще тече.Жалко.

# 1 506
Дънките и якетата не ми харесаха,взех няколко бри ,един Арарат и да ме няма.Спечелих десерт с дражета,ще пропусна.

с колко чаши беше прендито? че при нас нямаше с две, едва ми намериха с една.

# 1 507
  • София
Тези дни навсякъде се опитват да ме преметнат, не с много, ама не е приятно чувството. В неделя си купих от шоколадовите десерти с марципан, с Б започва името им, уж намалени пишеше че са, с 50 ст., гледам си сега бележката, 2 лв. Търсих по брошурите, не са намалени. Аз ли греша? Като че ли и друг беше писал за намаление.
Тези са намалени. Надписите са на немски, а тук публикуваните са на английски.

# 1 508
С една е,Курвоазието е с две.Арарат имаше доста,аз го взех за коледния календар на моят мъж.Всеки ден по нещо,днес коняк Grinning .Много е ароматен между другото.

# 1 509
Момичета, да ви питам две неща дали има в лидл - течна готварска сметана половин литър и кленов сироп. Нещо не ги видях, а онзи ден ходих.

# 1 510
Миленски, благодаря!
От тях взех, но не ги откривам в брошурите, няколко пъти прегледах. На коя страница са?

# 1 511
  • софия
Течната сметана е в тетра пак 200 мл, а кленов сироп има в тематични седмици.

# 1 512
Момичета, да ви питам две неща дали има в лидл - течна готварска сметана половин литър и кленов сироп. Нещо не ги видях, а онзи ден ходих.

Специално кленов сироп има и в Била, а и в Кауфланд съм виждала. Цената е сходна.

# 1 513
  • София
Миленски, благодаря!
От тях взех, но не ги откривам в брошурите, няколко пъти прегледах. На коя страница са?
В приложението на Лидл плюс ги намерих ,когато си в начална страница и плъзнеш надолу, те са последни. Няма как да дам линк,пише: ДА БЪДЕ КОЛЕДА,там излизат всички шоколадови намалени.

# 1 514
Благодаря! Открих ги. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт