Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 668
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 800
Погледнах за мишка в розово, но за съжаление в Младост 2 не видях да има, само черни.
Ходих пак към 11 (днес заради Киндер кардс) и не беше още погром и орди от бясно предколедно пазаруващи, но на излизане видях да се съвещават охранители и без да искам чух за допълнително патрулиране. Вероятно има за какво, но браво на лидълци че вземат мерки отсега.

# 1 801
Аз имам два такива съда с различна форма. Кръгъл и квадратен. Квадратния отгоре погледнат изглежда по-голям, но и на двата дъното е кръгло (леко издадено) с диаметър 23-24 см. Страшно удобни са ми. Ползвам ги постоянно. Запържвам/задушавам на котлона и после директно във фурната. Имам ги от 4-5 години. Има различни размери. Този в Лидл наистина е по-дългичък, но предполагам, че и на него дъното в издадената си част за котлона ще е по-малко. (Мойте съм купувала от К на промоция с цена 35-40 лв.).                                                                          А иначе от тази седмица и аз харесах пиците Специале. Купих си и коледни подложки за маса.                                                 Впечатлих се и от микроскопа, но вече сме подготвили подаръците за сина ми, а и той още е на 5 Blush Много ми се иска да му го купим за следващата Коледа... Но дали ще го има? Някой знае ли дали всеки декември го предлагат?

# 1 802
Вчера си купих мишката в розово. Младост3.

# 1 803
Нужна ми е помощ и съвет. От уредите за коса, които са тази седмица, кой е подходящ за подарък за 16-годишна тийнейджърка? Косата й е дълга, гъста и чуплива. Отвреме навреме изявява желание да я изправя, но и да й прави букли и по-изразени вълни. Не ползвам уреди за коса, освен сешоар и нямам идея кой би й харесал и хем да изправя косата, хем да я прави на вълни и букли. И разбира се да е щадящ и да не гори косата зверски.
Помагайте, моля Hug

# 1 804
  • Light of Zartha
Пресата като уред отговаря на изискванията, но трябва да е по-мощна, за да се справи с чуплива коса. Говоря само за преса, не онези комбинирани уреди маша/преса от преди няколко седмици. И няма как да не гори косата. Просто няма как. За по-малки щети на косата ще трябва по-малко да я третира.

# 1 805
Дънките от понеделник пускани ли са като модел преди? Изглеждат ми, че няма да са впити по крака от коляното надолу (скини), каквито не мога да нося (разширени вени). Как ви се струват? Безуспешно си търся slim/прав модел от поне половин година. Имам едни от 2016 лидълски, най-верните ми, но вече едвам се държат. 😂

# 1 806
Аз ходих за вино и ликьорчета, докато има още, че да имам за добавяне към подаръци. Купих пиле, наденички, някакви сиренца, кувертюр, кокосови стърготини и др. Бананите са хубави, много едри и имаше зелени, както ги предпочитам.
Мас нямаше. Sad

# 1 807
Този шоколад ми хареса доста:

Взех от лидълското бадемово брашно, че е с добра цена, сравних го с друго, което бях купила преди от друго място, малко по-тъмно ми се струва и като че ли една идея по-малко ситно, но ще го пробвам, все пак няма да правя макарони с него, а моите сладки са непретенциозни.

# 1 808
Дънките от понеделник пускани ли са като модел преди? Изглеждат ми, че няма да са впити по крака от коляното надолу (скини), каквито не мога да нося (разширени вени). Как ви се струват? Безуспешно си търся slim/прав модел от поне половин година. Имам едни от 2016 лидълски, най-верните ми, но вече едвам се държат. 😂
Дънките според мен не са впити надолу по прасците - ето така изглежда 40 номер ,ако можеш да се ориентираш. Ако не - взимай смело и после връщай ,ако не става Simple Smile

# 1 809
И сега да се допиша от компа Simple Smile Simple Smile Сутринта в Студентски имаше :
1бр. бяла изкуствена  елха за 55лв ( не знам , но май някой търсеше);
1бр. възглавница от тези които не се харесаха.
Мишки само черни;
Много шоколади . Аз си взех дискове за тоалетната - цели 6 бр ( имаше по-малко от половин кашонче останали и то повечето от старите 2 вида- има нов лимон, лавандула и още един вид  ) , пиле за 2,99 ( но са около 2-3 кг тарелките ) , тичквички с км , спанак и хлебчета с маслини.

# 1 810
Пресата като уред отговаря на изискванията, но трябва да е по-мощна, за да се справи с чуплива коса. Говоря само за преса, не онези комбинирани уреди маша/преса от преди няколко седмици. И няма как да не гори косата. Просто няма как. За по-малки щети на косата ще трябва по-малко да я третира.

Благодаря за мнението Flowers Hibiscus
От сегашните уреди препоръчвате преси, а те са тези двете в брошурата:
https://www.lidl.bg/bg/p/krasiva-kosa-s-lekota/alessandra-ambros … sa-za-kosa/p47660
https://www.lidl.bg/bg/p/krasiva-kosa-s-lekota/alessandra-ambros … cd-displey/p47656

А има и една мултифункционална маша, която е и за къдрици, и за изправяне.  Няма снимка в сайта.

Добри ли са за случая? Кой уред да избера?

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 14:02 от beauty_magnolia

# 1 811
Сега видях в приложението брошура с пиробатерии.Не помня, имало ли е предни години?От К сме взимали ,но ще погледнем и тези сега

# 1 812
  • София
Имало е да.Дори при нас е като щанд.
Минах и аз,след нас охраната започна да пуска хората на порции.
Радвам се,иначе ега и лудницата.

# 1 813
  • Light of Zartha

Благодаря за мнението Flowers Hibiscus
От сегашните уреди препоръчвате преси, а те са тези двете в брошурата:
https://www.lidl.bg/bg/p/krasiva-kosa-s-lekota/alessandra-ambros … sa-za-kosa/p47660
https://www.lidl.bg/bg/p/krasiva-kosa-s-lekota/alessandra-ambros … cd-displey/p47656

А има и една мултифункционална маша, която е и за къдрици, и за изправяне.  Няма снимка в сайта.

Добри ли са за случая? Кой уред да избера?

Според мен най-добрият вариант от всички в брошурата е голямата преса, не мини-то. Но не знам с нагряване до 180 градуса дали ще е достатъчна. Тук зависи и от коса. Комбинираният уред е слаб и като маша, и като преса. Имам подобен. Аз съм с ужасно права коса, тънък косъм и гъста, но понякога има нужда да се дръпне с пресата и 180 градуса са ми минимумът. Не знам дали ще оправдае очакванията върху чуплива/къдрава коса. Според мен вземете, пък ако не Ви хареса ще върнете.

# 1 814
Девил, според мен, ножчетата за масло са си такива като размер.. Имам и едно друго купувано от магазин тип левче (последна бройка беше) и то май е и по-късо от лидълските ножчета- а е и доста по-лекичко, но за 80 ст колкото струваше е повече от перфектно. Лидълските ножчета са тежички, луксозни на вид. Може би просто трябва да им свикнеш- несравнимо по-лесно се маже с такъв тип ножче и масло, и крема сирене, и всякакви пастети, разядки...Имам дълги ножове със заоблен връх, но с мъничките вече ми е по-лесно. Blush Пробва ли го по същество или впечатленията ти са само от държане? Аз моето първо ножче от левчето го взех с лека насмешка (какво ли толкова му е специално), обаче после чаках цели 2 години, за да се сдобия с лидълските Grinning
Светле, може ли снимка на кутията с фурмите, цена? Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:16 от dolce miele

Общи условия

Активация на акаунт