Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 491
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 815
Ножчетата за масло вчера ги загледах и аз, но с друга идея- като малки ножчета за децата, да се учат да режат с нож, не ми се сториха остри и опасни за деца, нали са ножчета за мазане все пак. Но малките си имат подобни всъщност, от ИКЕА, и реших, че ще мина и без тях. Иначе за мазане са удобни малките ножчета, съдейки по тези, които имам.

# 1 816
И аз първото ножче го взех, за да си маже малката сама масло...не вярвах, че е много специално, но реших, че като размер ще и е удобно Grinning Пък то ме опроверга и изненада приятно. Даже ако намеря пак от евтините бих взела за резерва. Лидълските за дете са тежички. Но зависи и от детето.
Феникс, лидълските ножчета за масло за рязане не стават. Не просто не са остри, направо са си дебели в профил. Grinning Може би за риба и крехко месо...колкото да се разчупват на парчета Blush

# 1 817
  • Козлодуй
Аз си взех електрически уред за заточване от Т-маркет за да заточа едностранно Лидълските ножчета за масло щото и на мен не ми харесаха че н мога да си отрежа маслото, но иначе са много качествени и сега леко заточени много ни харесват Simple Smile

# 1 818
pvacheva,
Скрит текст:
може ли на ЛС снимка на заточените ножчета? Визията не пострада ли? Аз толкова си ги харесвам и им се радвам на моите, че не бих посмяла май да си правя експерименти Thinking Всъщност, научих се да си "отрязвам" студено масло с тях, леко наклонено държа ножчето и взимам масло с остъргващо движение, не както се реже с друг нож. Така маслото става на нещо като тънки спирали и много лесно омеква и се разнася по филийка. Пастети и други подобни загребвам с "върха", после мажат. Но те не са проблемни...

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 16:56 от dolce miele

# 1 819
Благодаря, Долче, значи нямало смисъл и да ги гледам.
Днес пак разглеждах творческите материали и едвам се удържах да взема още някой комплект. Децата са малки още за тях, ама май и аз се вдетинявам покрай тях 😃.
С маркерите за декорация, които вчера взех рисувах върху едноцветни топки за елха, като тези са, само че малко-по-дебели и сиво и златно:

Получи се набързо нещо такова:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 18 дек 2020, 17:59 от fenyx

# 1 820
  • Перник
...
Светле, може ли снимка на кутията с фурмите, цена? Simple Smile

Специално за теб я извадих от кошчето Joy https://photos.app.goo.gl/jGBpJE664btjMRoH8 цена: 4,49 лв.

# 1 821
Тц, не съм ги ползвала. Казваш да пробвам Simple Smile.

# 1 822
  • софия
Момичета,някоя от вас,която си е взела кафемелачката, дали я е пробвала дали става за мелене на ядки?

# 1 823
Eхеее, какви са тези цени на пресните фурми. В Кауфланд са им направили бясно намаление.

Нашият Лидл приличаше на чист маймунарник, как можаха да натъпкат толкова много кашони банани в един магазин.

Похвалвам касиерът, който ми обърна внимание, че едната ми мрежичка биолимони не е био, благодарение на "услужлив" клиент, който е преподреждал. 🙄

# 1 824
Соул, значи ако видя да щъкат наоколо "маймуни", да знам, че са минали през Лидъл Joy Предполагам, че са се опитали да отговорят на търсенето- традиционно артикул евтини банани се радва на популярност, че и "битки" има за него... Stuck Out Tongue Winking Eye
Светле, много благодаря! Grinning
Девил, ами, да, пробвай ножчетата, друго си е да мажеш с тях- те не са за държане все пак Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 825
  • Ст Загора
Аз пак ще питам колко често пускат нактщрайници за звуковата четка

# 1 826
Рядко. Моята я купих края на 2018 г, миналата година не помня пускаха ли въобще накрайници (аз и четка не помня да е имало тогава). Grinning

# 1 827
  • Ст Загора
А др глави дали стават

# 1 828
Накрайници пускат 2 пъти годишно. Не ми се е случвало да остана без.

С тези къси ножчета ме изумихте. На мен ми е удобно с дълъг нож да мажа..средно дълъг. Имам къси (не от Лидл) и нещо не са ми толкова функционални. С по-дълъг нож някак по-музикантски ми се получава мазането..така да се каже 😃..като дълги пръсти за пиано. 😊

# 1 829
Eхеее, какви са тези цени на пресните фурми.
Абсолютно! Вчера купих три кутии от близкото квартално магазинче за плодове и зеленчуци, което по принцип не продава евтино на по 2,60 лв. В друго ги видях на 3,20, а обикновено ги взимам на около 3,50.

В Лидл бяха хубаво онези без костилка от миналата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт