Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 463
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 830
Те моите пръсти не са дълги, идеално ми е ножчето за масло. Joy С дълъг нож не ми се получава така добре. Поне не и с тези които имам.
Соул, питането беше за накрайници за ултразвуковата четка- аз определено не съм ги виждала да ги пускат по 2 пъти годишно. За ел. четките, да, виждала съм, но за ултразвуковите не....Освен да са били качени само в другото лидълско приложение или на сайта и да ги е нямало в книжна брошура... (Пазя си хартиените брошури и там по принцип гледам промоциите Joy )
И в тази връзка, свирките, ако и тази година пуснат моливите в цилиндрична кутия без да ги го има в хартиена брошура! Миналата година дебнех за тях, а се оказа, че ги е имало само онлайн на сайта.... Grinning

# 1 831
А др глави дали стават

Пише, че стават и тези на Орал Б.
Аз я пробвах вече- мнооого странно усещане, беше ме и гъдел🤣😂 , но май ще я задържа и дано й свикна.
Като ви чета , май ще си взема и още накрайници. И определено на малкия няма му хареса усещането 😆, та ще ми спести някой лев.

# 1 832
Да, за звуковата. И моята я взимах коледно някак и после лятото мислих да взимам ли накрайници или да чакам до края на годината. Затова ми се струва, че два пъти зареждат..дано не греша. Някой лидлец ако може да помогне.

И да - и моята ме гъделичкаше в началото, но се разбрахме. 🙂

# 1 833
Извинявайте, не прочетох дали слушалките имат микрофон?

# 1 834
  • Пловдив
Някой да знае дали в някой пловдивски филиал има останала от замразената дива сьомга от офертите на приложението?
От шоколадите аз много харесах тези с цели лешници. Особено тъмният шоколад е жесток.

# 1 835
Виждали ли сте в някой магазин останал микроскоп от 99.99лв? Аз съм се заблудила, че е от четвъртък, а пък то било от понеделник и се надявах днес като отида да има останала някоя бройка. В магазините около нас всичко е изчерпано, а го бях планирала за коледен подарък. Confused

# 1 836
Ще проверя в нашия и ще ви кажа Simple Smile междувременно може да видите на сточна гара /ако сте от сф/ прави ми впечатление, че там често се намират неща

Давам отзив за въртящата се четка за коса от 45 лв Не ми харесва поради следните причини:
- не достатъчно мощна 1000 вата- суши бавно, а корените си остават влажни / вероятно тук проблема с корените не е конкретно в тези четка, а въобще в този тип продукти тъй като няма как да се насочи струята към скалпа, както ако се ползва сешоар/
- ефектът не се задържа за повече от няколко минути
- аз лично постигнах с четката същия резултат, който постигам и със сешоар -без даже да е в комбинация с обикновена кръгла четка
- трябва да се внимава доста тъй като четката се нагрява и аз лично се палнах няколко пъти -това е по скоро като на напомняне а не като недостатък

Иии тъй като е възможно типа коса да е определящ дали продукта става или не -моята е дълга до под раменете , гъста, средно дебел косъм, небоядисвана, с прав горен и чуплив долен пласт

# 1 837
Тя тази четка не е да си сушиш косата, а да я оформиш, когато е полусуха.

# 1 838
В такъв случай ще й дам втори шанс Simple Smile и ще обдухам първо със сешоар. Ноо подозирам, че пак ще е краткотраен ефекта .

# 1 839
Пак да повторя, че 1000w, не означва мощност, а разход на ел. енергия.
Показаните шоколади са с много, много лешници.

# 1 840
Значи съвсем се изложих :😂 да сме живи и здрави, ще видя на следващото миене на косата как ще е положението

# 1 841
  • shumen
При нас още Вторник нямаше микроскоп.
Банани взех и днес и бой пак нямаше.

# 1 842
Лелееее това да не са онез фурми специалните, дето пристигнаха вместо маски...все се чудех къде ще се покажат, то цял самолет... да не са затова на такава цена (ми мина ми сега така...една мисъл)
Не съм ходила още да удостоя Лидл с височайшо внимание, ама възнамерявам. Искам коняк, ядки купих вече, орехите в голямата опаковка (бяха дори намалени) са хубави, доволна съм, почти ги изядохме обаче-за торта, за кекс и така на корем, та пак ще взема, харесаха ми доста- почти цели са ядките, без боклук вътре, вкусни са ми.
Месо купих от друго място и реших какво да го правя за Коледа най-просто. Ще го сложа в тава и ще го набуча с разни неща , запека и картофи отстрани и те така, пък каквото стане. Капамата е хубаво нещо, ама много неща, за да е хубава, пък няма място и ...
Проблем ми са сега чушките с боб за Бъдни вечер. Май ще ги правя((
Купих и сметана, че нещо зачезва май по празниците да се не мина нещо.
Трябва ми и туршия на мен...там тези в бурканите има царска, някой взимал ли е , добра ли е. Май от пазара там може да купя... и кисело зеле ще ми трябва, искат със свинско запечено (това си е традиция у нас за Нова година) бе... направо вече нещо с тези празници взе да ми омръзва, а още не са почнали.
ПП Да оповестя на общността тук, че съм сложила вече чорапите и си чакат подаръците, та...Лъкииии, чу ли, бре)))

# 1 843
  • София
Фани, ако си софиянка - във Фантастико има вкусни сушени чушки с боб. Претенциозиня ММ ги одобри тия дни. Кисело зеле и солена туршия същия държи да са му на фирма Авис. Май зелето го има в Лидл.
Иначе аз купих днес 1 буркан царска от Лидл и дегустирах - бива. Но аз съв всеядна, харесвам всичко без бамя и охлюви, та не съм критерий.

# 1 844
Днес напазарувахме в Ринга. Много го обичам тоя лидл там, едно спокойно и лежерно ми е. Винаги има наличности от стари брошури, взехме на детето играта с топчетата, голяма игра падна. Препоръчвам я,ако някой й се е чудел. Имаше много дървени играчки, дрехи, термобельо. Напазарувах главните неща за Коледа, включителто киселото зеле (дано е хубаво), ошав, сушените чушки, орехите бяха намалени, фурми имаше ирански. Имаше цяло зайче,взех утре да наготвя.

За туршията РС и аз се чудих, но не взех. Ако някой я е опитал, нека сподели.

Взех обаче от свинската мас и от изварата, ще се правят сладки 😁

Общи условия

Активация на акаунт