Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 492
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 920
  • София
........................

Някой да ми каже за гръцката разкошотия вместо кое да сложа пустата извара, за да спазя рецептата-вместо сиренето или вместо млякото((( ми...
Не мога да те разбера, кое искаш да промениш/замениш, дай отново.

# 1 921
Еми гледах рецептата дето пуснахте, ама извара няма написано -има сирене Фета и кисело мляко, другото е ясно. Къде да бухна изварата...вместо кое, или и нея...другото по списъка в рецептата слагам всичко. Нещо не ми е ясно , да не объркам , затова питам.

# 1 922
Вместо мляко

# 1 923
  • София
Еми гледах рецептата дето пуснахте, ама извара няма написано -има сирене Фета и кисело мляко, другото е ясно. Къде да бухна изварата...вместо кое, или и нея...другото по списъка в рецептата слагам всичко. Нещо не ми е ясно , да не объркам , затова питам.
Аха, ако не е сладкарска извара замени сиренето и задължително пикантно, иначе не е нищо

# 1 924
  • Бургас
Фани иска да си пласира някъде кремообразната извара и търси такива рецепти. Затова и на предложената тиро-ала-бала Simple Smile не знае къде точно да я тури. Коя точно съставка да замести с извара, че ѝ предлагат въпросната рецепта Wink

# 1 925
  • до най-прекрасния мъж
Не е по темата на, но
Скрит текст:
За косопад знам рецепта от един много добър фризьор. Съставките са прости и лесно достъпни. Пасирате голяма глава лук и поставяте в бурканче с вместимост от 200 мл. Добавяте до горе водка или по-силна домашна ракия. Прибирате на хладно и тъмно място за 14 дни, например в шкаф. След 14 дни прецеждате и с течността мажете хубаво корените на косата. Завивате се с найлон и кърпа и седите така 2-3 часа. Правите нова доза, която използвате след 14 дни. След максимум две третирания косата спира да капе. ВНИМАНИЕ: БУТА ЦВЕТА НА БОЯТА ИЛИ КЪНАТА. Многократно съм изпитвала рецептата и действа безотказно. Първите 2-3 дни пазете косата от дъжд, защото намокри ли се, ще миришете на лук. Като е суха, не мирише.

# 1 926
И аз точно за маска за коса я взех маста, че имам косопад от сума ти месеци. Газ, мас и оцет ми казаха по 2 часа се държала на косата, ако някой знае точната и ефективна рецепта нека да я сподели.
Даниела,като малка съм била все въшкава и газ,мас и оцет в равни количества са ми слагали.Имам гъста коса и дебел косъм според фризьорката ми.Колко съм седяла с тая блевоч не знам,трябва да питам майка ми .
Фани,изварата я бухам на всичко що е с кисело мляко ,заквасена сметана или цедено мляко,другите съставки ги напасвам винаги на око.Ми някой я ял и от кофичката,пак е вкусна .Все пакза тортите които ти написах(виж ги в гугъл),най върви.

# 1 927
  • София
Газ, мас и оцет се смесват в равни части, но не стойте повече от 2ч, има вероятност да си изгорите скалпа. Много е неприятно.

# 1 928
И аз знам за газ, мас и оцет. Това са ми слагали като малка за въшки Grinning.

# 1 929
  • shumen
Мас,газ и оцет е за въшки.
Сметаната я ползвам за сладки.

# 1 930
А газ от де се взема? Joy и аз знам комбинацията с оцет за въшки. Simple Smile Чудя се дали да не пробвам да се намацам косата. С гъста коса съм според фризьора,но тънка..
Аз ей така взех от американската седмица пържен лук, заради вас и тъй си отиде след няколко месеца в боклука. Щото го бяхме отворили за дегустация и не му намерихме приложение.. /по повод сладкарската извара на фанфарното Simple Smile )
Днес около 13ч ходихме. Полиция и контрол нямаше. Пълно си беше. Не сме се бавили и оглеждали излишно.
 Нали бях похвалила преди време мандарините, че нямаха семки. С всяка следваща покупка - деградация. Сега тук там да има парче без семки. Grinning
Някой беше питал за буркана със зелеви листа. Бройка не помня. Ама така както са навити на рула - всяко руло е с 2-3 листа. Като там дето са 2 - може да се раздели 1 лист на 2. Според желаната големина, де..че съм виждала и сарми "гигант". Grinning

Последна редакция: нд, 20 дек 2020, 02:37 от Miya_73

# 1 931
Имайте предвид, че газта е омирисена умишлено и след това косата мирише ден - два. А с тази смес стояхме докато спрат да мърдат гадовете (въшките) и след това започваше голямото пощене Joy

# 1 932
  • Пловдив
Някакви отзиви за месомелачката?

# 1 933
А газ от де се взема? Joy
Скрит текст:
във всяка железария  има - 500 мл. и литър.

# 1 934
  • София
Писала съм в стари теми - доволна съм от месомелачката. ММ беше взел от племенника си лятото - много бързо си наряза с нея продукти за люта разядка. Аз след него си смлях домати за зимнина. От това и приложение сме доволни.  Месо не меля, имам лоши спомени и ядем купешка кайма.
Маската за коса - мас, газ и оцет в равни количества. Прави се против въшки и за здрава коса. Леля ми/на 87 г./ и до сега се маже  с нея 2 пъти в месеца. Има здрава,  и хубава коса. Газ се купува от железарските магазини.

Общи условия

Активация на акаунт