Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 370
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 1 995
И аз се напазарувах преди работа в 8, плешка, спанак, гъби, масло, забърсах и една грейка за гръб и врат от пенсионерската седмица, дано да ми помогне на болките във врата и гърба.

# 1 996
  • Варна
Нещо умряло върви темата Stuck Out Tongue Winking Eye

При нас е нямало пропусквателен режим, но вътре било пълно с хора.
Яд ме е, че ММ вместо маслото от брошурата е купил малко масло на Родна стряха, но явно е свършило другото (уж бил гледал каза, остава да му вярвам, какво друго Joy).

# 1 997
Сега сутрин не е ли коридор за по-възрастните. Преди малко опашка пред Лидъл за влизане, 15 на човека пред Еконт, нищо не можах да свърша не ми се чакаше

# 1 998
Имаше коридор, да. Даже майки с деца и бебета не се пускат преди 10.30. аз ходя без децата в такива магазини
Взех масло и олио. И ориз. А , и сирене за малкото, че това много го харесва.

# 1 999
Вчера като си тръгвах от лидъл,влязоха проверяващи с полиция.Днес отивам и пропускателен режим.
Туршия от бамя,бри,авокадо,био лимони,кашу,това взех.Гела за бръснене Сиен как е?Само пяна съм ползвала,но не лидълска.
За дънките някой питаше,прави са и не прилепват по глезена.

# 2 000
  • София
Коридорът е от 8.30. И може да минеш преди него.
Аз почнах пак сутрин да ходя. Един път си причиних пазар в събота в 4 следобед - много голяма грешка.

Масло имаше при нас. И тенджери имаше. Сега се чудя дали не трябваше и по-малката да награбя, голямата я взех. Ще се почудя до следващото ходене.

# 2 001
Олиото дали е добре заредено?

# 2 002
При нас имаше олио, но не за него ходих. Не знам защо дори си го причиних, надявах се днес по-малко да са хората, че с наближаване на празника ще има повече в магазините, а имаше едно-две неща, които реших, че ми трябват. А имаше твърде много несъобразителни с обстановката и бутащи се индивиди, без да има необходимост за това. Не беше претъпкан магазина, нямаше и нужда от пропусквателен режим, но бяха бутащи се част от пазаруващите там😡.
Та по същество сега.
Маслотосъс срок до 30.12.2020 беше при нас заредената партида.
Взех аератор за вода- доволна съм от него.

# 2 003
Олиото дали е добре заредено?
Да

# 2 004
.....И тенджери имаше. Сега се чудя дали не трябваше и по-малката да награбя, голямата я взех. Ще се почудя до следващото ходене.

От тенджерите които не са в комплект, само две ли са? Искам 26 см, но такава има сжмо в комплекта...май.
Голямата колко висока е, може ли да измерите?

# 2 005
  • София
Защо е този интерес към олиото, не е ли някаква измислена марка? Хубаво ли е?

Да похваля брашното за баница, по нищо не отстъпва от това за баница на София Мел, което ако готвя с мая ми е любимо.

# 2 006
Защо е този интерес към олиото, не е ли някаква измислена марка? Хубаво ли е?

Да похваля брашното за баница, по нищо не отстъпва от това за баница на София Мел.

Има интерес, защото пак му вдигнаха много цената. Редовната на олио "Бисер" е 3,89 за 1л. Та всяко с по-ниска цена си е далавера.

# 2 007
Не знам защо толкова скочи олиото...скоро я гръцката брошура имаше 5 литра за 5 евро...

# 2 008
Скочи, защото е лоша реколтата в страната на слънчоглед. Аз обаче друга марка предпочитам да вземам, не съм гледала какво е олиото в Лидл сега.

# 2 009
'Златно Добруджанско'
Ние взимаме от него чат пат. И в Кауфланд го има.

Общи условия

Активация на акаунт