Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 226
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 145
И хранителни, и нехранителни стоки от Лидл и Кауфланд редовно се появяват в малки магазинчета. По едно време редовно пред мен купуваха по 30-40 франзели - явно за заведение наоколо. Така че от Лидл са наясно с препродажбата.

# 2 146
На Лидл това е основната цел . няма малки разфасовки.

# 2 147
  • София
веднъж на някаква промоция при обявени например по 2 бройки от нещо аз бях взела три.
третото излезе на редовна цена.

# 2 148
  • в кукувиче гнездо
Опитах се да бъда оптимист и да напазарувам днес. Абсурд. Опашки по над 30-40 човека се вият пред ЛИДЛ, Кауфланд, Била и Пепко... Изключително се ядосвам на кухата си глава да оставя това за днес.

# 2 149
Същото предстои и за нова година Sad

# 2 150
забелязала съм, че преди коледа е по-зле. преди нова година е по-споко. друг вариант е да се пазарува през нощта в метро. това сме го правили навремето.

# 2 151
  • София
Метро отдавна мисля не работи нощес. Кучо ще е доволен от поводите другата седмица.

# 2 152
  • София
Аз трябва да пазарувам утре сутрин с баткото, защото мъжа ми е днес на работа, а с бебето няма да се влача по магазините. Не ми си мисли какво ще е.

# 2 153
  • София
Метро отдавна мисля не работи нощес. Кучо ще е доволен от поводите другата седмица.
Върви реклама , че Метро е с  удължено работно време, но не обърнах внимание до колко часа е.

# 2 154
Вчера следобяд минах там и беше добре, но колкото повече наближават празниците, толкова по-населено навсякъде ще е.

# 2 155
  • Велико Търново
Тази година, предвид липсата на работещи заведения, предполагам покрай 31ви ще е по-зле от обичайното. Днес излязох с ММ от нас и ми стана зле, като видях колко коли има на паркинга на кауфланд и лидл. Много се радвам, че не мърдам никъде, честно!
В понеделник ММ ходи да пазарува от лидл и е взел рс вино с изтекъл срок на годност. Може ли да го върне? Как да докаже, че именно него е купил в понеделник, а не преди 4 месеца напр.?

# 2 156

нищо пободно. на цариградско шосе работи нонстоп.
ще има по-кратко на самите празници.

# 2 157
Моя мъж вчера намерил мъжко Термо долнище м размер и като се прибра видяхме, че е срязано на 2 места. Видимо е срязано, а не скъсано. Яд ме е, че пее да е подарък за татко и още не знам какво да направя. Толкова много търсих такова , но и ме върви скъсано да го подаря..
Едвам го изровил от кош с разбъркани дрехоляк термобельо. Па и на редовна цена било..

# 2 158
Утре Лидл на много места отваря в 7 сутринта. Мисля да пробвам

# 2 159
Може ли инфо за цената на тези многократни тампончета за грим? При козметиката ли стоят? За пръв път ги виждам, а искам да си взема.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт