Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 986
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 355
  • Бургас
Тропче, вероятността клони към нула според дарлинга, ама за всеки случай, ето ги:
Скрит текст:

# 2 356
Ваня А.моля да погледнеш и коментираш и дамските дънки !
взех на щерката, имат еластан. С висока талия. Слимфит са, има етикет, тя носи по принцип 36-38 но тези ми изглеждат умалени и й взех 40. Добре са й в бедрата, но леко хлабат в талията. Ако бях взела 38 щяха да са й като опънат  клин. Интересно, че на дължина са й точно (165см е висока) а обикновено дънките есмара й ги скъсявам.От размерите 36,38,40 имаше по един от цвят. Това в 10:30 сутринта.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 17:10 от _re_ge

# 2 357
Солта за съдомиялни бива ли я, или друга (и от къде) ще ми препоръчате?

# 2 358
ползвам и на Лидл и на кауфланд. И двете са добри като качество/цена.

# 2 359
  • София

Аз купувам от Кауфланд, вече не помня защо се спрях на нея. никаква разлика с тази на Финиш и Сомат, пък е 3 пъти по-евтина.

Вчера и аз взех 2 масла, че това което бях взела от Кауфланд, се оказа пълен боклук, има ли и други недоволни или съм случила на кофти партида? Направи ми впечатление, че дори в хладилника седи по-меко от нормалното.

# 2 360
Точно днес отворих едно такова масло и аз и ми се стори странно меко от хладилника. Моето не е от лидл, обаче. Може би кофти партида, не знам. Съмнително ми е.

# 2 361
  • София
Точно днес отворих едно такова масло и аз и ми се стори странно меко от хладилника. Моето не е от лидл, обаче. Може би кофти партида, не знам. Съмнително ми е.

Точно това, взех от Кауфланд, както писах след това взех и от Лидъл, че покрай празниците много върви. Иначе за мазане ползвам Elle & Vire или Президент с тях няма грешка.Elle & Vire е на много добра цена  в Метро.

# 2 362
Това от Лидл още не знам как е на вкус. Ама тия от Кауфланд, които съм вземала имат много кофти вкус и дъх на крава. Wink

# 2 363
С лидълското днес правих баклава и стана чудесна. Ухае на хубаво масло.

# 2 364
  • София
Rebel Heart, много благодаря за мнението!  А дали се чува "пращене" при теб- защото вкъщи ги пробваха и казаха, че били много зле...та се чудя дали не са нещо дефектни слушалките които съм взела  (бяха на -30%) или пък има някакъв трик, за да се чува по-добре? Thinking

Никакъв проблем нямам с пращене - слушам с тях през колонки Логитек за 25 лева ... Пуснете ги на друго устройство, така ще видите от тях ли е проблема. И първите ми ( на които се прекъсна кабела където ви описах ), и вторите които ми изпратиха са с крайно задоволителен и добър, за тези пари, звук.

Вчера и аз взех 2 масла, че това което бях взела от Кауфланд, се оказа пълен боклук, има ли и други недоволни или съм случила на кофти партида? Направи ми впечатление, че дори в хладилника седи по-меко от нормалното.

Тези и подобни масла пристигат на калъпи, тук ги топят, слагат добавки, формоват и опаковат. Почти нищо немско няма, освен част от състава. Съветвам и вас и останалите да не купувате. Как да ги познаете? Четете на опаковката - ако пише произведено за някоя наша фирма, без да пише от кого, най-вероятно става дума за такъв случай. Лидл не е така, разбира се. Лидълското масло си е напълно немско и пристига формовано и опаковано. Фантастико правят аналогични далавери с "френско" масло 2х250 за 4.99. Това, което сте купили, най-вероятно е на Милки Био - гаранция за измама и ниско качество.

Последна редакция: нд, 27 дек 2020, 22:10 от RebelHeart

# 2 365
Тропче, вероятността клони към нула според дарлинга, ама за всеки случай, ето ги:
Скрит текст:
Точно такива имаше поне няколко броя снощи при нас на -30%, даже мисля, че имаше и още един или два вида. Grinning По спомени, вместо сив кант с жълт и/или червен... И някакви триони имаше...
Rebel Heart,  мерси. Blush
Хубаво си е лидълските масло. Но такова златисто и аз взех тогава от К. и беше странно (никога друг път не съм имала проблем точно с това, но този път киселееше).
Вкъщи одобриха бозата РС със захар и лютеницата РС- едромкяна в малко бурканче. Също и ликьора Делукс Stuck Out Tongue Winking Eye Joy
Мас 1 кг имаше- сбутана в ъгъла при промоциите (но цена нямаше- затова не съм я видяла), както и там до маската където казахте, че е. Grinning

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 13:52 от dolce miele

# 2 366
Това Кауфландското, което е показано по горе, преди години съм запомнила от изследване на Активни потребители, че беше установено, че има немлечни мазнини в него (недекларирани в описанието разбира се). От тогава не съм ги купувала. Щом е меко в хладилника, явно не се е променило много от тогавашните разкрития.

# 2 367
Отидох за мляко и масло иии оставих 70+ лв. Ама не купих само това. Сетих се, че искам да пробвам едни соленки и айде пармезан, но като не помня колко трябва за рецептата, взех две пакетчета.
Дънки си купих от тъмните, много са удобни, по краката са. Понеже ще ги отрежа, няма да са много тесни долу, но и не са съвсем прави. Меки са, еластични, с висока талия.
Гледах роклите, не ми хареса плата (пипнах тази на квадратите, стори ми се хлъзгав, лигав)
Детските долнища и блузки са ватирани. Долнищата са тип спортни, с ластик в глезена, взех на щерката за вкъщи.
Имаше разни машинарии (ударно-пробивен винтоверт, настолен шмиргел), имаше свредла, но не ги загледах.
Ходих днес към 16ч и почти нямаше хора.

# 2 368
Дънките за мен са уголемени,но си взех един номер по-малки и са ми ок.Случвало ми се е да взема пак по-малкия номер и да ги режа,при моят ръст никога не се е случвало това.
Иначе са мекички и удобни,чакам пак да пуснат джегингси вече.Панталоните само не можах да преценя как би трябвало да седят,изглеждаха ми широки и прави,но малко като смес между анцуг и панталон.То верно е модерно сега това,бикините са хубави,но не са моята материя просто.Но палтата от преди две седмици са много хубави,вече трети път ги заглеждам,но имам доста палта и якета вече .

# 2 369
Хора нямаше особено много вечерта...но много машинарии имаше, много... Grinning Така ми се стори.
Бобчита,
Скрит текст:
спрей или кърпички за екрани има в ДМ и може ли снимка на ЛС? Blush

Общи условия

Активация на акаунт