Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 142 020
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 340
Аз май съм го мила в миялната

# 2 341
Аз не чета, та редовно си я ползвам в съдомиялната.

# 2 342
Rebel Heart, много благодаря за мнението!  А дали се чува "пращене" при теб- защото вкъщи ги пробваха и казаха, че били много зле...та се чудя дали не са нещо дефектни слушалките които съм взела  (бяха на -30%) или пък има някакъв трик, за да се чува по-добре? Thinking

# 2 343
При нас по обяд (13-14) часа нямаше хора-Пловдив България. Взех намалено авокадо. Имаше от тези тампони за почистване на грим, никога не им бях обръщала внимани, но наистина са много големи. Не мога да си представя обаче как може да се почисти лицето. Смятам, че целият ще стане една размацана гняс от грим, тоник, мляко или каквото се използва за почистване. А и на колко градуса трябва да се перат не погледнах, защото така беше затворена опаковката, че не може да се отвори, без да се скъса етикета. Това на 30 градуса абсурд да се изпере добре. Иначе толкова мекички и приятни изглеждаха, но не посмях да си взема. Обаче се обзаведох с детско долнище и суитчър в тъмно синьо. Много съм доволна. Меки са и материята изглежда стегната. Притеснявам се като ги изпера дали няма да се свият много. Суитчера има на къде, но долнището...тц Simple Smile

# 2 344
Къде точно стоят тези тампончета?
Днес в Ринг мол огледах при козметиката и не ги видях?
Благодаря!

# 2 345
Те бяха пускани преди време и Св намират само ако са останали при нещата от стари акции. Не са постоянен асортимент

# 2 346
  • Пеликания
Някой вземал ли е от тиквичките тази седмица? Реших да ги панирам и като пробвах едно парче нагарчаше. И те ли бяха турски?

# 2 347
  • Бургас
Къде точно стоят тези тампончета?
Днес в Ринг мол огледах при козметиката и не ги видях?
Благодаря!
При нас бяха на стелажчето с продукти с оранжеви етикети.
Нямаше много навалица, но пък и ходих почти след коридора, а в нашия филиал се пълни по към обяд обикновено. От свредлата, дето искал дарлинга, ама видял едва днес в брошурата, че са от сряда, нямаше ни едно, както се очакваше, но пък от вчерашните винтоверти имаше няколко.
Онзиден ме изкушаваха едни от творческите комплекти, но успях да устоя и днес хоп - двата харесани вида с оранжеви етикетчета и ги отнесох Wink

# 2 348
Аз вчера бях в Лидл, този на Джъмбо Плаза, и много се изненадах от това колко много хора има и колко много се пазарува. Въпреки че беше 26ти, беше зареден праха за пране на Персил и взехме една туба, имаше и доста от промотата от днес, които са. Както хранителни, така и нехранителни. Месото беше доста намалено. Плешката беше на 3,69 лв. за кг. Каймата, смес, 4.44 лв. за кг. Телешките бургери - намалени с 30%, сякаш Дядо Коледа беше минал през Лидл Joy Та заредих доволно. Имаше и доста коледни неща на Favorina, та взех за някои близки дечица, които ще видя през идните дни.

# 2 349
Мас взех още една кофичка на 3.99, имаше доволно количество, плешката ххл беше намалена на 3.99 за кг, взех и св. Врат

# 2 350
Днес отидох сама на лидъл за пръв път от седем месеца насам.Хора нямале,зяпах един час,взех айсберх,дун дългун няколко бройки,шампоан с кератин,две пюрета за детето за проба,кашу и дънки.Едва се прибрах,а ми е на няма десет мин пеша.Мъжът ми много доволен,само дето на двора не ме чака.А излязох за обезопасител за шкаф...

# 2 351
а има ли в лидл кърпи (тип мокри) за почистване на телевизори и екрани или спрейове за тази цел?

# 2 352
Имаше кърпички, но май ги пускаха на акции само...

# 2 353
Има кърпички за монитор, но за мен не стават изобщо. Замазват яко. Тампоните при нас стояха не до козметиката, а на промоционалните регали, над някакви козметични комплекти в чантичка. Общо взето не мога да им схвана логиката. В 3 Лидъла пазарувам и освен стандартните неща, тези от промоциите ги редят във всеки на различно място.
Брадата, при нас имаше някакви свредла, но не знам дали са тези от брошурата. Ако искаш снимай ми ги, утре пак ще ходя и мога да проверя.

# 2 354
а има ли в лидл кърпи (тип мокри) за почистване на телевизори и екрани или спрейове за тази цел?
В ДМ има и са много хубави.

Общи условия

Активация на акаунт