Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 670
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 505
И аз не съм по шампанското, още по-малко сладко, ама може да взема едно за наздраве Simple Smile

# 2 506
  • Мадрид / София
Ликьора турон го изхвърлих в началото на тази година. Ми не е моето. Друго си е от типа на Бейлис.
От друг магазин се сдобивам с вишновка. Много е хубава, но и на двойна цена (8€). В Испания да намериш вишни е трудна задача. Понякога ми липсват за направата на нещо.

# 2 507
  • София
От таблата за бързо размразяване някой да си е взел?
Бях купила преди години такава джаджа, но от друго място, май от нем. център, нещо такова , изхвърлих я, ненужна вещ, нищо не прави.

# 2 508
  • Сф
Момичета, 2 или 3 години е гаранцията на уредите? Имам акумулаторна прахосмукачка от февр. 2018, която се развали 2019 и я подмениха за нова. Но новата и тя издаде багажа преди месец и се чудя дали пак биха я сменили

# 2 509
Какво по-точно се очаква да прави плочата? Погледнах ги аз плочите- с незалепващо покритие са. Имат силиконови/гумирани крачета които май могат да се махат. Благодарение на тях има известно разстояние между плота и самата повърхност за размразяване. Не видях да работи на той, така че едва ли може да се очаква чак скоростно размразяване, но сигурно ще има по-свеж вид размразеното...Не са особено големи, според мен.
Мисля, че може и смяна, и връщане на парите- зависи и дали може да се поправи, смени (дали имат наличности), а и от служителя донякъде...на мен ми приеха "за ремонт" чехли които нямаше как да бъдат отремонтирани понеже бяха с разцепени платформи...но служителят на смяна изобщо не искаше да връща пари Joy

# 2 510
  • Ст Загора
Момичета, 2 или 3 години е гаранцията на уредите? Имам акумулаторна прахосмукачка от февр. 2018, която се развали 2019 и я подмениха за нова. Но новата и тя издаде багажа преди месец и се чудя дали пак биха я сменили
3 г. Е

# 2 511
  • Сф
Благодаря, ще се задействам да сменя тази седмица.
Има ли проблем, че вече веднъж са ми я подменяли?

# 2 512
Не мисля, че е проблем.

# 2 513
Няма проблем. До 3 пъти отремонтират, после са длъжни да върнат парите.
Но може и сега да ти предложат връщане на парите.

На мен не ми. Два пъти носих кафемашина за ремонт. Връщане на пари не ми предложи. Но май зависи от служителя.

# 2 514
Много намалени меса имаше и днес. Взех пак плешка, кайма за 1.50 от микса, кашкавал от 2 кг, суичъри за щерката....Абе разорих се Joy и само храна и пиене Animal Pig

# 2 515
Поне гладни няма да останете Joy Кайма за 1,50?! Heart Eyes

# 2 516
Поне гладни няма да останете Joy Кайма за 1,50?! Heart Eyes

И не изглеждаме гладни Joy Ами каймата от 2.22 беше още намалена, че беше със срок 31.

# 2 517
Брадата, няма ги пустите битове и накрайници. Много ме е яд, имаше червени, колкото искаш, но точно този модел не.
Онзи ден си взех долнище и суитчер тъмносини, от детските, но размер146-158. Вчера взех и от другите 2 цвята, но ръст до 164, аз съм 165, ами за да ми станат трябва да ги навия поне веднъж на дължина, за ширината пък изобщо няма да казавам, какви торби са. Има разлика и в материята. В 19.30 нямаше никакви хора при нас, но пък имаше от всички стоки. Даже бяха изкарали голяма част от месото върху хладилниците и лепяха етикети с -30%. Не погледнах какво точно намаляха, защото не ми трябваше месо, но беше в часта с телешкото и свинското.

# 2 518
Взех плешка
Как я готвим?

# 2 519
Аз мисля да я бодна в слоукукъра.

Общи условия

Активация на акаунт