Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 704
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 490
Ама, не..шишенце Wink

# 2 491
Аз си купих чорапи.

# 2 492
  • Пловдив
и аз Simple Smile
Готини са.

# 2 493
Стегнат ли им е ластикът горе?

# 2 494
Соул,
Скрит текст:
съжалявам да го прочета, ковида ли те измъчи?
Долче, супер, че леко сте минали.

# 2 495
Lemy,
По тази рецепта за заека https://m.bg-mamma.com/?topic=276005 правих и свински котлети, запържих тях в масло вместо зайчето и останалото - по рецептата.
Благодаря за идеята за дооползотворяване на оставащото от Делукс оцета в бутилката, сега ще си го пазя обаче за специални рецепти, че само една бутилчица съм взела, а сигурно следващите ще са догодина по това време някъде пак.
За свинския врат  (ама не от а Лидл) съм решила да правя една рецепта от Бързо, лесно, вкусно и ще видя дали ще успея да се справя:
https://bnt.bg/news/svinsko-pecheno-s-bogata-planka-i-salata-kol … o-288966news.html

# 2 496
Феникс, мерси!
Оцета го пускат и по Великден май, но слид толкова хвалби, вече не остава, та да го намалят 😏

# 2 497
  • В градината...
Аз не обичам шампанско, но това от 2лв. ми хареса и доста си го пих също миналата година, т.е. тази де, най-вече лятото.

# 2 498
Вкъщи никой не обича шампанско, но вече две поредни години си го изпиваме, та мисля, че е добър знак. : ))

# 2 499
Леми, не бях с Ковид, друг проблем имах. Но с фиксацията върху този вирус, никой не вярва вече, че има и други опасни състояния. 😄 Май ще се окаже верен вицът, в който един вирус се жалва на друг: "еййй, ако не си с корона, никой не ти обръща внимание"...

# 2 500
Здравейте!
Не съм пазарувала много напоследък. Има ли при вас Патешки бутчета? Върти ми се нещо по-различно за Нова година за вечеря.
Лидъл плюс ме офертира за разни намаления - като плато Мешана скара ще стане на 6.99лв и т.н. Не разбрах от кога обаче, че освен системната нотификация не го видях после.

# 2 501
  • София
Здравейте!
Не съм пазарувала много напоследък. Има ли при вас Патешки бутчета? Върти ми се нещо по-различно за Нова година за вечеря.
Лидъл плюс ме офертира за разни намаления - като плато Мешана скара ще стане на 6.99лв и т.н. Не разбрах от кога обаче, че освен системната нотификация не го видях после.
От днес до четвърти платото със скара и котлета от сьомга ще са с 20 процента намаление.

# 2 502
От таблата за бързо размразяване някой да си е взел?

# 2 503
Стегнат ли им е ластикът горе?
Още не съм ги обула,  но са много забвни като десен.

# 2 504
  • In transit
Леми, мартини е много хубаво също, ама бях купила другото. Лятото много ми върви за аперитив.

fenyx ако ти свърши глазурата не се притеснявай, 
Скрит текст:
в София има по-хубава балсамова глазура и по-евтина. Via Trakia Food, мястото е Ритейл Парк Средец, ул.“История Славянобългарска“21 /срещу магазин BAUHAUS, зад Централна гара/.

Ей като ви чета как ги пиете този ликьори, браво... на мен ми подариха една бутилка Бейлис, така си стои. Ще взема да направя едно тирамису с него.

Общи условия

Активация на акаунт