Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 770
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 475
Аз ще изпращам с шампанско от 2 лв- харесва си ми, а и само на поводи го пия Joy Минах сравнително леко с ковид, затова и няма да се охарчвам повече от всяка година, поне за шампанското Blush Обаче нали "открих" смядовската луканка...та... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 476
Тази луканка съдържа ли нитритна сол?
Лютеницата на РС всяка година е различна, миналата година беше много гъста, чак нямаше вид на лютеница и не ми харесваше толкова гъста. Тази година ми харесва, по-рядка е.
Правещите сигурно и те налучкват рецептата.

# 2 477
Аз си пиянствах лятото на терасата редовно с евтиното шампанско. Пиянствам, разбира се, доста силно казано, защото и градусите му (по спомен) не бяха твърде много, но е доста приятно.

# 2 478
Шампанско пих миналата НГ два пръста,тая година ми беше хубава и ще я изпроводя помпозно ,доколкото е възможно де,че детето става в 7.30 -8 и започва работният ми ден.
Смядовската луканка и на РС са хубави,пробвахме ги.Днес мога да се похваля с желязна воля,взех два ликьора и ги оставих,реших че са ненужни калории и трибуквието ми не се нуждае от тях.

# 2 479
Шампанско пих миналата НГ два пръста,тая година ми беше хубава и ще я изпроводя помпозно ,доколкото е възможно де,че детето става в 7.30 -8 и започва работният ми ден.
Смядовската луканка и на РС са хубави,пробвахме ги.Днес мога да се похваля с желязна воля,взех два ликьора и ги оставих,реших че са ненужни калории и трибуквието ми не се нуждае от тях.

Кой е ликьорът, който хвалите? Потърсих в актуалната брошура, но не намерих никакъв.

# 2 480

При другите делукс неща е ,долу в кашончета.

# 2 481
Тази едромляна лютеница много ни хареса:

Вкъщи се хареса и сладоледа с ром и стафиди (дори аз опитах и ми беше ок)- доста повече стафиди имаше, отколкото очаквах, а ромът се усещаше определено Grinning
Бобчита, пихме ликьор на Коледа, а остатъка го прибрах на сигурно и високо място... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 482
Днес търсих смядовска луканка и не намерих, взех от друго място.

# 2 483
При нас е по-нависоко и ако не търсиш конкретно нея, малко трудно се забелязва...

# 2 484
  • Мадрид / София

При другите делукс неща е ,долу в кашончета.
Този най-после стигна и до нас. Доста път ще да е минал, че да стигне чак сега. Но не взех. За сега имам от Кралицата и ми стига.
Хич не обичам шампанско, но за традицията може да пийна мъничко. Най си тача червеното винце. От Лидл взимам едно дето е тукашен района на гроздобера му.
Купих страциатела и ягода в кофички от 1кг с бациликум булгарикум обявен в състава. Купих и ябълки, които ми харесаха предните пъти като взех. Бях купила от друго място ябълки, ама такова дърво, че най-накрая ги пекох за да омекнат. Ми пекох ги 1ч за да добият що годе приличен вид. И пак останаха цели, без да се разпукат. Ми дървото си е дърво ама ще се изядат в печен вид.
Гледах и за свредели и други търсени стоки, но при нас нямаше точно такива. Имаше други. Имаше доста от дървените играчки разни видове, много на брой хлебопекарни, фурни, разни други уреди за кухнята. Имаше едно височко съдче с накрайник за разбиване на сметана, а през накрайника излиза вече разбитата сметана като шприц. Заинтригува ме, но още не съм решила дали да го купя. Това е за сега.

# 2 485
Така...който взел плешка - взел , днес нямаше ( сега се връщам от Л.), кайма на 2.22 за 500 гр.- още десетина тарелки , врат- цял хладилник.
Пил.филе Роко - намалено - доста бройки.
Ала-Бала , 38 имаше само две сиви , черни -34 , 40 , 42, 44 по 22 лв. От другите , прави, с нещо като цветчета/мъниста около джобовете- черно няма , само сиво/синьо , но 38-не.
Взех две мрежи авокадо , детско шампанско , бисквити с коледни аромати и ...30 лв. заминаха , хем снощи оставих към 90 лв.
Взех последната кутия с лакове Флормар на -30% , за 3.50...6 бр. Имам си вече десет различни цвята( кат' лудо Ленче ще съм).
Коша с намаленията беше преполовен , но си намерих сив тюрбан за след баня , за без пари направо.

# 2 486
  • Mediterraneo
Да, най- после дойде в Испания този ликьор, ама аз преди месец някъде купих един с вкус на турон и този ще ми е излишен. Ама ще помисля още малко, може и да прибера един в шкафа.

# 2 487
Има ли в Лидл хубаво плътно, червено вино? Препоръчаното тук на промоционална цена 7,55 лв. не е нищо особено /но и за тези цена няма как/.

# 2 488
Да, най- после дойде в Испания този ликьор, ама аз преди месец някъде купих един с вкус на турон и този ще ми е излишен. Ама ще помисля още малко, може и да прибера един в шкафа.
Хич не го мисли, буухай в шкафа Simple Smile
Оня ден съм в Лидл и мъжът ми ми пише: и не забравяй да си купиш ликьор.
Един го унищожих за месец..сама ..

# 2 489

Оня ден съм в Лидл и мъжът ми ми пише: и не забравяй да си купиш ликьор.
Един го унищожих за месец..сама ..

кашон ли?

Общи условия

Активация на акаунт