Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 866
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 460
Имам едно шампанско от мин.год.( нали тогава го обсъждахме , че "бива" и взех резерв - това от 2 лв.), но снощи забравих за "детско" -  него бързо го изпиваме , а другото -само за наздраве и после остава за готвене.
Ала-Бала , ако ходя днес или утре ще погледна за черни дънки 38 , нищо че съм ти малко извън района.

# 2 461
  • София
Аз ходя сама често с децата,с мм ли сме 200 не ни мърдат,той купува де какво види интересно.И количества,да има.

# 2 462
Аз след 20 дневно нестъпване по магазини, реших да удостоя Лидъл с присъствието си 😸 Мъдрувах, мъдрувах, и реших, че народа се е отял и отпил по Коледа, и днес като ден без нови промоции няма да има никой...Да бее, няколко човека в 7.30 чакаха пред входа, после заприиждаха и още. 🥴
Уж за някакви салами отидох, че в къщи са фенове на един определен Лидълски, пък напълних количката. От всичко взех, испанско месо, кайма на 4 лв, любимите ми пилешки пържоли намалени, и какво ли още не...хубаво- лошо, в месарския магазин цените са двойни и отгоре. Точно 200 удари сметката, мм се опита да измрънка, но му припомних как за Коледа даде в месарския 100 лв за две торбички кайма, джолани и пържоли 😁

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 10:19 от Lemy

# 2 463
Изгоря ми кафемелачката, за втори път меля  с нея
Сменят ли я, връщат ли я, ремонтират ли
Каква е процедурата, преди 20 дни е купена

# 2 464
  • София
С уреда и касовата бележка влизаш от към касите. Казваш на охраната, че си за връщане и се нареждаш на опашката. Като ти дойде реда или я връщаш и си вземаш парите или касиера я приема за ремонт. Ти ще решиш кое да избереш.

# 2 465
Пилешкото месо в месарския в по- евтино от намаленото в Лидл. Оня ден гледах бяло месо в Лидл 500 гр 4+ лв. Еми, 500 гр в месарския са ми 3,60 лв.

# 2 466
Aз не знам дали сте споменавали , но преди коледа за сефте купих от сметаната на РС, в кофичка като киселото мляко - 1.99лв.
Сега каква е по произход нямам идея .. Но, моето дете което яде само пици/мръвки/спагети и картофи!
Правих шмеркезе с нея, реши да пробва, след като всички почнаха да го възхваляват, колко е вкусно     и придърпа цялата паничка към него. От тогава до днес всеки ден му правя по негова заявка и всеки ден изблизва купата😂
Преди това правих и с изварата на Ведрере в синята кутия и с кауфл. Брей ... нищо общо.
Та да я похваля!

# 2 467
От всичко взех, испанско месо, кайма на 4 лв, любимите ми пилешки пържоли намалени, и какво ли още не...хубаво- лошо, в месарския магазин цените са двойни и отгоре. Точно 200 удари сметката, мм се опита да измрънка, но му припомних как за Коледа даде в месарския 100 лв за две торбички кайма, джолани и пържоли 😁

и аз така от всичко взех без врат. просто не устоях на цената Sad а ММ изрично вика не взимай, ще си вземем от нашия магазин. да, ама плешка на 3.99.....нямаше как. днес с каймата ще правя мусака с тиквички и супа топчета. обаче се изкушавам довечера да взема още да бутна във фризера /който съм го напълнила с всякакви глупости/

# 2 468
  • Стара Загора
Плешка купих на 23 ти. Днес дояждаме супа топчета от нея. Много ми хареса. След работа ще мина ако има останала при нас ще взема още. Сутиените са ми удобни дано не са ги изкупили и на котарака драскалка ще взема, че предишната я  скъса. Пилешкото филе в месарския до нас е на цената на лидъл ненамалената Sad

# 2 469
Определено има продукти в Лидл, заради които човек може да им стане фен.
Най-накрая пробвах и аз онзи прословут балсамов оцет Делукс и ... наистина е разкошен, няма нищо общо с балсамикото, което съм вземала досега, много деликатен вкус и стана с него чудесен дресинг (със зехтин) за салата с биволска моцарела (пак от Делукс).
Правих и котлети по рецептата за заека с течна сметана, която не беше лидълска и съжалих- много повече ми харесва тяхната.
За замразеното тесто за пици ще спра вече да казвам, но част от него престоя (така се случи) близо седмица размразено в хладилника и освен, че лепнеше, нямаше никаква загуба на еластичност и пак беше хубаво.
Пилешките кюфтета и кебапчета купувам от време на време за един каприз, който предпочита месото да е на кюфтета и като за готови по-добри поне аз не съм намирала. Мазнички са, но пробвайте в домашни условия да направите от птиче месо кюфтета и сами ще се убедите, че трябва и нещо сланинесто да се добави към каймата от птиче месо, дори и да е смес със свинско (правя и от пуешко филе), иначе стават прекалено сухи.

Приятна и успешна да е подготовката ви за посрещане на Новата година, а пък 2021-ва нека ви донесе здраве, благополучие и късмет!🍀

# 2 470
Приятна и успешна да е подготовката ви за посрещане на Новата година, а пък 2021-ва нека ви донесе здраве, благополучие и късмет!🍀
Феникс, мерси, дано!
Ще шушнеш ли рецептата за заека, да напря и аз едни пържоли със сметана.
Чудно е балсамикото, мх. Като ти свърши, отдолу обикновено остава една плътна утаила се част, добавяш обикновен оцет и разбъркваш хубаво, става чудесно полу балсамико 😎
zenata, взимай, взимай, замести глупостите във фризера. : ))
Аз плешка не видях, взех врат. Имаше и телешко на 3 и нещо, сега ме е яд, че не взех.
И авокадото беше на 3.50 мрежата, само 2 взех, викам си - няма да ги изядем, то половината от едната замина вече за закуска с Блек Ангъс бургери. Значи, пробвахме телешки бургери от различни магазини, но Лидълските са най-хубави.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 13:26 от Lemy

# 2 471
  • In transit
За луканката разбрах 😄, но с шампанското какво правим - какво ще пием? 🍾

Ние сме на Zonin Cuvee от К. Страхотно е, но беше към 13лв мисля.

# 2 472
За луканката разбрах 😄, но с шампанското какво правим - какво ще пием? 🍾

Ние сме на Zonin Cuvee от К. Страхотно е, но беше към 13лв мисля.
Ние на Мартини, след НГ ще кажа как е.
Лидълското което е на 2 лв. също много се харесва в къщи.

# 2 473
  • Велико Търново
Аз си мислех, че никой не го пие това шампанско от 2 лв, а то какво било. Мислех си че се купува само за създаване на атмосфера, пръскане или удряне в кофа на багер, а то какво било Simple Smile

# 2 474
Аз като разбрах, че има шампанско от 2 лева, бях потресена. 😁 Като го опитах, бях още по-потресена, че всъщност става за пиене. Но ще взимам скъпо, тази година искам да я изпратя най-помпозно, че едва оживях. Е, чак за Моет не е. 🤪

Общи условия

Активация на акаунт