Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 916
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 445
Не знам какво ще пием....това хваленото тук е сладко.

# 2 446
Е що им ги даваш?
Аз казах повече няма да ходя тая година Wink ако отида, пак ще ме бухнат с минимум 40 лв

# 2 447
Да минеш само с ~40 лв. сметка в Лидл е висш пилотаж на неподдаването на изкушения. Моля за уроци как става това! Ще си платя в шоколади или луканки (Лидл-ски естествено). Joy

# 2 448
Е как какво да пиете. Ми грузинския коняк кой го изкупи и за Фанито няма.
Ядките от мен -имам всички видове-кашу, орехи... ама конячето от вас.
Пийте бре, не ви е срам. И това ми били дами, ама...не става така. Метнете една бутилчица за Фани((
Аз и без това не мога да готвя, поне да пийна, ама и от това ме лишихте ейййй((
Луканка -смядовска само. Има едни дето не знам какво слагат вътре и не рискувам вече, вкусът е ..особен, не ми понася, месото ли е нещо или подправката не знам, но си има особеност-май тъмночервените са такива. При смядовската няма проблем и ухае добре... имам такава, ама две бутилки тогава коняче с ядките бонус ...мда.
Засрамете се де, то бива, бива...))

# 2 449
Фани, тези които го харесваме- ще пием шампанско и ликьор Делукс Stuck Out Tongue Winking Eye И линцер сладки Joy

# 2 450
Долче, ти кое шампанско отмъкна..не разбрах? 🤔 Твоето козметично огледало днес го видях на -30% , много изкушаващо, но реших да чакам лед версията, ако светлината прекъсва, ще ми го сменят. От машинариите на Брадичката нито следа в 3 филиала. Утре ме чака Гранд Тур, ще видим.

# 2 451
Соул, от това което е на 1,99 лв или поне беше. Редовната му цена е 3,49 лв мисля. Линде...нещо си Grinning Всяка година от него купуваме и си ни харесва (но вкъщи се харесват "сладките" пенливи). Една госпожа завистливо ме изгледа, че отмъквам и 2 ликьора, много добре ги огледа... Laughing
Огледалце ще чакам на следващо зареждане, че разграбили всичко при нас (освен ако не са прибирали стока в склада, за да я намаляват с -30%). Изведнъж изчезнаха и анатомичните възглавници, и огледалата- а стояха едни до други... Thinking По същия начин, след известно "изчезване", се появиха и сместа за линцер сладки, и накрайниците за ултразвукова четка... Smirk

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 16:24 от dolce miele

# 2 452
Гледам, че говорите за луканка и искам да ви питам дали Смядовската на "Родна стряха" е с трайно добро качество или просто съм хванала добра партида? Много ми беше харесало и свинското филе, с което вървяха в комплект. Прочутият ликьор нещо не е "моят". Не е дотам лош, но "Куин Марго" ми харесва една идея повече.

# 2 453
Винаги когато съм купувала смядовска луканка на РС (нарязаната, че не знам има ли и на "парче") е била чудесна. Да ти се прияде само от аромата и'... Blush

# 2 454
Ликьорчето го имам и си ми харесва, ама е сладичко и не ми върви на ядчиците.
Пък и то е така...за дамска компания и по-ежедневно за отпускане и приказка, клюки....
За Нова година съм на нещо по-твърдо (за отскок как се казва) и там сладката нишка не е на почит при мен.
Не, че греяната ракийка със сурова туршийка не я одобрявам и нея, ама...все пак ядки имам  ми...
Че и червеното вино дето взех ще е вместо шампанско, дано е хубаво. И накрая ще стане 3 дни яли, пили и ...заспали.

# 2 455
Да минеш само с ~40 лв. сметка в Лидл е висш пилотаж на неподдаването на изкушения. Моля за уроци как става това! Ще си платя в шоколади или луканки (Лидл-ски естествено). Joy

Аз минавам и с по-малко. Simple Smile Списък, на хартия и не отклонявам поглед от него Simple Smile Само като пуснат разни инструменти и машинарии не мога да устоя, някаква обсесия имам към лидл-ските Simple Smile

# 2 456
  • София-Младост
Търся дънките, които пуснаха  неделя, в черно, н.38.
Ако някъде сте видели налични в София...Борово, Младост, център.

ПП намерих Simple Smile

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 14:01 от Ала-Бала

# 2 457
  • В градината...
Смядовската луканка по принцип се прави в Смядово /до Шумен/, има характерни подправки. Но явно всеки си присвоява името. Та и.на Маджаров съм вземала смядовска. Подправките са същите.
Аз малко пари оставям на Лидъл, сравнително, защото готвя всичко и купувам само основни неща. Купувам предимно на промоция и с червен етикет. Но яко зареждам.

# 2 458
Аз пък искам чорапите,  обаче как да отида да се бутам за тях.
Шампанско много не обичам,  но ще трябва някакво за една наздравица.

# 2 459
  • Пловдив
И аз обикновено оставям 20-30лв...рядко ми се случва повече.

Общи условия

Активация на акаунт