Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 912
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 430
  • Козлодуй
Честита Коледа и от мен и весело посрещане на новата година Simple Smile

На мен ми харесаха амаретите  на саламче намерихме ги на промоционалния щанд без хладилник по инструкция обаче трябва да се държат в хладилник за да се нарежат и така направих за час и нещо в хладилника нарязах по 16 кръгчета от всяко саламче - бях взела две и два вида имаше само при мен и ги сложих на вентилация на 180 градуса по средата на фурната за 10 мин като ги обърнах и пак 5 мин - станаха точно като ореховки - много вкусни Simple Smile

# 2 431
Благодаря ви,взел мъжът ми луканки ,дано стават.Не че където отиваме няма лидъл,ма да сме готови.
Skk,леко раждане  Hug !

# 2 432
Скк, дано всичко мине по план!!
Аз нямам намерение да ходя повече да пазарувам май. Ама се дразня на себе си, че забравих минерална вода да купя. Може някоя вечер да ида само за това. Нищо друго ми не трябва. Нямам и място Wink пуууу, цяла година така да сме ( ама на дали)

# 2 433
bradata , за съжаление не успях да свърша работата - обърнах три пъти магазина , един младеж от персонала вървя и той с мен да търси , но точно от тези в чантичките нямаше хич , други 50 вида свредла и бургии -да , но тези Sad . Пак ще се оглеждам , защото "склада е пълен с единични бройки от стари промоции " - непрекъснато вадят неща с -30%.
Кои дами търсеха книжка с мекичко / козинка на животни ? Имаше две с -30% и ги взех на отделни бележки . Така , че две желаещи да ми пишат на л.с.
обещани са вече !
Ето тази
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 28 дек 2020, 21:17 от denyil

# 2 434
Skk, леко и безпроблемно и от мен!
Ходих, нямаше народ. Полакомих се и взех испанска плешка на 3.99 и кайма смес на 3.10. Не можах да се въздържа. И вратът изглеждаше ок, но ММ изрично ми каза да не се лакомя Joy

# 2 435
Skk, под твоята 🎄 най-хубавият подарък, браво! Да си го прегърнеш безпроблемно!

Софиянки, да забелязахте някъде изостанали чаши за червено вино?

# 2 436
Някой да е взел помело, да не е сухо и за това да го намалят ?

# 2 437
  • Бургас
Дени, благодаря ти за усилията HugHeart

Скк, пу-пу подаръкът да не бърза толкова и догодина да си се гушкате на спокойствие Blush

Пъстървичките бяха огрооомни и много вкусни ммм Heart Eyes

# 2 438
Някой май търсеше от дебелостенните чаши за кафе/капучино  , имаше 3-4 комплекта на -30% в маг. на Линкълн, София. От тумбестите кани за чай ( с нещо като цилиндър/цедка) също имаше поне 3 бр. Два коша преливаха от стока...
Лошото на нещата с оранжев етикет е , че не се разбира точната им цена , принтера бил развален и пишат на ръка -30% , но колко е била редовната  не се вижда.

# 2 439
И при нас принтера се е скапал. Принти ама от колко е намалено ходи разбери.

# 2 440
  • shumen
Чаши и при нас имаше.На мен ми трябват чаши за вода,но нещо не мога да харесам.

# 2 441
Във Варна някой да е вижал да се предлагат все още от стъклените чайници с цедка на Бодум. Водеше се кана за чай и беше в брошурата до 15.12.

# 2 442
Коя луканка за мезе ще ми препоръчате?

# 2 443
Коя луканка за мезе ще ми препоръчате?

Кажете моля хубави луканки,суджуци ,филета и каквото ще да е мезе .
За мен най-добрата е Смядовската луканка. Като подправки и вкус.

# 2 444
За луканката разбрах 😄, но с шампанското какво правим - какво ще пием? 🍾

Лидл с памук ми вадят душата - пак оставих една торба пари днес и сега гледам и мисля дали все пак не трябва да върна нещо, нооо положението отново е "иска ми се, ама нямам желание". 🤐

Общи условия

Активация на акаунт