Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 470
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 535
  • Варна
Кралицата ще е намалена трябва да се заредя😁 Хубава брошура за началото на годината.

# 2 536
Рано-рано се разписах и аз в Лидл. Заредих шампанско, както и шкембе, че на 1 януари много върви. Някой питаше как е. Ние редовно купуваме от това шкембе, макар че цената му не е никак ниска. Хубаво е, бързо се вари, бульонът после желира здраво. Не го знам с какъв произход е, де. Погледнах пилешките кюфтета и кебапчета. Някой писа, че са гадни, на мен и на вид не ми допаднаха, та пропуснах. Ще си вземем пилешка кайма от Кауфланда.

Другите ми покупки са скука, но видях, че има нови (за мен) продукти. Има кьопоолу и айвар на Родна стряха с етикет Ново. Видях и някакъв жълт боб в буркан на Фрешона. Доста неща при намалените имаше (Лидл Раковски) - ароматизатори на Глейд, детски игри, някакво балсамико, мъжки работи, мус за котки. Взех от последното, но моят котарак му се на-муси и не знам какво ще правя останалите консерви. Авокадото в мрежа също беше намалено, на 3,49. Секцията с намалени храни също беше пълна. От предвидените неща само body butter на Cien не успях да взема, но мисля утре да мина до магазина на Алабин и да видя какво е положението там.

# 2 537
Аз днес се борих безуспешно с едни нови найлонови торбички за плодове и зеленчуци. Имат нарисувана ръка на тях , много са малки и се късат/пробиват лесно.  Добре, че имаше и от другите.

# 2 538
Приложение на котешката храна, която разглезените ни любимци не искат - по малките улички около Раковски е пълно с гладни безпризорни котки (включително един невероятно красив котарак, все едно излезнал от рекламата на Уискас). Това, което моята лигла не хареса, отива при тях.

# 2 539
Кралицата ще е намалена трябва да се заредя😁 Хубава брошура за началото на годината.
Само това запомних от брошурата аз Wink

# 2 540
Така се бях настроила за безкабелна ютия и кухненска везна гладка, ама нъцки.

# 2 541
Приложение на котешката храна, която разглезените ни любимци не искат - по малките улички около Раковски е пълно с гладни безпризорни котки (включително един невероятно красив котарак, все едно излезнал от рекламата на Уискас). Това, което моята лигла не хареса, отива при тях.

О, да, просто такъв е изразът. Аз съм на Аспарух и тук редовно храним едни красавци. Просто си мислех, че ще хареса мусовете нашият, защото по принцип страшно обича всякаква мокра храна.

Видяхте ли, че в новата брошура има предложения от петък? Явно следващата брошура вече ще си е от четвъртък.

# 2 542
  • София
Аз днес се борих безуспешно с едни нови найлонови торбички за плодове и зеленчуци. Имат нарисувана ръка на тях , много са малки и се късат/пробиват лесно.  Добре, че имаше и от другите.
Според мен са точно ръкавица, да си сложиш плодовете и зеленчуците без да опипаш всички.
Аз така го разбирам, за картофи са идеални,да не се цапаш.

# 2 543
Според мен са точно ръкавица, да си сложиш плодовете и зеленчуците без да опипаш всички.
Аз така го разбирам, за картофи са идеални,да не се цапаш.
Ръкавици са да Simple Smile
Лошото е, че с ръкавици как се отварят торбички... заБАВНО се получава Simple Smile

# 2 544
Ее, най-накрая пуснаха ластиците, че ги изпокъсах съвсем моите. Кинезиолентите също са интересни, може и от тях да взема.

# 2 545
  • София
Коя е тази кралица?
Може ли линк към брошура та?

# 2 546
  • Пловдив
За мен май само бутеркезе...

# 2 547
Това не са торбички за плодове и зеленчуци, това са ръкавици, с които да вземеш хляба.

# 2 548
  • Бургас
Коя е тази кралица?
Може ли линк към брошура та?
Кралица Марго - ликьор. Линк към брошурата има на предишната страница, както и на сайта на Лидл, а май и в първия пост на темата има Wink

# 2 549
Здравейте! От новата брошура Стъклените купи гледам, за ядене нищо интересно.
Авокадото за 1.99лв/бр е хубаво по принцип и доста вкусно. Това в случай, че не се уредя с мрежичка за 3.50лв Simple Smile
За втори път връщам Ел. четка за зъби - първата изкара 3-4 месеца и спря да работи, като й светеше лампата за зареждане постоянно. Смениха я с нова - тя даде същия дефект още на 1-я месец и сега пак им я върнах. Да видим до кога така. ММ я ползва и като гледам ще си купи от друго място. Детето има от ДМ и не е мръднала вече 6-та година, само накрайници сменям.
Каймата за 2.22лв не беше лоша, но повече харесвам, тази дето е смес с телешко.
Кьополу на РС не е нов продукт - купувам го вече няколко пъти, но е доста течно. Но като ме мързи да си направя прясно вкъщи ...

Общи условия

Активация на акаунт