Лидл 146 - Декемврийска коледно-юбилярска

• 141 463
  • 2 749
  •   1
Отговори
# 2 550
Рендето от новата брошура добро ли е?

# 2 551
имам една кофа от кремообразната извара, но няма да сколасам да я направя. чудя се дали да я замразя, някой правил ли го е? че не знам колко след срока на годност е ок. нещо съм се презапасила в един момент явно с бая неща, ама пусто лакомия. трябват ми 3-4 фризера на мен Wink брошури няма да гледам повече!

# 2 552
  • София
Аз днес се борих безуспешно с едни нови найлонови торбички за плодове и зеленчуци. Имат нарисувана ръка на тях , много са малки и се късат/пробиват лесно.  Добре, че имаше и от другите.
Това не са торбички за плодове и зеленчуци, това са ръкавици, с които да вземеш хляба.
За хляба има истински ръкавици. Тези пликчета са пак за ръцете, но за избор на плодове и зеленчуци. Все пак не е най-приятното някой да ги опипва с ръце и после да си ги купиш. В Била сложиха ръкавици в този сектор още от началото на пандемията.

# 2 553
  • София
Пенсионерите опипват всичко по няколко пъти. Преди да вземат хляб пипат поне 4-5. Не слагат дезинфектант, не си спазват часовете(знам че не са длъжни). Редовно и си плюнчат пръстите за да "отлепят" пликове. Преди се разправях, ама откакто дойде короната не се занимавам. За тях си е....

# 2 554
  • СОФИЯ
Авокадото в мрежа е повече от меко. Взех една мрежичка, за утре ще правя една разядка, но не съм сигурна че е ОК, а не изгнило.

# 2 555
имам една кофа от кремообразната извара, но няма да сколасам да я направя. чудя се дали да я замразя, някой правил ли го е? че не знам колко след срока на годност е ок. нещо съм се презапасила в един момент явно с бая неща, ама пусто лакомия. трябват ми 3-4 фризера на мен Wink брошури няма да гледам повече!
Може. Аз я замразявам, както и всичко млечно.

# 2 556
Търсеният от Брадата калъф не намерих. В този магазин преди застояваше стока, а от известно време не стига, в драгалевския.
Това с хляба днес го видях в отсрещния - Фантастико. Възрастна двойка. Мъжът опипа две малки хлебчета, жената го гледаше, а и аз, и не взеха въобще хляб. Беше ми неудобно да направя забележка на такива възрастни хора. Просто не взимам от такива витрини.

# 2 557
  • София
Някой да е виждал ел.фондю някъде?
Гледаха ме странно какво било това

# 2 558
Искам да благодаря публично в темата на denyil за книжката с козинки!!!
🔝🤗Явно все от някъде могат да се покажат тези книжки, а уж изчерпани ...

# 2 559
  • Козлодуй
И аз да се отчета ходих до Лидл - голяма лудница - неможеш да се разминеш Simple Smile Взех всичко набелязано, драскало за котки, св. врат без кост цяло парче, круши Наши, чери доматчета от купона - много са вкусни. Обаче миналия път като имаше котешки неща имаше една допълваща храна за котки Крънч снакс или нещо такова което моите котки много харесаха и сега го няма просто много искам да докарат такова пак че моите котаци са капризни на ядене иначе кошидите не ги харесват много Simple Smile
Много ми се иска да похваля служителката на касата - много мило момиче и миналия път минах при нея - като я видя че е на работа се редя на нейната каса Simple Smile
Изгониха ме навън да си редя багажа защото имаше много хора и аз точно днес бях с раница, а драскалото за котки е доста голямо и тежко та едвам се оправих в количката навън - добре че е топло днес Simple Smile

# 2 560
Купуваш - разглеждаш 5 пъти с бебето, губи интерес и на другия месец я връщаш... Така се озовават разни неща от минали брошури по кошовете...
Чувала съм разговор и за инструмент от сорта - ще го взема, ще си свърша работата и го връщам...

# 2 561
  • Пловдив
Купуваш - разглеждаш 5 пъти с бебето, губи интерес и на другия месец я връщаш... Така се озовават разни неща от минали брошури по кошовете...
Чувала съм разговор и за инструмент от сорта - ще го взема, ще си свърша работата и го връщам...

И аз подозирам, че се случва такова нещо. Примерно в раздела с 30% намаление на дрехи сигурно има много върнати неща. Там съм виждала сетове от 2 или 3 блузи без пластмасовата връзка, с която са били свързани първоначално. Дано да дезинфекцират върнатите неща сега като сме във времена на зараза.

# 2 562
Някой да е виждал ел.фондю някъде?
Гледаха ме странно какво било това
Това от минала брошура ли дето беше?Имаше в наше село,вчера видях.

# 2 563
Харесах маратонките от новата брошура. Дали след НГ ще има наплив в магазина, чудя се дали ще се наложи да ходя рано за тях?

# 2 564
  • Мадрид / София
Аз днес се борих безуспешно с едни нови найлонови торбички за плодове и зеленчуци. Имат нарисувана ръка на тях , много са малки и се късат/пробиват лесно.  Добре, че имаше и от другите.
Ма това са вместо ръкавици 😂. Не са пликчета за пълнене.

Общи условия

Активация на акаунт